Aldatıldım ne yapacağım yardımm

Hiçbir şey yazmama gerek kalmamış arkadaşlar o kadar güzel yazmışlarki hepsinin düşüncelerine, ellerine sağlık.
Bu kadar yorumlardan sonra atağa geçersiniz artık.
Çok geç saatte yazdım.Bu kadar cevap geleceğini tahmin etmiyordum.Evet gerçekten kendime geldim.Ben yuvam için elimden geleni yaptım.Artık vicdanım çok rahat.Bu olanlarda asla benim sçum yok.Kendime daha fazla haksızlık etmeyeceğim En kısa zamanda boşanma işlemlerine başlayacağım🙏🏻

hanımefendi öncelikle geçmiş olsun. üzücü bir durum. ilk olarak madde madde yazacağım analizimi
  • eşiniz sizi aldatarak sizi kandırmış ve aldatmış. sizi aldatan birine diğer konularda nasıl güvenebilirsiniz ?
  • eşiniz size bunları açıklarken bile kız tehdit etmiş ve öyle açıklıyor. yani kız bilmese sizi saf yerine koymaya devam edecekti öyle mi ?
  • bir de siz her şeye rağmen onu affetmeye yönelik söz ver yapmayacagına dediğiniz de bile pişkin pişkin bilemiyorum diyebiliyor. yani resmen yine olacak demek istiyor.
  • çocuklarınızın babasız kalmamasını istiyorsunuz ama şunu unutmayın, cocuklarımıza biz rol model oluruz. evliliğin ne oldugunu bizden öğrenirler. ve tüm hayatları ve seçimleri bizim örnek olarak sundugumuz evliliğimize ,davranıslarımıza baglıdır. onlara sizi aldatan bir baba ve böyle bir evlilik içinde mi mutlu etmek istiyorsunuz ?
  • siz mutlu olmazsanız çocuklarınız da olmaz.
  • ve aldatılmak çok büyük bir yüktür. eşinize ömrünüz boyunca içten içe kızacaksınız.
  • ve unutmayın bir kere aldatan hep aldatır. çünkü bunu kabul edeceğinizi bilecek , ee zaten kabul etti diyip devam edecek.
  • son olarak ,sizce bunu hak ettiniz mi ?
Cevabınız için çok teşekkür ederim.O kadar güzel özetlemissiniz ki.Ben asla yaşadıklarımı haketmiyorum.En kısa zamanda gerekli işlemlere başlayacağım 🙏🏻

9 yıllık evliyim 2 çocuğum var.Eşim il dışında calişmaya basladı.Henüz 2 ay oldu.gecen gün aradı.ben bir kızla görüsüyordum.kız sana söylemekle tehdit ediyordu.ondan duyma benden duy dedi.Neye uğradigimi şasirdim.bana karşı çok ilgisizdin o yüzden gözüm dışarı kaydı diyor.Tekrar yuvama aileme dönmek istiyorum diyor.Mantığım çocuklarin için tekrar dene belki daha sıcak davranirsan aranız düzelir diyor.Malesef kendimi suçlu hissetmekten kendimi alamıyorum.Kalbim paramparça.Bana hiç soru sorma diyor herşeyi unutalım diyor .ben tabi merak ediyorum kimdir nedir aranızda ne geçti diye.hic bir soruma cevap vermiyor.boşuna sorma benden cevap alamazsın diyor.Sadece şunu bil ben ailemi tercih ettim o yüzden ayrıldım ondan diyor.Bana söz ver bir daha yapmayacağına diyorum söz veremem ne olacağını bilemem ama birşey olursa sana karşı dürüst olacağım merak etme diyor da nasıl güveneyim. Maddi olarak hiç ihtiyacım yok çalisiyorum ama çocuklarım babasız kalsın istemiyorum.ne yapacağım bilmiyorum hangisi doğru?
Kendi zayıflığına Çocukları bahane etme, gururun yok mu senin? Ailesini tercih ettiğinden değil sana kuyruğu kıstırıp gelmesi onu da bil de.

Öncelikle kendine suçlamayı bırak seninle alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum ona bakarsan Sen de evinde çocuklarının başında kalıyorsun senin de aldatmak için bir sebep mi var Ama sen böyle bir şey tercih etmiyorsun. Korkusundan itiraf etmiş Hala kendine açık bir kapi bırakmış çocuklarım için devam ederim diyorsan ona o şansı 2. defa vermiş olursun çocukların evet babasız kalmaz ama kendine sadık olmayan bir adamla hayatını bitirmiş olursun hem de şüphe içinde.
Cevabiniz için teşekkürler.Evet kesinlikle benim hiç bir suçum yok.Evliliğimiz boyunca o kadar emek verdim ki.Kendime asla haksızlık etmeyeceğim.En kısa zamanda işlemlere başlayacağım 🙏🏻

Adam aldatmış, tehdit edilince söylüyor size ve bir daha olmayacağına söz veremem diyor. Yani diyor ki ben seni aldattım, sana ne eş ne de çocuklarımın annesi olarak değer vermiyorum, saygı duymuyorum, evdeki bir eşyadan farkın yok ve tekrar yapacağım haberin olsa sonra bana bişey demeye hakkın yok ve sen de bunu kabulleneceksin. Neymiş sizin bu koca böyle, Zeus filan mı? Bulunmadık hint kumaşı mı? Kabullenmeyi düşünüyorsanız hadi kendinize hiç saygınız, sevginiz yok çocuklarınıza da mı yok? Ne günah işlediniz dr böyle bir bedel ödüyorsunuz?
Boşanmak ruh ve beden sağlığınız ve çocuklarınız için ne kadar iyi olacak farkında mısınız? Yoksa düzenim bozulmasın düşüncesi mi ağır basıyor?
Hani aldatılan kadınlar nasıl affediyor anlamazdım yazmışsınız ya affedilmez hanımefendi. Azıcık onuru, gururu olan, kendine saygı ve sevgisi olan, çocukları varda çocuklarını insani şekilde yetiştirmek isteyen hiçbir kadın affetmez.
Sadece siz olsanız neyse de çocuklarınıza yapmayın bunu, hayatı erkek aldatır her haltı yet kadın herşeyi kabullenip kocacım kocacım diye pervane olur şeklinde öğretmeyin çocuklarınıza.
Azıcık dik durun, insanlık onurunuzdan bu kadar çabuk vazgeçmeyin, kendinizi sevin ve saygı gösterin.

Kendi zayıflığına Çocukları bahane etme, gururun yok mu senin? Ailesini tercih ettiğinden değil sana kuyruğu kıstırıp gelmesi onu da bil de.
İnanın o kadar güçlüyüm ki çocuklarimla kimseye ihtiyaç duymadan çok güzel bir hayat kuracağım.Daha önce yaşadınız mı bilmiyorum.Ben de aldatıldığı halde affeden kadınlara hayretle bakardım nasıl kabul ederler diye.İnsanin başına gelmesi bambaşka bişeymiş.Gerçekten sadece çocuklarım için acaba mı demiştim.Olay çok yeni.Olanları hazmetmek,kabullenmek çok zor.Ama artık daha sağlıklı düşünebiliyorum.Kendime daha fazla haksızlık etmeyeceğim.En kısa zamanda bosanacagim.🙏🏻

9 yıllık evliyim 2 çocuğum var.Eşim il dışında calişmaya basladı.Henüz 2 ay oldu.gecen gün aradı.ben bir kızla görüsüyordum.kız sana söylemekle tehdit ediyordu.ondan duyma benden duy dedi.Neye uğradigimi şasirdim.bana karşı çok ilgisizdin o yüzden gözüm dışarı kaydı diyor.Tekrar yuvama aileme dönmek istiyorum diyor.Mantığım çocuklarin için tekrar dene belki daha sıcak davranirsan aranız düzelir diyor.Malesef kendimi suçlu hissetmekten kendimi alamıyorum.Kalbim paramparça.Bana hiç soru sorma diyor herşeyi unutalım diyor .ben tabi merak ediyorum kimdir nedir aranızda ne geçti diye.hic bir soruma cevap vermiyor.boşuna sorma benden cevap alamazsın diyor.Sadece şunu bil ben ailemi tercih ettim o yüzden ayrıldım ondan diyor.Bana söz ver bir daha yapmayacağına diyorum söz veremem ne olacağını bilemem ama birşey olursa sana karşı dürüst olacağım merak etme diyor da nasıl güveneyim. Maddi olarak hiç ihtiyacım yok çalisiyorum ama çocuklarım babasız kalsın istemiyorum.ne yapacağım bilmiyorum hangisi doğru?
Ya maddi imkan var neyi düşünüyorsun. Uckuruma sahip çıkamadım 2 ayda demiyor da sen suçlusun diye seni sindiriyor. Her seferinde yine yapacak ama ben durustum diyecek aile mi kalmış ortada bas tekmeyi evde sana kalsın o defolsun gitsin.

Siz boşayınca éşiniz ölmeyecek yani çocuklarınız babasız kalmiyor.Her cesareti olmayanın da çocukların arkasina sığınması

Böyle babasi olacağına Şam'da kayısı olsun. Isinde gucunde kadinlarin " cocuhlarim babasuz kalir" diye kendilerine eziyet etmelerini inanin aklim almıyor. Ne mi yapacaksin? Demir tavinda dövülür. Hersey açık..

Hayır bi de diyor ki bir daha yapmayacagimin garantisi yok yaparim. Denyo mu bu bu nasil birsey? Nerde bir dag falan mi patladi adamdaki bu ozguven patlamasi nerden geliyor? Kaynayan kazan kapak tutmaz bacım.

Bu arada bir tezin konusuysak, devir bitti artik yureksiz adamlari yuregimizde taşımıyoruz. Nokta...
Haklısınız kendime eziyet etmeyeceğim.Beni tekrar ne zaman aldatir acaba diye beklemeyeceğim.🙏🏻Dava açtığımda da bu kadar özgüvenli olacak mı acaba.

BIr daha soz veremem demek yine yapabilirim demek yani sizi sevmiyor ama kenarda dursun birgun yine capkinlik yapabilir firsat bulunca yani demek.bence mutlu bir yanlizlik boyle bir evlilikten iyidir.
Kesinlikle.Bana bunu yapmasına izin vermeyeceğim.En kısa zamanda boşaniyorum

Gerçekse konu vallahi bazı insanları anlayamıyorum, düşünüyorum, kendimi onun yerine koyuyorum, yok olmuyor. İşin var muhtaç değilsin, 9 yıllık evlilik 2 çocuk dinlememiş aldatmış, yetmemiş " tamam affedeyim ama daha yapma" dediğinizde bile , tamam diyememiş birini hala affetmeyi düşünüyorsunuz. Vallahi pes... Çocuklarım babasız kalmasın diyorsunuz da, adam çocuklarım var diyerek ona göre davranmıyor ki...

Gelelim madalyonun diğer yüzüne. Okuduğumda aklıma gelen ilk şey erkek olduğunuz, eşinizi aldattığınız, karına söyleyeceğim diyen kişi yüzünden ben söyleyeceğim beni affeder mi, minvalinde sorduğunuz. Hatta daha yapmam diyemem, söz veremem detayı bunu destekliyor böyle düşünmemde. Eğer öyleyse kökünden kurusun düşsün o uzvunuz inşallah. Çok amin 🙏

İkinci seçenek olmalı, aklı başında bir kadın böyle ahlaksız birini affetmeyi düşünemez, düşünmemeli...

Dürüst de şerefsiz. Bi daha yapmam da demiyor.
Sana söz bile veremiyor ki söz ver demek bile çok saçma, zamanında verdiği sözü tuttu mu ki ona güvenesin.
Bi kere sana açıklama yapmak zorunda ona da tenezzül etmiyor ve kendi yediği halt için seni suçluyor. Çok pişman sayılmaz mecbur kalmış söylemiş hala üste çıkıyor koy tekmeyi gitsin yazık değil mi güvensizlikle geçecek yıllarına.
Aynen öyle yapacağım.Defolsun gitsin hayatımdan.Onsuz daha mutlu olacağım

Sevgili konu sahibesi,
Eşiniz sizi manipüle ediyor. Eşiniz evliliğinizi artık yemek yiyip temiz don giyeceği bi amme hizmeti olarak görüyor. Dolayısıyla evime çocuklarıma dönmek istiyorum diyor. Dönmek istediği kişi siz değilsiniz.
Öncelikle eşinize karşı çizginizi çekin. Sizi değersizleştirmesine müsaade etmeyin. "beni aldatman kabul edebileceğim bişey değil." lütfen ama lütfen bu çizginin dışına çıkmayın.
Söz ver vs demeyin adamın karşınızda pişkin pişkin konuşmasına müsaade etmeyin.
Önünüzde iki yo var ya affedeceksiniz ya boşanacaksınız.

Gerçekse konu vallahi bazı insanları anlayamıyorum, düşünüyorum, kendimi onun yerine koyuyorum, yok olmuyor. İşin var muhtaç değilsin, 9 yıllık evlilik 2 çocuk dinlememiş aldatmış, yetmemiş " tamam affedeyim ama daha yapma" dediğinizde bile , tamam diyememiş birini hala affetmeyi düşünüyorsunuz. Vallahi pes... Çocuklarım babasız kalmasın diyorsunuz da, adam çocuklarım var diyerek ona göre davranmıyor ki...

Gelelim madalyonun diğer yüzüne. Okuduğumda aklıma gelen ilk şey erkek olduğunuz, eşinizi aldattığınız, karına söyleyeceğim diyen kişi yüzünden ben söyleyeceğim beni affeder mi, minvalinde sorduğunuz. Hatta daha yapmam diyemem, söz veremem detayı bunu destekliyor böyle düşünmemde. Eğer öyleyse kökünden kurusun düşsün o uzvunuz inşallah. Çok amin 🙏

İkinci seçenek olmalı, aklı başında bir kadın böyle ahlaksız birini affetmeyi düşünemez, düşünmemeli...

Dürüst de şerefsiz. Bi daha yapmam da demiyor.
Sana söz bile veremiyor ki söz ver demek bile çok saçma, zamanında verdiği sözü tuttu mu ki ona güvenesin.
Bi kere sana açıklama yapmak zorunda ona da tenezzül etmiyor ve kendi yediği halt için seni suçluyor. Çok pişman sayılmaz mecbur kalmış söylemiş hala üste çıkıyor koy tekmeyi gitsin yazık değil mi güvensizlikle geçecek yıllarına.
Aynen öyle yapacağım.Defolsun gitsin hayatımdan.Onsuz daha mutlu olacağım

Sevgili konu sahibesi,
Eşiniz sizi manipüle ediyor. Eşiniz evliliğinizi artık yemek yiyip temiz don giyeceği bi amme hizmeti olarak görüyor. Dolayısıyla evime çocuklarıma dönmek istiyorum diyor. Dönmek istediği kişi siz değilsiniz.
Öncelikle eşinize karşı çizginizi çekin. Sizi değersizleştirmesine müsaade etmeyin. "beni aldatman kabul edebileceğim bişey değil." lütfen ama lütfen bu çizginin dışına çıkmayın.
Söz ver vs demeyin adamın karşınızda pişkin pişkin konuşmasına müsaade etmeyin.
Önünüzde iki yo var ya affedeceksiniz ya boşanacaksınız.
Ben yolumu seçtim.Beni daha fazla değersizlestirmesine izin vermeyeceğim.Yorumunuz için teşekkürler 🙏🏻

Ben yolumu seçtim.Beni daha fazla değersizlestirmesine izin vermeyeceğim.Yorumunuz için teşekkürler 🙏🏻
Yorumumu yanlışlıkla bitirmeden gönderdim. Boşanmayı seçtiyseniz eğer kesin olarak, sizi temizlikçi, aşçı ve dadı olarak gören bi adamla minimum samimiyet içinde konuşup lütfen kanıt toplayın. Büyük ihtimalle bu ilk aldatılışınız değil.
Böyle sizi manipüle eden adam mahkemede de sorunlar çıkarır. Siz bu süreçte ona malzeme vermeden soğuk kanlı bir şekilde çocuklarınıza ve kendinize odaklanarak dava açıp kanıtları sunup bu adamdan kurtulun.
Ve lütfen bu süreçte kendinizi salıp heba etmeyin. Değmez.
Kendinize ve çocuklarınıza ekstra ilgi gösterin. Maddi gücünüz yeterliyse bi spora yazılın bedeni be kafayı meşgul edin.
Er kişi de ne hali varsa görsün. Yolunuz hep güzelliklere açık olsun.

Back
X