numaradan kızın ismini soyismini öğrenebilirsin bu da işinize yarar yani adına başka kayıtlı hat varsa falan..
kapanmış olsada kimin üzerine açıldığı belli olur heralde:26:
Yok kapatıldığı için bilgileri veremiyorlarmışO derece zorladım her şeyi, belki kimsenin aklına gelmeyecek şeyleri yaptım, lise yıllıklarından buldum kızın adını soy adını, sadece o kadar bilgi edinebildim.Ne bir adres ne bir telefon ulaşamıyorum.Gelmiş 10 günlüğüne sonra buhar olup uçmuş gibi belki aynı şehirde bile değiliz, bu yüzden bulamadığımı düşündüm bir süre.
Aynılarını söyledim, ben de ilk senin gibi düşünürdüm ama dinledikten sonra sana inanırdım.Bunca zamandır beraberiz, bugüne kadar değil aldatma başka bir insanla samimiyetimizi görmedik birbirimizin.Evet haklısın çok daha önce söylemem gerekirdi ama senin düşündüğünü yapmam imkansız açıkcası o cesaret yok bende dedi.Sonsuza dek gideceğini biliyorum,geleceğimizi kuruyorum bunlar yüzünden görüşemiyoruz bile bunca yılımızı çabamızı bir anlık bir hiçlik için harcayacak kadar karaktersiz olduğuma inanman beni incitiyor dedi.Açıkcası kalakaldım ne onunla kalabiliyorum ne gidebiliyorum, bir şey görsem en ufacık bir şey ama bu kadar hassasken doğru da düşünemiyorum.Böyle sizleri de meşgul ediyorum kusuruma bakmayın lütfen ama dengede duruyorum sanki yüzde 50 50 gibi geliyor.
Numara sorgula. Numara sorgulama servisi ile bilinmeyen numaraları öğren.
burdan denediniz mi?
yani aradığınız kişiye ulaşılamıyor uyarısı alıyorsanız ve rehbere kayıtlı ise çıkar,
ancak kullanılmamakta diyorsa veya rehbere kaydettirmediyse bulamazsınız tabi.
tabiki hepsini denedim, malesef sonuç yok.ne rehbere kayıtlı ne de kullanılıyor.belki daha önce kayıtlıydı bilemiyorum ama hiçbir yerde artık mevcut değil numara.hiçbir operatöre ait görünmemekte.
aslında hersey ortada neden senın baktıgın gun ortadan kayboldu kız kızın adını soy adını sorsan gercı bunları yapan adam yalandan bırısıyle ısbırlıgıde yapar allahtan korkmayandan korkacan erkek arkadasının facesını msnsını elegecırsen
dedektif gibisin
ERKEK MILLETI INSANI BU HALI GETIRIYO CANIM BENIM
aslında hersey ortada neden senın baktıgın gun ortadan kayboldu kız kızın adını soy adını sorsan gercı bunları yapan adam yalandan bırısıyle ısbırlıgıde yapar allahtan korkmayandan korkacan erkek arkadasının facesını msnsını elegecırsen
valla canım ben sadece lk yazdığın mesajını okudum o uzuuuuunn olanı hani:)) diğer arkadaşların yorumlarnı okumadım ama sadece şunu söylemek istedim..madem evlenmeyi düşünüyosunuz içinde zerre kadar bi güvensizlik varsa şüphe varsa önce onu hallet!ama öyle ufak tefek şeylerdende sorun çıkarma :))yani arkadaşının gözünde dırdır eden biri konumuna düşmeden hallet :))Face msn mevzusunu yıllar önce kapattık, ikimizinde hesabı yok boş yere kavga çıkmasın diye.Tabi ben yine rahat durmuyorum arkadaşlarımın adreslerinden onun yakınlaırnın fotoğraf veya taglemelerinden her daim peşindeyim belli etmeden.Oralarda bi sorun yok ya da en azından ben hiçbir şey yakalamadım.Konuşmalar ben bakmadan 1 hafta önce kesilmiş.Kızın adını soy adını buldum ama çok bilindik isim ve soy isim milyon tane çıkıyor.Sizin taktikleri dinleyip sakin sakin usul usul sorucam bu hafta dökülsün bakalım bir birBöyle yaşanmıyor yoksa
valla canım ben sadece lk yazdığın mesajını okudum o uzuuuuunn olanı hani:)) diğer arkadaşların yorumlarnı okumadım ama sadece şunu söylemek istedim..madem evlenmeyi düşünüyosunuz içinde zerre kadar bi güvensizlik varsa şüphe varsa önce onu hallet!ama öyle ufak tefek şeylerdende sorun çıkarma :))yani arkadaşının gözünde dırdır eden biri konumuna düşmeden hallet :))
Butun sayfalari okudum ama kacirdim belki de, erkek arkadasin o mesajlari silmis mi?bence bu da kilit bir nokta,yanlis bisey yapmadigina guvenen silmez,gosterir hepsini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?