Aldatıldım ne yapacağım yardımm

İğrenç! Yani bu kadar yüzsüzlük de pes.
Hem aldatıyor hem suçluyor hem de devam ederim diyor. İhtiyacın da olmamasına rağmen nasıl daha evli kalmak istiyorsun söz ver diyorsun.
Eğer affedersen artık gözünün içine baka baka yapacaktır.
Benim boşadığım salak bile hiç itiraf edemedi. Hep inkar etti. Ben onu yüzsüz bilirdim de daha beterleri varmış

Aldatmanin affi olmaz

Bak bunun adliyeler açık gidip boşanma işlemlerini başlatabilirsiniz ilk iş olarak. Yoksa gün geçtikçe siz yumusarsiniz gb geliyor.Elinizde delil varsa 6 ay geçerliliği var sonra affetmiş sayiliyorsunuz.

Vallaha bundan sonra hep aldatilacaksin. Adam piskin bir sekilde bunu acik acik söylüyor bide. Birde sizi sucluyor..acaba o size ne kadar kocaydi ki. Adi herif

Hani suçlu hissediyormuşsunuz ya o ilgisiz olduğu zamanlar ilgisizsin deyip başkasını buldunuz mu? Bu sorunun cevabı yeter

Bu saatten sonra içiniz nasıl alacak ? Yani siz her dakika ilgi manyağı mı yapacaksınız bu hadsizi !!!
Allah belanı versin diyip yolunuza bakın

Eşin inanılmaz derecede yüzsüz ve terbiyesiz burda okuyunca delirdim .

Bize neden soruyorsun ki bu senin kabul edebilecegin bir şey ise devam et değilse de ayrıl tamamen seninle ilgili bir durum bu. Ben çevremde gördüğüm kadarıyla bu şekilde devam edenler tekrar aldatıldı. Hiç bir düzelme olmadı. Ve sadece aldatilmakla kalmadılar terk edildiler. Bilmiyorum seçim senin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…