- 12 Mart 2016
- 39
- 21
- 3
- Konu Sahibi purplepinkred
merhaba kızlar, eşimin iş msn görüşmelerinde ofis arkadaşı bir kızla görüşmelerini yakaladım. biraz daha öncesine gidersek bu kızı bende tanıyorum ve kız hakkında pek iyi olmayan şeyler duymuştum eşime sorduğumda sadece rahat bir kız öyle biri değil gibi geçiştiriyordu beni. eşime güvendiğimden hiç aklımdan öyle şeyler geçirmemiştim ta ki birgün bu kızla eğitime gideceğini duyana kadar. 2 günlük ve bir otelde kalmalı eğitim. eşim tamamen tesadüf olduğunu söylesede içime kuşku düşmüştü bir kere. ve bende en son dayanamayarak gizlice iş msn kayıtlarını okudum. günde en az 5 6 kere birbirlerini sigaraya davet konuşmalarını var. bunda ne var diyeceksiniz ama konuşmalrda hadi bana sigara kahve ısmarla. bensiz gitme sensiz gidermiyim. sen cansın sen bitanesin tarzında konuşmalar var. müşteri ziyaretlerini beraber ayarlamalar var. yemeğe beraber çıkalımlar var. hepsini okuma fırsatım malesefki olmadı ve aldatıldığımı kanıtlayacak fiziki olarak birşey yok elimde. bu konuşmaları okuduğumda çılgına döndüm ve ayrılmak istediğimi belirterek onunla konuştum. ama eşim asla kabul etmedi. kendisinin kötü niyetli olmadığını o kızın herkesle cansın bitanesin gibi konuştuğunu ifade etti. kendi konuşmalarının hata olduğunu kabul etti. yaklaşık 1 aylık bir süreyi ayrı geçirdik. aynı ofiste çalışan yakın ortak arkadaşımız diğer arkadaşlarımız araya girerek bizi barıştırdı. kabullenemedim durumu aslında eşimlede konuştuk bu süreçte içimdeki o yumru gitmezse bitirecektim. söz verdi herşeyi düzeltmek için çabaladıda aslında ama ben daha hiç birşeyi kabullanememişken birde ailesiyle sorun yaşamaya başladık. ve benim içimdeki o yumru hala içerde çok acı çekiyorum hala rüyalarımda aldatıldığımı görüyorum. çok seviyorum ama konuşmalar aklıma geldikçe yalnızsam hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. değilsem sinirimi çevremdekilerden çıkarıyorum. ayrılmak mı çözüm yoksa kalıp acının geçmesini mi beklemek?