Aldatıldım mı?

haklısın canım:) ben bi ara mail şifresini kırmıştım.. adamla uyuyoduk tlfda ben sbh bi maile giriyodum uyduktan sonra maile girmiş... töbeee şimdi bişey de diyemiyorum sonra ağzını arıyorum fln hayatım dün gece hemen uyudun mu diye evet uyudum diyor ben iyice kuduruyorum vs.. ne gerek var yaa ne hali varsa görsün işte:))
ya artık o kdr teknolojik ki her şey özel die bişey yok.. iki taraf için de zulüm..

Aynen öyle.Özel diye bir şey kalmadı artık aleni yapılıyor ne yapılıyorsa ve en garibi de her şeye ulaşmak bu kadar kolay olduğu için yalanlar günahlar normal sayılıyor.
Halbuki birazcık uğraşılsa emek edilse öyle kolay kolay yalanlar söylenmeyecek bir mesaj ya da mail uğruna kırk takla atılmayacak:)
Evet attım dese nolacak, konuştum dese nolacak sanki...Biz kadınları ya salak zannediyolar ya da kendilerini acayip zeki!
Ne kazandıklarını sanıyorlarki....Biz kazanmak bi kenara güven duygusu ve akıl sağlığımızı yitiriyoruz o ayrı:))))

En çok tiksindigim durumlardan biridir:isim var vakit ayrımıyorum sana der ama o süreçte başkalarıyla konuşabilir.Onlara ayıracak vakit hep vardır.Böyle bir durum varsa bunu sorgulayın.Aksi takdirde çok da üzerinde durulacak bir konu değil.Şeytan vesvese veriyor olabilir ama dediğim gibi,sizinle konuşmaya vakti olmadığını söylediği zamanlarda başkalarıyla görüşmüşse bir açıklaması olmalı...

şuanda bende aynı durumdayım bilmiyorum okudun mu konumu ama şüphe ve aldatılmak gerçekten insanı yiyip bitiren konular hele birde yıllarını verdiysen..o heyecan arayan kalplerine çok güzel bi kazık girer inşallah..artık mide bulandırmayan erkek sayısı baya azalıyor herhalde..

Kendisi açıklamaya çalışıyor 1 aydır ama bende tık yok...Güvenemem inanamam bir daha.
Evet aldatmış olabileceğine ihtimal vermiyor içim ama benle görüşmezken sebebi her ne olursa olsun kız erkek farketmez bir insanla bu kadar konuşması sindiremediğim şey...Bekliyorum içim belki soğur diye ama soğumuyor...Bunun acısı ve kırıcılığı geçmiyor.

Tavrınızı sakınmayın derim.Içinizden şüphe duymak,kin kusmak vs. ne geliyorsa onu yapın.Bırakın o zarar görsün.Benzer bir durumu arkadaşımla yaşıyorum.Yapılan yanlış varsa acı ortaktır.Iki taraf da çekmeli.İnşallah sevgiliniz doğru söylüyordur ve bu durum tatlıya bağlanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…