Aldatıldım mı ?

ayol yazmazsam çatlayacam :9:katılıyorum ve de ekliyorum;günümüzde evet herşey ortalıkta ve iletişim çağında olduğumuzdan hiçbirşey gizli kalmıyor,ama insanlar diyorki önceden yoktu hayır!!!hep vardı ama biz görmüyorduk.yani bu facebook bir nevi delil oldu artık:34:

Evet ayynen öyle :)
Teknolojiyle artmadı,sadece ortaya çıktı yapılan heer şey

eskiden bu kadar müsait kızlar mı vardı?
eskiden insanın gözünü açan internet mi vardı?
eskiden de vardı bişeyler ama bu kadar kolay erişilebilir değildi..
insanın aklı çelinmeye görsün..
ki çelinmesi için,dış ve iç uyaran çookk!
artık!

şu internet denen şey nerelere sebbeb oluyo bi yandan iyi bi yandan çok kötü hele erkekler sevgilileri varken başkalarıyla diyolok kurmak ta ne demek oluyo biz kızların canı yok mu hiç mi düşünmezler bizi ya rakadaşlar çoğul konuşuyorum kimim başına ne geleceği belli olmaz bu gün bu arkadaşa yarın bize öyle düşünmek lazım istesek bizde sanal ortamda kırıştırırız ama yapmıyoruz onlara saygı duyuyoruz aslında erkekler bunu hak etmiyor neyse cnm ben çoğul konuştum bütün erkekler aynı işte anlat bu durumu sevgiline bakalım ne açıklama yapacak yoksa için içini kemirir

şu internet denen şey nerelere sebbeb oluyo bi yandan iyi bi yandan çok kötü hele erkekler sevgilileri varken başkalarıyla diyolok kurmak ta ne demek oluyo biz kızların canı yok mu hiç mi düşünmezler bizi ya rakadaşlar çoğul konuşuyorum kimim başına ne geleceği belli olmaz bu gün bu arkadaşa yarın bize öyle düşünmek lazım istesek bizde sanal ortamda kırıştırırız ama yapmıyoruz onlara saygı duyuyoruz aslında erkekler bunu hak etmiyor neyse cnm ben çoğul konuştum bütün erkekler aynı işte anlat bu durumu sevgiline bakalım ne açıklama yapacak yoksa için içini kemirir

yorumların hepsini okuyamadım ama bilmiyorum bahsettin mi sevgiline son olarak bir şey eklemek istiyorum ya bu sanal ortamda kırıştıran kızlar veya sevgilisi olanlarla muhatap olup yoldan çıkartan kızlar nasıl mide var onlarda nasıl yürek var çok merak ediyorum:47:

yorumların hepsini okuyamadım ama bilmiyorum bahsettin mi sevgiline son olarak bir şey eklemek istiyorum ya bu sanal ortamda kırıştıran kızlar veya sevgilisi olanlarla muhatap olup yoldan çıkartan kızlar nasıl mide var onlarda nasıl yürek var çok merak ediyorum:47:

insanın içinde olmadıktan sonra kimse kimseyi yoldan çıkaramaz bence. bunu anladım ben. allah yoldan çıkanları ıslah etsin.

hayır canım ulaşamıyo zaten hiçbi açıklamasını dinlemek, duymak istemiyorum.
şuan benim derdim bana yetiyo sesini duyup daha fazla sinir olmıyım.

canım bence telini boşuna kapamaa çünkü telini ona inat kapadıgını zaten biliyor yani bu ona fazla koymaz hala ona deger verdigini ve trip attıgını düşünecek senin istediginde tam tersi ona acı çektirmek o yüzden bence aç telini ama onun telefonlarını açma kudursun arasın dursun ara sırada böyle kontor bilgi servisini yada bir arkadasını ara maksat telin mesgul gözüksün delirsinn başka birimi var diye en güzeli karşındakini muallakta bırakmak hiçbir açıklama yapmadan insan nasıl deli olur öyle zamanlarda :63::63:

canım bence telini boşuna kapamaa çünkü telini ona inat kapadıgını zaten biliyor yani bu ona fazla koymaz hala ona deger verdigini ve trip attıgını düşünecek senin istediginde tam tersi ona acı çektirmek o yüzden bence aç telini ama onun telefonlarını açma kudursun arasın dursun ara sırada böyle kontor bilgi servisini yada bir arkadasını ara maksat telin mesgul gözüksün delirsinn başka birimi var diye en güzeli karşındakini muallakta bırakmak hiçbir açıklama yapmadan insan nasıl deli olur öyle zamanlarda :63::63:

dün açtım telimi canım. aradı açmadım açmıycamda. istediğini yapabilir bu saatten sonra. o sağ ben selamet

kızlar son 2 aydır aramız o kadarda iyiki hergün kavga eden biz artık hiç kavga etmiyoruz hergün görmek istiyor. dün onları gördüğümde yıkıldım bide yanından gelmiştim dün. yanındayken söylediği şeyler geldi aklıma çok seviyorumlar sarılmalar. yalanmış herşey...

zaten zamanın en güzel en inandığın en güvendiğin bir anında gelir böyle şeyler :(( sonra güven güvenebilirsen. gözlerine bakmak istersin, hemde sonuna kadar güvenmeyi hissederek.. çok zor ama başarmakta bunu hissettirmekte onun elinde.

cnm ne kadar suredır konusyorsunuz..eger uzun bır sure ıse bazen insanlar sıkılıyor bırbırınden heyecan kalmıyor sanırım kendı kendıne maceraya atılmak ıstemıs.sevgısınden şüphe edıyorsan eger ayrıl bence.

kızlar son durum şu: kendisi 2 gün önce mide spazmı geçirmiş. benim bundan dün sabah haberim oldu. ablası aradı beni, hastaneye gelir misindedi. anlattı durumunu. gittim bende baygındı o. ablası konuştu benle. bana olanları anlattı siz o sırada ayrıymışsınız dedi. bende evet dedim. benim bi hatam vardı önceden ona karşı :( ayrı olduğumuz sürede başka biriyle çıkmıştım ben. kendisi onu bile yapmadı dedi. dinledim bende. ben evet ama yinede bunu yapması gerekmezdi. affetmiycem dedim. ama bırakamadım öyle. kendine geldi konuştuk. ben sensiz bu hallere düşüyorum ben yemin ederim seni aldatmadım dedi. biçok yeminler etti ama yinede ymuşamadım ben çok sert durdum.
bu arada biz o sırada ayrıymışız gerçekten. kanıtladı bunu bana telefondaki mesajlarından ( attığım bütün mesajları saklıyomuş, bunuda yeni öğrendim)
ben yumuşamdım dediğim gibi. hastaneden çıktı bugün aradı açmadım. ama yine bişey olursa diye korkuyorum. bakalım zaman göstericek ne olacağını.

Bastan sona usenmeden okudum. Cokkkkkkk uzuldum, Allah kimsenin basina vermezsin.
Son durum nedir arkadasim? Varmi bir gelisme?

Back
X