aldatıldım mı

mrb kendimi sizin yerinize koyarak konusuyorum.ben olam ne dusunur ve ne yapardim.erkeklerin %99.9u malesef cilveli oynak bide guzelse zamanida biraz birlikte gecirebiliyosa zaaflarina yenik dusebiliyorlar.erkek milleti iste hepsi ayni.bosuna dememis nenelerimiz erkegin iki sapi varsa birini kiracan diye.neyse gelelim konuya simdi bende evliyim esimin oyle bise yaptigini anlasam hayatini zindan ederim bir..kiza bir daha esimle muattap olmicaksin derim iki.bir sans verirdim oda evliligimin hatrina .bir daha en ufak bi hatasinda postalardim.egerki seviyosan esini ne kadar ciddi oldugunu soyle ve gersini esine birak.konuyu tektar tekrar acma aranizda ne saygi kalir ne sevgi.eger esini artik sevmiyosan da yapilacak sey belli.ama unutma erkekler cocuk gibidir yonetilmeyi severler ama caktitmadan..sikma canini herkes kaderini yasar..haa bide kadin dedigin akilli olmali erkek bir adim atmadan sen on adim onun onunde olmalisin.allaha emanet ol

Ben 17 yıl boyunca oldukca kalabalık 5 ayri şirkette çalışmış biri olarak size şunları soyleyebilirim;
Bu tarz flört manyagi kadinlardan her cok calisanli sirkette bir ya da ikitane bulunur maalesef ve ben bu 17 sene de gordum ki evli ya da bekar farketmez bu aranan kadınlarla flortlesmek hoşlarına gidiyor erkeklerin ama sadece o kadar, erkekler onları ciddiye almiyorlar ya da bir iliski yaşamaya tenezzül etmiyorlar, ama egolarinin oksanmasi hoşlarına gidiyor. Bu tarz kadinlari sadece erkekler değil kadınlarda bilir ofislerde, bana o tarz yazılar okutup kızın yollu oldugu hakkında konusup dalgasini gecen samimi çok arkadaşım olmuştur.
Sonuçta şunu soyleyebilirim ki esinizin söyledikleri dogru, bence bu aldatmaya değil de biraz size saygisizliga giriyor. Bu tarz flortlesmeyi reddeden erkek sayısı yok denecek kadar azdı ben buna cok sasirmistim açıkçası. Ha benim esim boyle birşey yapsa benimde hoşuma gitmez tabiki saygisizca bir davranıs cunku. Ama çok gordugum için bu tarz canim, ciicim tarzı kızlari inanın tenezzul edip kafaya bile takmaya degmez o tarz kızlari. Erkeklerde takmiyor çünkü.

ben hiç bir zaman kötü düşünmedim diyor. şimdi bayaa bi mesafe koydu ama içime ateş düştü bir kere

E güvenini tamamen kaybettin artık o güven kolay kolay eski seviyesine gelemez. Neyse olan olmuş, anlattığın kadariyla fazla samimiyetten öteye geçilmemis gibi geldi. Ama o eğitim ayağına Otel olayı çok fena. Ne oldu sonra o egitime gitti mi?
Sen konuşmaların hepsini okuyamadim demişsin. Neden okuyamadin? Siz tartışırken madem yok birsey diyor açıp gösterseydi bütün yazışmaları. Keşke isteseydin bunu.

Neyse ağlayıp kendini ne hirpaliyorsun. Yok yere karimin güvenini sarstım diye onun ağlayıp kendini heba etmesi gerekiyor.

Ağlama sen ona onun hak etmediği değeri, sevgiyi, güveni vermişsin. Neyse şimdi gördün ki adam bunları hak etmiyor. Sen de ona göre davranirsin.

Ne diyecekti kocanız? Ondan etkilendin, gözüm kaydı falan mı?
Tabii ki kötü düşünmedim diyecek inkar edecek.
Rahat kız diye de yaftayı yapıştırmışlar.
Yine kadın suçlu; adam da saf ayağına yatarak yalanları döşüyor.
İnanmayın ya. Boşanmayacaksanız da aldattığını ima etmeyin.
Daha da yüzsüzleşir sonra.

Niye hep kadın suçlanıyor bu durumlarda. Kadın oynak kadın o.... Kadın kocami ayartti.ayartmak ne ya adam kendi ayar olmuş. Kendi kocalarını suçlamak işlerine gelmediği için hemen kadını günah keçisi seciyorlar sanırım . kadın oynak mi degilmi bilemem. Belki o da ard niyet beslemeden samimi konuşuyordur nerden bileceksiniz kaldı ki oynak bile olsa bu onun hayatı onu ilgilendirir. Kocaniz kendinden sorumlu kendisi de oynak demekki flortlesiyor. Sizin karşınıza oynak bi erkek çıksa siz ne yapardınız eminim 10 adım öteye kacardiniz. Boşanın yada boşanmayın demiyorum sadece icinizi ne rahatlatır onu iyi düşünün

inanıp inanmamak size kalmış ama bu tip bayanlarla malesef çalışma ortamında çok karşılaştım....arkadan nasıl dalga geçildiklerini,yollu olarak kaba tabirle görüldüklerini hiç umursamaz sadece egoları okşansın böylelerinin yeter ....babaları yaşında ki erkek,evli olan erkek yada ergen erkek hiç farketmez onlar gibilere yeterki beğenildikleri hissini yaratana kadar herşey....yani sorunlu tipler.....eşinizin yaptığı sizin varlığınıza saygısızlık,aldatmak değil bence...bu tiplere prim yaptırmaları bile aslnda kızmak için yeterli....ama boşanmak yada aldatılma fikri çok vahim bir netice olur şu durumda;tepkinizi koymuşsunuz bence üstüne bir çizik atıp,olmamış farzetmeniz ruh sağlığınız açısından daha iyi olur bence....

İş değiştirmesini isteyin hemen.. Bu rahatlığı verebilen evet karşındaki insanalr ama eşiniz bu fırsattan istifade edip yakınlaşma cabaları ıcerısınde olması da cok yakışıksız.. Gercekten bişey olmamış olabilir de ya siz kontrol etmeseydiniz belki daha ileride bi adım olacaktı.. Kendinizi huzursuz hissetmesine sebep olan ortamını değiştirmesini isteyin kesinlikle..

eşiniz kadın rahat diye onu suçluyor ama kendisi de baya rahatmış. karşılık vermek zorunda mıymış yani? mesafesini korusaymış, evli olan o sonuçta.

Kadın, profil olarak -oynak- dediğimiz tiplerden ve birkaç arkadaş dile getirmiş, maalesef her iş yerinde en az 1-2 tane bunlardan bulunuyor. Biraz ortalık yatışsın, gidin, kendinizi gösterin eşinizin iş yerinde.

Örnek vereyim:

Eşim resmi dairede çalışıyor ve jilet gibi gider işine. Dikkat çeken bir adam da yalan yok, kapıdan girdi mi dönüp bakarlar yani, 1.88 - 89 boy adamda... Orada da envai türden kadın modeli var, kimisi gelir sokulur dibine kadar, kimisi uzaktan keser.

Ne yaptım biliyor musunuz?
İşine dahi rahat kıyafetlerle gitmeyi tercih eden, sürekli spor ayakkabı giyen ben...
Hiç unutmam. Kan kırmızı, degaje yaka tiril tiril bir elbise geçirdim üzerime, saçlarıma dümdüz bir fön çektirdim serbest bıraktım. Ağıra kaçmayan ama dikkat çekecek biçimde günlük makyajımı yaptım, nude topuklularımı giydim ve öylesine eşimi ziyarete gittim. :KK66:

Napıyosun? Ya yolum üzerindeydi uğradım, bi çay ısmarlarsın di mi karıcığına dedim oturdum.
Bi kaç kız ile göz göze geldik, tebessümle gözlerinin içine baktım: "Yaklaşmayın, onun kadını bu! Baş edemezsiniz" mesajı yerlerine ulaştı. Kendimi gösterdim, etrafa gülücükler saçtım, sonra bastım gittim.

Aynı gün 2 kere aradı eşim "Ya işe mi geçeceksin? Eve mi gidiyon? Çok gezme öyle sokakta"
Anlatabiliyor muyum?

Seviyorsanız, (eşinizin totosunu kaldırmadan) henüz her şeyin başındayken savaşın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kadın, profil olarak -oynak- dediğimiz tiplerden ve birkaç arkadaş dile getirmiş, maalesef her iş yerinde en az 1-2 tane bunlardan bulunuyor. Biraz ortalık yatışsın, gidin, kendinizi gösterin eşinizin iş yerinde.

Örnek vereyim:

Eşim resmi dairede çalışıyor ve jilet gibi gider işine. Dikkat çeken bir adam da yalan yok, kapıdan girdi mi dönüp bakarlar yani, 1.88 - 89 boy adamda... Orada da envai türden kadın modeli var, kimisi gelir sokulur dibine kadar, kimisi uzaktan keser.

Ne yaptım biliyor musunuz?
İşine dahi rahat kıyafetlerle gitmeyi tercih eden, sürekli spor ayakkabı giyen ben...
Hiç unutmam. Kan kırmızı, degaje yaka tiril tiril bir elbise geçirdim üzerime, saçlarıma dümdüz bir fön çektirdim serbest bıraktım. Ağıra kaçmayan ama dikkat çekecek biçimde günlük makyajımı yaptım, nude topuklularımı giydim ve öylesine eşimi ziyarete gittim. :KK66:

Napıyosun? Ya yolum üzerindeydi uğradım, bi çay ısmarlarsın di mi karıcığına dedim oturdum.
Bi kaç kız ile göz göze geldik, tebessümle gözlerinin içine baktım: "Yaklaşmayın, onun kadını bu! Baş edemezsiniz" mesajı yerlerine ulaştı. Kendimi gösterdim, etrafa gülücükler saçtım, sonra bastım gittim.

Aynı gün 2 kere aradı eşim "Ya işe mi geçeceksin? Eve mi gidiyon? Çok gezme öyle sokakta"
Anlatabiliyor muyum?
İlginç...
Benim arkadaşımda işe yaramamıştı bu yöntem...

İlginç...
Benim arkadaşımda işe yaramamıştı bu yöntem...

Yiyecek adamına bağlı.
"Seni kaybetmekten korkuyorum" değil, "Beni kaybetmekten kork!" cümlesini kafasına kafasına basmak lazım kocaların.
%100 işe yarar denemez zaten hiçbir yöntem için, ama denemeye değer. Hım?

Yiyecek adamına bağlı.
"Seni kaybetmekten korkuyorum" değil, "Beni kaybetmekten kork!" cümlesini kafasına kafasına basmak lazım kocaların.
%100 işe yarar denemez zaten hiçbir yöntem için, ama denemeye değer. Hım?
Yok ben yapamam öyle işler.
Adamın içinde varsa tutamazsın ki.

Yok ben yapamam öyle işler.
Adamın içinde varsa tutamazsın ki.

E içinde olanı kafese katsan parmaklıkla flörtleşir. "Yiyecek adamına bağlı" dedim ya :)
Siz seviyorsanız denersiniz, "denedim ve olmadı" dedikten sonra zaten aklınızda şüphe kalmadan boşanır gidersiniz de.
Dile kolay, aynı yastığa baş koyduğun birisini değil bir başka kızla canımlı bitanemli mesajlaşırken görmek, sokakta herhangi bir kadına belli bir saniyenin üzerinde bakmasına dahi katlanamazsınız için için.

Bu olay, bir şeyler için başlangıç gibi görünüyor. Bazı taktikleri ufaktan denemeye başlamak lazım...

Aldatma illa fiziksel olmak zorunda degil.baskasiyla flortlesmek de aldatmanin dik alasidir.bugun bunu yapan adam (veya kadin) yrn oburbgun sadece bunla yetinmez.muhakkak isi ileriye tasir.o sigaralar yemek olur, konser vs olur...zihniyet onemli.esin simdi agziyla kus tutsa hbbirsey olmamis gbi eskiye donmen imkansz seni anlıyorum. Ama sabıra ihtiyacin var.gercekten seviyosan ve evliligin bitsin istemiosan kendine hic olmadigi kdr ozen goster.biraz da kiskanma duygusunu ona yasat. Erkek evlemince kadini tapulu mali gbi gorup rahatlamaya baslio genelde. Ama karisini baska erkeklerin de begenebilecegini hissetmeli esin.

eşiniz bi heyecan bi aksiyon yaşamış bu belli..yakalanmasaydı hala devam edecekti...bundan sonra kabullenmek zor olsada üzerinde olsun gözünüz..haa o s...t..kk yine mesaj yazmaya kalkarsa da bi zahmet bir ara git gözünü oy..böylelerine mustahakkkkkk

olaylar olalı 4 ay oldu bu sürede sigarayı bıraktı. kızın sigara daveti konuşmalarına terslediği cevapları gözümle gördüm. yemeklerde ayrı takıldıklarını yine gözümle gördüm. akşamları en az 2 3 gün iş çıkışına ofise gidiyorum ters birşeyler görmedim o günden sonra. güvenim geri gelmiyor yinede

Yaptığının izi geçmez belki ama görünen o ki eşiniz çok pişman olmuş ve kendini affettirmek için yapabileceğinin maksimumunu gerçekleştirmiş.

Back
X