Aldatıldım ne yapacağımı bilemiyorum boşanamıyorumda

tamamen haklısınız... gözlerimle gördüğüm şeye gönül git ona inan diyor... çok kötüyüm!!! Boşanırsam ekonomik gücüm yok naparım bilmem :(

İşte biz kadınların en yanlış hareketi..evliliğimiz ömür boyu sürecek gibi davranıp kendimiz için hiç birikîm yapmıyoruz halbuki neler oluyo hayatta ..bence her kadın kendisi içîn birikim yapmalı..ben de aynı hatayı yapanlardanım çalışmama rağmen..

çok üzüldüm..yazacak birşey de bulamıyorum..

sadece o eşin olacak adama çok kötü laflar edesim var!

Sadece sanalda yapinca aldatmaktan sayilmiyor mu?

Neden bosanamadiginizi yazmamissiniz

Boyle adamlar bir de kitabimizi alet etmezler mi ifrit oluyorum!!!

çocukları küçükmüş,bakacak kimsesi ve maddi durumu yokmuş..ailesi de sahip çıkmıyormuş.çocuklar biraz büyüsün çalışmaya başlayıp ayrılmayı düşünüyormuş.

Son düzenleme:
canım Allah yardımcınız olsun. ahlaksızsa yalancıysa seni aldatıyosa yalan yere yemin ediyosa yolunu ayırmak daha doğru olur Rabbim hem çocuklarının hem senin rızkını yaratacak elbette artık hukukta kadınların yanında nafakanızıda vermek zorunda eşin çocuklarada bakmak zorunda hadi devam ettin bile bile bir olmuş iki olmuş devam etmeyecek mi nasıl katlanacak mutlu olacaksın hem çocuklarına hem sana yazık olacak hakkında ne hayırlı ise o olsun

Esinize sizofren ilaclari yazilmis ,
cocuklar babalarindan nefret ediyorlar ve siz bu adama mecbursunuz :((

Siddet de var mi?
Kesin vardir diye dusunuyorum ...

Ya simdi maddi imkanlar yok diyorsunuz da o evde sizin ve cocuklarinizin hayati tehlikesi oldugunun farkinda degil misiniz?

cocuklarda babalarindan nefret ediyorsa ozaman bu evliligin bir anlami kalmamiski zaten...madem su an durum yok cekeceksin adamin kahrini biraz daha, durumun bosanmaya el verene kadar...cok üzüldüm gercekten : (

aldatmanın hiç bir türü affedilemez bence. sonuçta aldatma zihinde başlar ama eğer eşini seviyorsan ve gerçekten pişman olduğunu ona tekrar güvenebileceğini düşünüyorsan bir şans daha ver.. ama eğer bu adam değişmez diyorsan affetme.

Sayılıyor ama diğerine göre biraz daha hafif gibi ya da ben yine aptallık edip öyle düşünüyorum :( Ekonomik özgürlüğüm yok ve çocuklardan çalışamıyorum bakanları yok o sebepten boşanamıyorum

Esinize sizofren ilaclari yazilmis ,
cocuklar babalarindan nefret ediyorlar ve siz bu adama mecbursunuz :((

Siddet de var mi?
Kesin vardir diye dusunuyorum ...

Ya simdi maddi imkanlar yok diyorsunuz da o evde sizin ve cocuklarinizin hayati tehlikesi oldugunun farkinda degil misiniz?

var şiddette var en son parmağımı kırdı :S

aldatıldım ama boşanamıyorum ne demek lütfen kendinizi ezdirmeyin ayrıca şiddet de uyguluyormuş.böyle birine ihtiyacınız kesinlikle yok.aldatmanın da sanalı gerçeği olmaz.bugün sanalda yapan yarın fırsat bulduğunda gerçek hayatta da yapar zaten.dilekçenizi geri almamalısınız her yaptığını affederseniz bunun sonu gelmez.

Dinden anlamaz o içine şeytan kaçmış. Çocukları bırakırım bırakmaya ama yuvada annesini bekleyen aç yavru kuşlar gibi bağırışıyorlar kıyamıyorum. Babasından nefret ediyorlar hayalleri bile asker ya da polis olup babasını tutklamak

çocuklar babasının kendınlerıne olan davranışlarındamı nefret edıyorlar yoksa sıze yaptıklarından dolayımı anlamadım ama eğer sıze yaptıklarından dolayıyıssa onlara fazla yansıtmayın sız bi şekilde üstesınden gelirsiniz yınede onların dunyası kırlenmese

Back
X