- 21 Mayıs 2023
- 29
- 21
- 3
- 35
- Konu Sahibi songul1234
-
hanımefendi öncelikle geçmiş olsun. üzücü bir durum. ilk olarak madde madde yazacağım analizimi9 yıllık evliyim 2 çocuğum var.Eşim il dışında calişmaya basladı.Henüz 2 ay oldu.gecen gün aradı.ben bir kızla görüsüyordum.kız sana söylemekle tehdit ediyordu.ondan duyma benden duy dedi.Neye uğradigimi şasirdim.bana karşı çok ilgisizdin o yüzden gözüm dışarı kaydı diyor.Tekrar yuvama aileme dönmek istiyorum diyor.Mantığım çocuklarin için tekrar dene belki daha sıcak davranirsan aranız düzelir diyor.Malesef kendimi suçlu hissetmekten kendimi alamıyorum.Kalbim paramparça.Bana hiç soru sorma diyor herşeyi unutalım diyor .ben tabi merak ediyorum kimdir nedir aranızda ne geçti diye.hic bir soruma cevap vermiyor.boşuna sorma benden cevap alamazsın diyor.Sadece şunu bil ben ailemi tercih ettim o yüzden ayrıldım ondan diyor.Bana söz ver bir daha yapmayacağına diyorum söz veremem ne olacağını bilemem ama birşey olursa sana karşı dürüst olacağım merak etme diyor da nasıl güveneyim. Maddi olarak hiç ihtiyacım yok çalisiyorum ama çocuklarım babasız kalsın istemiyorum.ne yapacağım bilmiyorum hangisi doğru?
Öncelikle kendine suçlamayı bırak seninle alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum ona bakarsan Sen de evinde çocuklarının başında kalıyorsun senin de aldatmak için bir sebep mi var Ama sen böyle bir şey tercih etmiyorsun. Korkusundan itiraf etmiş Hala kendine açık bir kapi bırakmış çocuklarım için devam ederim diyorsan ona o şansı 2. defa vermiş olursun çocukların evet babasız kalmaz ama kendine sadık olmayan bir adamla hayatını bitirmiş olursun hem de şüphe içinde.9 yıllık evliyim 2 çocuğum var.Eşim il dışında calişmaya basladı.Henüz 2 ay oldu.gecen gün aradı.ben bir kızla görüsüyordum.kız sana söylemekle tehdit ediyordu.ondan duyma benden duy dedi.Neye uğradigimi şasirdim.bana karşı çok ilgisizdin o yüzden gözüm dışarı kaydı diyor.Tekrar yuvama aileme dönmek istiyorum diyor.Mantığım çocuklarin için tekrar dene belki daha sıcak davranirsan aranız düzelir diyor.Malesef kendimi suçlu hissetmekten kendimi alamıyorum.Kalbim paramparça.Bana hiç soru sorma diyor herşeyi unutalım diyor .ben tabi merak ediyorum kimdir nedir aranızda ne geçti diye.hic bir soruma cevap vermiyor.boşuna sorma benden cevap alamazsın diyor.Sadece şunu bil ben ailemi tercih ettim o yüzden ayrıldım ondan diyor.Bana söz ver bir daha yapmayacağına diyorum söz veremem ne olacağını bilemem ama birşey olursa sana karşı dürüst olacağım merak etme diyor da nasıl güveneyim. Maddi olarak hiç ihtiyacım yok çalisiyorum ama çocuklarım babasız kalsın istemiyorum.ne yapacağım bilmiyorum hangisi doğru?
Yarım saat önce üye olup 20 dk. önce konu açmışsınız. Yine birilerinin tez konusu olacağız heralde9 yıllık evliyim 2 çocuğum var.Eşim il dışında calişmaya basladı.Henüz 2 ay oldu.gecen gün aradı.ben bir kızla görüsüyordum.kız sana söylemekle tehdit ediyordu.ondan duyma benden duy dedi.Neye uğradigimi şasirdim.bana karşı çok ilgisizdin o yüzden gözüm dışarı kaydı diyor.Tekrar yuvama aileme dönmek istiyorum diyor.Mantığım çocuklarin için tekrar dene belki daha sıcak davranirsan aranız düzelir diyor.Malesef kendimi suçlu hissetmekten kendimi alamıyorum.Kalbim paramparça.Bana hiç soru sorma diyor herşeyi unutalım diyor .ben tabi merak ediyorum kimdir nedir aranızda ne geçti diye.hic bir soruma cevap vermiyor.boşuna sorma benden cevap alamazsın diyor.Sadece şunu bil ben ailemi tercih ettim o yüzden ayrıldım ondan diyor.Bana söz ver bir daha yapmayacağına diyorum söz veremem ne olacağını bilemem ama birşey olursa sana karşı dürüst olacağım merak etme diyor da nasıl güveneyim. Maddi olarak hiç ihtiyacım yok çalisiyorum ama çocuklarım babasız kalsın istemiyorum.ne yapacağım bilmiyorum hangisi doğru?
Keşke sadece kendilerine eziyet olsakendilerine eziyet etmelerini inanin aklim almıyor.
BIr daha soz veremem demek yine yapabilirim demek yani sizi sevmiyor ama kenarda dursun birgun yine capkinlik yapabilir firsat bulunca yani demek.bence mutlu bir yanlizlik boyle bir evlilikten iyidir.9 yıllık evliyim 2 çocuğum var.Eşim il dışında calişmaya basladı.Henüz 2 ay oldu.gecen gün aradı.ben bir kızla görüsüyordum.kız sana söylemekle tehdit ediyordu.ondan duyma benden duy dedi.Neye uğradigimi şasirdim.bana karşı çok ilgisizdin o yüzden gözüm dışarı kaydı diyor.Tekrar yuvama aileme dönmek istiyorum diyor.Mantığım çocuklarin için tekrar dene belki daha sıcak davranirsan aranız düzelir diyor.Malesef kendimi suçlu hissetmekten kendimi alamıyorum.Kalbim paramparça.Bana hiç soru sorma diyor herşeyi unutalım diyor .ben tabi merak ediyorum kimdir nedir aranızda ne geçti diye.hic bir soruma cevap vermiyor.boşuna sorma benden cevap alamazsın diyor.Sadece şunu bil ben ailemi tercih ettim o yüzden ayrıldım ondan diyor.Bana söz ver bir daha yapmayacağına diyorum söz veremem ne olacağını bilemem ama birşey olursa sana karşı dürüst olacağım merak etme diyor da nasıl güveneyim. Maddi olarak hiç ihtiyacım yok çalisiyorum ama çocuklarım babasız kalsın istemiyorum.ne yapacağım bilmiyorum hangisi doğru?
Siz boşanınca adam ölecek mi? Neden çocuklar babasız kalsın9 yıllık evliyim 2 çocuğum var.Eşim il dışında calişmaya basladı.Henüz 2 ay oldu.gecen gün aradı.ben bir kızla görüsüyordum.kız sana söylemekle tehdit ediyordu.ondan duyma benden duy dedi.Neye uğradigimi şasirdim.bana karşı çok ilgisizdin o yüzden gözüm dışarı kaydı diyor.Tekrar yuvama aileme dönmek istiyorum diyor.Mantığım çocuklarin için tekrar dene belki daha sıcak davranirsan aranız düzelir diyor.Malesef kendimi suçlu hissetmekten kendimi alamıyorum.Kalbim paramparça.Bana hiç soru sorma diyor herşeyi unutalım diyor .ben tabi merak ediyorum kimdir nedir aranızda ne geçti diye.hic bir soruma cevap vermiyor.boşuna sorma benden cevap alamazsın diyor.Sadece şunu bil ben ailemi tercih ettim o yüzden ayrıldım ondan diyor.Bana söz ver bir daha yapmayacağına diyorum söz veremem ne olacağını bilemem ama birşey olursa sana karşı dürüst olacağım merak etme diyor da nasıl güveneyim. Maddi olarak hiç ihtiyacım yok çalisiyorum ama çocuklarım babasız kalsın istemiyorum.ne yapacağım bilmiyorum hangisi doğru?
Cocuklar babasiz niye kalsinçocuklarım babasız kalsın istemiyorum
cocuklarinin annesine ihanet eden bir babayla buyumesindense ayri sekilde buyumeleri emin ol daha iyi dua et ki kiz tehdit etmis ve ortaya cikmis kim bilir kac kez aldatti da boyle oldu da aciklamak zorunda kaldi kendine neden ihanet eden birini layik goresin ki?9 yıllık evliyim 2 çocuğum var.Eşim il dışında calişmaya basladı.Henüz 2 ay oldu.gecen gün aradı.ben bir kızla görüsüyordum.kız sana söylemekle tehdit ediyordu.ondan duyma benden duy dedi.Neye uğradigimi şasirdim.bana karşı çok ilgisizdin o yüzden gözüm dışarı kaydı diyor.Tekrar yuvama aileme dönmek istiyorum diyor.Mantığım çocuklarin için tekrar dene belki daha sıcak davranirsan aranız düzelir diyor.Malesef kendimi suçlu hissetmekten kendimi alamıyorum.Kalbim paramparça.Bana hiç soru sorma diyor herşeyi unutalım diyor .ben tabi merak ediyorum kimdir nedir aranızda ne geçti diye.hic bir soruma cevap vermiyor.boşuna sorma benden cevap alamazsın diyor.Sadece şunu bil ben ailemi tercih ettim o yüzden ayrıldım ondan diyor.Bana söz ver bir daha yapmayacağına diyorum söz veremem ne olacağını bilemem ama birşey olursa sana karşı dürüst olacağım merak etme diyor da nasıl güveneyim. Maddi olarak hiç ihtiyacım yok çalisiyorum ama çocuklarım babasız kalsın istemiyorum.ne yapacağım bilmiyorum hangisi doğru?
Bu ne pişkinlik yahu?! Bu sözü için bile barışılmaz. Koy tekmeyi.Bana söz ver bir daha yapmayacağına diyorum söz veremem ne olacağını bilemem ama birşey olursa sana karşı dürüst olacağım merak etme diyor
9 yılda anca birini bulabilmiş demek ki sünepe herif. Bir de cin olmadana adam çarpmaya kalkmazlar mı? Demek ki çok da beğenilen, istenen biri değilsin bari sıcak guva kurmayı başardım de şükret, sus otur. Ondan duyma benden duymuş. Belki bir ihtimal söylemez diye diken üstünde dua edeceğine, benden duy diyor. Bu ne pişkinlik.BIr daha soz veremem demek yine yapabilirim demek yani sizi sevmiyor ama kenarda dursun birgun yine capkinlik yapabilir firsat bulunca yani demek.bence mutlu bir yanlizlik boyle bir evlilikten iyidir.
Sadece şunu bil ben ailemi tercih ettim o yüzden ayrıldım ondan diyor
Bir kere şunu fark edin, yuvasını tercih ettiği için falan ayrılmamış. Kadın tehdit edince tırsmış, baş edememiş ve önce söyleyip üste çıkmak istemiş.kız sana söylemekle tehdit ediyordu.ondan duyma benden duy dedi.
Ha, üste çıkma işini de pek güzel başarmış. Maşallah bütün klasikleri kullanıp kendisi suçluyken size kendinizi suçlu hissettirmeyi başarmış.bana karşı çok ilgisizdin o yüzden gözüm dışarı kaydı
Tabi, soru sorarsınız kıskançlığınız alevlenebilir. Ne haltlar yediğini öğrenirseniz boşamaya kalkabiliriniz. O yüzden sizi susturmak en iyisi.Bana hiç soru sorma diyor
Bir sormak lazım eşinize, o ilgisiz olduğu için siz bir ilişki yaşasaydınız her şeyi unutalım diyebilir miydi?herşeyi unutalım diyor .
Vallahi, zeytinyağı gibi üste çıkmak da bu kadar olur. "Bir daha söz veremem, sen benim etrafımda pervane ol. Beni memnun etmeye çalış ki gözüm dışarı kaymasın. Ama kayarsa da bak sana söz veriyorum, haberin olacak. Ben çooook dürüst biriyim çünkü." Gözlerim yaşardı eşinizin dürüstlüğü karşınızda. Siz de çok etkilenmişniz belli ki boşanmayı değil onu nasıl mutlu edeceğinizi düşünüyorsunuz.söz veremem ne olacağını bilemem ama birşey olursa sana karşı dürüst olacağım merak etme diyor
Maddi olarak bir ihtiyacınız yok ama çocuklarınız için boşanmak isteöiyorsunuz. Zaten eşinizi ihmal ettiğiniz için de aldatılmak sizin suçunuz. Böyle devam edin, kocanızın etrafında pervane olun ki sizi tekrar aldatmasın. Ama merak etmeyin, tekrar aldatırsa da size söyleyecekmiş zaten. Malum çok dürüst ya eşiniz.Maddi olarak hiç ihtiyacım yok çalisiyorum ama çocuklarım babasız kalsın istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?