Valla canım benım bır erkekler bır kız 98 msjlasma aldatmıs olabılırsenı uzmek ıstemem ama evlenınce dul kalıp uzulecegıne sımdıden uzul daha ıyı senı gercekten sevecek sadık kalacak bırısıyle ol haketmeyenle degıl yok arkadasca konusmusta yok bılmem ne hepsı hıkaye madem arkadasca senın nıye haberın yok sana solemıyo bole bole bır arkadasım var onla yazısıyoz dıye valla burnuma kotu kokular gelıyo dıger arkadaslar gıbı ıyı nıyetlı bakamıcam sevgılıne senbın tesellıden ılerı gıtmez
biraz sert oldu ama iyi oldu bu şekilde düşündüğünüzü duymak.Bir sağ yanım bir sol yanım konuşuyor, başkasının başına gelse aynı sizin gibi söylerdim de kesin emin olamadan icraata dökmek bayağı zor oluyor hedefim doğruyu bulmak inşallah bulucam hem sizlerin hem de sevgilimin yaptıklarıyla
Eğer sen telefon dökümanına bakmasaydın ,doğruyu öğrenebilecek miydin ya da şöyle söyleyim sana ne zaman böyle kızın varlığından söz edecekti ?
12 günde 98 mesajlaşma az değilarkadaşlar gibi olumlu bakamıyorum yaşadıklarınıza.
Sizlerle mesajlaşırken bir yandan onun beynini yiyordum, bana tüm ayrıntıları sakladıklarını anlatıcaksın diye. Öncelikle anlatılacak bir şey yok diye cevap versi, sonra seni tanıyorum ve beni kaybetmek üzeresin, güvenimi ve beni ancak doğruları söyleyerek kazanırsın dedim.Aşkım daha sonra yüz yüze konuşalım dedi.Ben de konuşulucak şeyler olduğunu kabul etmen ilk adımdır buradan başladık dedimSanırım olumsuz düşünen arkadaşlar haklı çıkacak
Klasik erkek numarlarıEğer masumsa dediği gibi sadece arkadaşı ise elbet söylerdi diye düşünüyorum, zaten ben mesajlaşmalarının 1 hafta sonrasında yakaladım.Allah'ın işi midir nedir bilemedimTam mesajlar bitmiş üstünden 9 gün geçmiş ben detaylara baktım.O sürede benim final haftamdı hiç yüz yüze görüşememiştik.Bunu söylemediği için haklı olduğumu, ama zaten ikimizin stresli bir döneminde hele de telefonda söylemek istemediğini yüz yüze görüştüğümüzde beni kıskançlık krizine sokmadan dile getireceğinii söylemişti.
Klasik erkek numarlarıüste çıkmak için elbet sana söyleyecektim ,final haftan olduğu için bekledim der.
Arkadaş sohbeti olduğuna pek inanmıyorum .12 günde 98 mesaj yaklaşık günde 8 mesaja denk geliyor.Hergün havadan sudan mı konuştular yani,yapma :44:
walla 6 yıl dile kolay yani...
ama herkezın ılıskı yapısına baglı bır durum bu..
mesela benım ılıskımde ne eşim ne ben hıcbır karsıcınsle telefonda konusmamız mesajlasmamız olamaz..
bız en basından bu karsıcınten arkadas meselesını kapattık..
sızınde boyle bır durumunuz varsa ben burdan aldatılma cıkarırım..
ama sızın ıkınızınde karsıcınsten mesajlastıgınız konustugunuz arkadaslarınız varsa aldatma cıkarılması mumkun degıl
canım benım sureklı ama ayrılırım bıter dersen adam anlatmazkı gerceklerı bak erkekler cok aptal yumusak yumusak konusucan ben esıme atıyorum yalan soledıgınde ben bılıyorumkı yalan soledıgını olay ole degıl sole sen ıstedıgın kadar ınkar et dıyorum yumusak yumusak ıtıraf ettırıyorum bır guzel sonrada kıyametlerı koparıyorumbıttı mıttı dersen ıtıraf etmez sonuna kadar ınkar eder
Normalde çok baskın, her şeye rest çeken bir karakterim var.Kimine göre en ufacık şeyde çeker giderim,kurallarım falan filan var ama bu olay sırasında da ona kesinlikle bittiğini söylediğimde ısrarı ve bi hiç uğruna yapma demesi ileride pişmanlık yaşayacağımı söylemesi hep aklımı çelen noktalar oldu.Diğer gidişlerimde hiçbir zaman dur dememişti keyfin bilir derdi, bu sefer pişman olacağımı ve gerçekten hiç uğruna yaptığımı söylemesi bu sürece getirdi bizi.Hatta bunları dile getirirken bana verdiği cevap sana çok kolay her şey bitti demek silip atmak heran çekip gitmek, bugüne kadar bitti diyemedim aklıma bile getiremedim ki sen aldattığımı düşünüyorsun dedi.Bunlar da üste çıkmak için mi acaba?
o da doğru gerçekten.Bari bu saatten sonra bir de bu taktiği deniyeyim ki ileride pişman olacağım bir karar vermeyeyim.Kıza bir ulaşabilsem zaten mesele kalmayacak.O telefon numarası haziran başından daha ben dökümü görmeden itibaren kapalı.Bütün arkadaşlarıma söyledim sık sık arıyoruz, acaba engelleme durumu oldumu diye bir çok koldan aradık, sevgiliimin telefonundan aradım ama hala kapalı.Nerden ulaşacağım ona diye soruyorum, görüyosun numara kapalı zaten bende kayıtlı bile değildi nereden bileyim diye cevap veriyor.Tehdit bile ettim, savcılığa verir o mesajların dökümlerini alırım diye(ablam avukatta böyle şeyleri kolay halledebildiğini biliyor) gel ablanı karıştırmayalım yarın beraber gidelim o kadar çok istiyorsan diye cevap verdi.İnanın aklım beynim durmuş vaziyette.Bir masum diyorum bir pollyanna olma güpegündüz aldatıldın kabullen diyorum.
o da doğru gerçekten.Bari bu saatten sonra bir de bu taktiği deniyeyim ki ileride pişman olacağım bir karar vermeyeyim.Kıza bir ulaşabilsem zaten mesele kalmayacak.O telefon numarası haziran başından daha ben dökümü görmeden itibaren kapalı.Bütün arkadaşlarıma söyledim sık sık arıyoruz, acaba engelleme durumu oldumu diye bir çok koldan aradık, sevgiliimin telefonundan aradım ama hala kapalı.Nerden ulaşacağım ona diye soruyorum, görüyosun numara kapalı zaten bende kayıtlı bile değildi nereden bileyim diye cevap veriyor.Tehdit bile ettim, savcılığa verir o mesajların dökümlerini alırım diye(ablam avukatta böyle şeyleri kolay halledebildiğini biliyor) gel ablanı karıştırmayalım yarın beraber gidelim o kadar çok istiyorsan diye cevap verdi.İnanın aklım beynim durmuş vaziyette.Bir masum diyorum bir pollyanna olma güpegündüz aldatıldın kabullen diyorum.
Aldatılmayı kabul etmeyeceğini bildiği için ,pişman olacağın şeyleri yapma diyecek tabii.Başka birşey de söylemez bu durumda.
Sen ondan gizli saklı birşeyler çevirseydin ,erkeklerle mesajlaşsaydın o ne düşünürdü .Empati yapsın biraz.
Numara resmen kapanmış, erkek arkadaşımına dına da taradım bütün hesapları.Hatta utanarak söylüyorum ama kredi kartı ekstrelerine kadar baktım dışarıda bir buluşma falan olmuşmu diye hepsini didik didik ettim bulamadım.öyle ortada kalakaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?