Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamamen haklısınız... gözlerimle gördüğüm şeye gönül git ona inan diyor... çok kötüyüm!!! Boşanırsam ekonomik gücüm yok naparım bilmem![]()
Sadece sanalda yapinca aldatmaktan sayilmiyor mu?
Neden bosanamadiginizi yazmamissiniz
Boyle adamlar bir de kitabimizi alet etmezler mi ifrit oluyorum!!!
içim yandı gözlerimden yaş geldi şunları okuyunca. ailen destek olmaz mı sana en azından sen bir işe girip kendine bir ev tutana kadar ?
peki delillerin varsa nafaka tazminat falan alıp ailenin yaşadığı şehire başka bir eve yerleşsen annen falan en azından sen işteyken çocuklara göz kulak olmaz mı ?
Eşine baya bi kinlenmişsin sanırım, haklısın da.. Dert etme Dua et, ne denir ki bu duruma Allah ıslah etsin..
çok üzüldüm..yazacak birşey de bulamıyorum..
sadece o eşin olacak adama çok kötü laflar edesim var!
Sadece sanalda yapinca aldatmaktan sayilmiyor mu?
Neden bosanamadiginizi yazmamissiniz
Boyle adamlar bir de kitabimizi alet etmezler mi ifrit oluyorum!!!
Esinize sizofren ilaclari yazilmis ,
cocuklar babalarindan nefret ediyorlar ve siz bu adama mecbursunuz(
Siddet de var mi?
Kesin vardir diye dusunuyorum ...
Ya simdi maddi imkanlar yok diyorsunuz da o evde sizin ve cocuklarinizin hayati tehlikesi oldugunun farkinda degil misiniz?
Dinden anlamaz o içine şeytan kaçmış. Çocukları bırakırım bırakmaya ama yuvada annesini bekleyen aç yavru kuşlar gibi bağırışıyorlar kıyamıyorum. Babasından nefret ediyorlar hayalleri bile asker ya da polis olup babasını tutklamak