• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım ve aldatılıyorum

Elde olan bir kadının kıymeti kaybedilmiş ise o kadının tekrar Kıymet kazanması imkânsızdır .Gitmeyene dek tavir koymayana dek...tekrar Kıymet kazanması için o kadının ortadan kaybolması bir süre ciddi bir sessizliğe gömülmesi ölü gibi olması yani hiç yaşamıyormuşcasına eşinin hayatından gitmesi gerektir .

Siz o evde olmaya devam ettikçe o kişi ile Aynı yatağa girmeye devam ettikçe Siz cepte olan bir şey olduğunuz sürece ne kıymetiniz bilinir ne özlenirsiniz ne de hatıralarınız kafasında canlanır da "ah nerde o gunler "der.

Unutmayın bir şey ancak kaybedildiği zaman gerçek değeri anlaşılır.
Ama siz sizi kaybetmesine izin vermiyorsunuz sizi özlemesi için ona bir fırsat tanımıyorsunuz pişman olup yaptıklarını düşünmesi için ona hiçbir şekilde zaman ve fırsat vermiyorsunuz aksine siz onun yanında kalarak onunla aynı yatağı paylaşarak onun evin içerisindeki yemek ve kıyafet ihtiyaçlarını gidererek Siz ona şu mesajı veriyorsunuz ne olursa olsun ben seni bırakmayacağım sen hayatı nasıl yaşarsan yaşa ben istemesem bile yanında kalmaya devam edeceğim Çünkü ben sensiz olamam ben değersizim Yeter ki sen beni bırakma ezik de olsam mutsuz da olsam yine de yanında kalacağım
. Bu mesajı siz sözlerinizle söylemiyor olabilirsiniz ama hareketleriniz ve ona karşı tepkisizliğiniz ona açıkça bu mesajı veriyor zaten evet zaten Eşinizin istediği de bu.

Sőyle dusunun Eşiniz sizi bir gemiye binmeniz için ikna etti, bu evlilik gemisinde mutlu mesut yaşarken gemide hiç istemediğiniz ve çok mutsuz olacağınız bir durumla karşılaştınız bunun karşılığında gemiden atlamak ve gitmek istediğinizi söylediniz ancak eşiniz buna şiddetle karşı çıktı ve sizi bir şekilde ikna etti Siz bir süre Mutlu oldunuz inandınız ve o geminin gitmesi için canla başla uğraştınız...ve daha sonra tekrar o üzücü Hadise'yi yaşadınız Ama bu defa gemiden atlamak uzaklaşmak istemediniz çünkü bu gemiye de Eşinize de çok alışmışsınız atlarsanız boğulmaktan ve ölmekten korktunuz gemide bir sandal ve can simidi olduğunu unuttunuz hatırlamak bile istemediniz Çünkü gemide ve ancak eşinizle birlikte yaşıyor olabileceğinizi var gücünüzle inandınız bu durumu bilen eşinizde artık gemiden inmeyeceginizden emin olarak yaptığı hatalarda ısrarlı ve kendince mutlu olarak yaşamaya devam ediyor.
Denizde fırtına çoktan başlamış dümende kontrol edecek kişi yok. Üstelik gemi su almaya da başlamış. bu şekilde yalpalayarak denizde bir gemi dümeninde kaptansız ne kadar daha gidebilir??!! mutlak son geminin batması ya da en yakın sahilde karaya oturması olacak görmezlikten gelinen bu mutlak sona Adım adım ilerlemeye devam ediyorsunuz

Siz gemiden Atlasanız da bu gemide Dursanizda mutsuz olacaksınız her iki ihtimalde de mutlak bir mutsuzluk var öyleyse gemiden atlayıp gururlu bir mutsuzluğu gemide kalan gurursuz ve daha kotuye gidecek mutsuzluğa tercih edilmelidir

Hem Unutmayın ki gemiden atlamak ölüm değil boğulmak hiç değil korkmayın sizi hayata bağlayacak sizi hayatta tutacak Can simitlerinin görmezden gelmeyin gemideki Can simitleri sandalları bugüne kadar görmezden geldiniz şimdi onlardan birine tutunun denize salın fırtınadan ve su almaya başlamış bir gemiden kaçtığınız ın farkına varın sahile ulaşmak için çabalayın size yardım eli uzatan insanların uzattıkları eli tutun ve sahili selamete çıkın belki mutsuz olacaksınız bir müddet yalpalayacaksınız ama unutmayın O Gemide daha da mutsuzdunuz ve git giderek artarak devam eden bir mutsuzluktan kendinizi kurtardınız

Peki gemide kalanlara ne olacak son olmaya başlamış bir gemiyi tek başına kurtarmaya çalışan bir adam bıraktınız muhtemelen ya O gemiyi Terk Edecek ya da gemiyi onarıp sizi tekrar yanına alması için uğraşacak ona seçenek sunun ve bu iki seçenekten hangisini tercih edeceğini düşünmesi için zaman ve fırsat verin .bu fırsatı ilk kez eline geçiren eşiniz emin olun Durumun ne kadar ciddi olduğunu yalnız başına fırtınalı bir gecede gemi çok şiddetli sallandığında daha da iyi hissedecek yalnızlık bir insana Hayattaki en zor durumu hissettirir ve çıkış yolu aratması için bir seçenek sunar

Seven ve içinizde bitmeyen bir takıntıyla Siz sahilde o geminin gelip sizi almasını bekleyeceksiniz Bundan adım kadar eminim size kızmıyorum sizi anlayışla karşılıyorum Ama bu yaptığınız ve düştüğünüz durumun farkına hem sizin varmanız hem de Eşinizin varması için en iyi hareketi gemiyi terk ederek yaptığınızı bilmenizi istiyorum.
Böylelikle zamanla ne kadar doğru yaptığınızı anlayacak kendinize sevecek karakterli duruşunuzdan ötürü kendinize saygınız artacak aynı şekilde karşı tarafın da size karşı saygısı ve hareketlerindeki temkini artacaktır.bunlar bir anda olacak şeyler değil bir günde olacak şeyler değil ..Biraz zamanın geçecek ve bu zaman içerisinde de aynı tutumu sergilemeniz gerekmekte unutmayın siz hayata karşı dik duruşumuzu korudukça o nispette korunursunuz ..insanlarin saygisiz tavirlarindan,vefasizligindan, dik durdukca korunursunuz..

Gemideki can simitleri gercek hayatta :arkadaslariniz eger araniz iyiyse aileniz ,isiniz yada varsa cocuklariniz...onlara sarilin ,kiymetini bilemediginiz zamanlari yasayin,iste insanlarin kendini sev dedigi kendine saygi duy dedigi bu gunlerde gerceklesecek. Senin yaninda duran insanlar sana degerini kiymetini hatirlatacak, saygini ,kimligini benligini hatirlatacak .esinin yaninda kaybettigin ozguvenine kavusacaksin onsuz da yasayabilecegine inandikca daha da guclu olucaksin.

Peki ona ne mi olacak? Esin kiymwtini bilip ayaklarina sarilip af da dileyebilir yada ben yolumu sectim diyerek o kadina gidebilir. Emin ol gemiyi terk etmezsen esin oldugu durumu koruyacak ve gunden gune seni hice sayacak ..birak secimini yapsin, sen o geldiginde belki o kadar kendini iyi ve guclu hissedeceksin ki esini affetmeyip elinin tersiyle iteceksin..

Secim şansı ver ona.blöf veya sözle degil.. gercek bir secim. Yoklugunla sına! Varliginin kiymetini bilirse bilir bilmezse zaten sana fayda getirmeyecsk bir adamdan kurtulmus olucaksin..her iki ihtimalde kazanclisin.
Gunlerce sen kritigini yapiyirsun olayin oylemi olur boyle mi olur diye dusunuyorsun.Sen gemiyi terk et birak o geceleri uykysuz kalsin biraz. Birazda o kafa yorsun birak. Yükünü indir sırtından eşin sırtlansin artık ,Ayaga kalk ve toplan.sana lazim olan 2 valiz bir gurur.yolun acik olacak

O kadar zor ki durumunuz Allah yardımcınız olsun yeni gelişmeleri tam takip edemedim ama bence de bu evlilikten giden siz olun en azından size saygısı kalsın yasak olan herzaman daha cazip gelecek ve bu durumu hoc bırakmayacak belki giderek kazanacaksınız eşinizi kim bilir.Siz onu bırakma cesaretini gösterdiğiniz anda anlayacak ne yaptığını belki
Teşekkür ederim. Kesinlikle yasak olan caziptir sözünüze katılıyorum. Yoksa İnan’ın kadının bana kalırsa cazip bir yönü Yok. Üstelik on yaş büyük kendisinden. Ben ilk kıskançlık gösterdiğimde kardeşime kadının resmini gönderdim abla kesinlikle senin kuruntun eniştem buna dönüp bakmaz demişti. Ben de kendi çapımda fena sayılmam aslında, bakımlı bir insanım. Kendime dikkat ederim. Ama demek ki bunların pek de bir ehemmiyeti Yok. Bırakma cesaretini toplamaya çalışıyorum şu aralar. Onu kazanamayacak gibiyim.

Siz acaba duzelir mi derken, eşiniz sizden ayrılmak isteyecek gibi geliyor, aldattigi eşini insanlara kıskanç olarak anlatmak ne kadar ucuz bir hareket, keşke sabretmek yerine şu adama acabilseniz boşanma davasını o size açmadan..
O davayı açmak o kadar kolay ki aslında. Ama sonrasını düşüyorum. Ya aylar yıllar geçtikten sonra gelip beni yine kandırırsa millete reZil olmaktan korkuyorum. Ben gözümü onunla açtım öyle korkuyorum ki gelecek günlerden.

Bana boşa gitsin demeyin sadece. Yapamıyorum. Onsuz bir yaşam o kadar uzak geliyor ki. 14 yıldır tanıdığımı sanıyormuşum. Sekiz yıllık da evliyim. Oğlum 6 Yaşında.

demişsiniz.

Siz aldatsanız, aynı şeyi yapsanız, eşiniz yukarıdaki cümleleri kurar mıydı? Anında boianma davası açar üstüne bir de sizi rezil ederdi.

Ne var şu kocalarınızda da bu kadar kendinizi hiçe sayıyorsunuz çok merak ediyorum.

demişsiniz.

Siz aldatsanız, aynı şeyi yapsanız, eşiniz yukarıdaki cümleleri kurar mıydı? Anında boianma davası açar üstüne bir de sizi rezil ederdi.

Ne var şu kocalarınızda da bu kadar kendinizi hiçe sayıyorsunuz çok merak ediyorum.
Aslında alışkanlık var. Duygularımın eskisi kadar yoğun olduğunu düşünmüyorum ama alışkanlıklarımızı terk etmek öyle kolay olmuyor. Fakat hiç kimse vazgeçilmez de değildir. Kendimce bir karar verdim. Bakalım yarın bir şeyler yapmaya çalışacağım tabi konuşma fırsatı bulursam. O kadar uzak ki bana. Kaçmak için sürekli bahaneler buluyor.

Bu tür aldatan Ahlâksız adamlar 10 parmağında binbir sahtekârlık vs.. masum insanları çeşmeye susuz götürür susuzda getiriler sen ne yaparsan yap ama onlar aynı gaz yollarında devam ederler ve birgün toslarlar akılları başlarına gelirmi hayır gelmez akıllları başlarına sen çektiğinde kalırsın

Çok üzüldüm sizin adınıza... Allah eşinizi ıslah etsin ve bir an önce hatasından dönmeyi nasip etsin... Zor bir zamandayiz, siz dua edin hakkınızda hayırlısı olsun diye. Isterseniz sıkıntılarınıza iyi gelecek bir zikir var yazabilirim size, zor zamanlarimda mâşâAllâh bana ilaç gibi geliyor...

Çok üzüldüm sizin adınıza... Allah eşinizi ıslah etsin ve bir an önce hatasından dönmeyi nasip etsin... Zor bir zamandayiz, siz dua edin hakkınızda hayırlısı olsun diye. Isterseniz sıkıntılarınıza iyi gelecek bir zikir var yazabilirim size, zor zamanlarimda mâşâAllâh bana ilaç gibi geliyor...
Teşekkür ediyorum elimden geldiğince dualarımı okuyorum zaten. Her ikisini de öncelikle Allah’a havale ettim.

Bu tür aldatan Ahlâksız adamlar 10 parmağında binbir sahtekârlık vs.. masum insanları çeşmeye susuz götürür susuzda getiriler sen ne yaparsan yap ama onlar aynı gaz yollarında devam ederler ve birgün toslarlar akılları başlarına gelirmi hayır gelmez akıllları başlarına sen çektiğinde kalırsın
Dediğiniz gibi dönmeyecek gibi hatasından zaten artık ben hangi sözü doğru hangi sözü yalan diye düşünüyorum. Dinlediği şarkıları bile benim için değildir diye değerlendiriyorum. Hiç güvenim Yok ki çok yaraladı beni. Üstelik neler üstüne yeminler etti öncesinde bilseniz. Evladımın üstüne ya inanamıyorum ama öyle. Gerçekler ortaya çıktı ve ben tabiki inanmam hiç bir sözüne.

Dediğiniz gibi dönmeyecek gibi hatasından zaten artık ben hangi sözü doğru hangi sözü yalan diye düşünüyorum. Dinlediği şarkıları bile benim için değildir diye değerlendiriyorum. Hiç güvenim Yok ki çok yaraladı beni. Üstelik neler üstüne yeminler etti öncesinde bilseniz. Evladımın üstüne ya inanamıyorum ama öyle. Gerçekler ortaya çıktı ve ben tabiki inanmam hiç bir sözüne.
Özü sözü doğru olanlar yemin etmezler çünkü sözleri senettir kendinden emin olmayan durmadan istemdışı yemin etmek zorunda kalır ama yalancının mumu yatsıya kadar yanar

Herkese merhabalar. Arkadaşlar iki ay önce aldatıldığımı öğrendim. Hem de eşimden on yaş büyük bir kadınla. İşyerinden tanışıyorlar. Kadın eşimin üstü konumda. Eşim aynı zamanda esnaflık yapıyor ve gelir durumu da şu an çok çok iyi. Tabi bunu kendisi yapmadı ikinizin Emekleri ile bir işyeri açtık. Açmaz olsaydık. Cebine fazla para girince Kadınlar çevresini hemen sardı. Zaten boyu posu yerinde yakışıklı da. CEp de dolu olunca şımardı tabi. Kadını ben de tanıyorum birlikte yeyip içmişliğimiz var. Evime bile geldi bir kere eşim yokken. İkimiz yürüyüşlere gittik, canlı müziklere takıldık. Ben hep şüphelendim bu kadından eşime uzak dur dedim, durmadı. Kadın beni aradığı zaman eşim görüşemem için ısrar ediyordu. Madem şüphelenmeyim diyeymiş. Neyse ben bir gün ikinci telefon gördüm elinde. Eşimin dili çok iyidir. İnsana kendisini bile yalancı çıkarır o derece. Ben de zaten deli divane aşığım ne derse kanıyorum.
Gördüğüm telefonu bana sen şizofrene bağladın, olmayan şeylere takılıyorsun hasteneye git falan diye unutturdu ya da unutturduğunu sandı. Ben Peşini bırakmadım işin tabi. İşyerinde bir telefon konuşmasını yakaladım ama onun haberi olmadı. Ama ne konuşmalar müstehcen içerikli yatıp kalkmalı. Üstelik para da akıyor bir yandan kadın ev araba istiyor falan. Keşke bunları hiç duymasaydım diyorum. En azından aldatıldım derdim boyutlarını bilmek de ayrıca yaralıyor insanı. Bunu duydun ama bir hafta hiç birşey çaktırmadım. Ama kendimi yedim yataklara düştüm bir haftada beş kilo verdim, işe gidemedim, bir oğlumla bile ilgilenemedim. Ağzını aradım sürekli ama ne yeminler , kesinlikle bir şey yok, sen rahat ol ben sana yapar mıyım, falan klasik yeminler. Ama ben gerçeği biliyorum. GöZlerimin içine baka baka yalanlarını dinledim. Sonra açtım konuyu duyduğum şeyleri bile inkar etti ama ben işyerinin kamerasından açacağımı söyleyince itiraf etti. Yaptım eşeklik , affet bilmem ne. Ben seni bırakmam, avukatını da seni de kendimi de öldürürüm dedi. Sonrası da klasik her şeye rağmen bir şansı hakettiğini düşündüm çünkü aşığım ve affettim. Ama yalanlar ve çelişkiler devam ediyor. Hala görüştüklerine Emin’im. İş yerinden ayrılmadı. Ondan vazgeçmedi. bu sefer çok daha gizli yapıyor bu işi. Benim bir dediğimi iki etmiyor. Ne istersem anında alıyor ucuz pahalı farketmez.Ama bu nereye kadar gider bilmiyorum. Kendime bile inanamıyorum bunları yazarken ama adam başkasının koynundan çıkıp benim yatağıma geliyor. Bu arada olası boşanma durumunu da konuştuk iki ay önce evi bana bırakacak araba ve kredi borcumu kapatacak. Kendim de zaten çalışıyorum. Ne yapacağımı bilemez şekilde debeleniyorum. Çıkamıyorum olanların içinden. Ruhum öyle derin bir yara aldı ve almaya devam ediyor ki nasıl yaparım nasıl devam ederim bilmiyorum. Bana boşa gitsin demeyin sadece. Yapamıyorum. Onsuz bir yaşam o kadar uzak geliyor ki. 14 yıldır tanıdığımı sanıyormuşum. Sekiz yıllık da evliyim. Oğlum 6 Yaşında.Gelişmeleri buradan yazacağım.
Bir avukat eşi olarak yazıyorum sana bunu o kadar böyle davası var kı eşimin kadının affettiği ama adam yapacağından geri kalmamaı sana tavsiyem ki bu dediğime kulak ver erkek bi kere yaptı mı bitirmiyor devamı geliyor çünkü sen onun için ulaşılmak değilsin nasıl olsa beni affet dediğinde afden bi adam var makul şartlarda anlaşarak boşanmayı dene mutlaka bi avukat ile görüş neyi var neyi yok ortaya çıksın oğlun ve kendini garnati altına al çünkü ne yazık ki bu hayatta paran varsa güçlüsün ikinci olarak tavsiyem kendine iyi bak bu hayatta senden bi tane daha yok sen çok degerlisin ve o yüzden sana kendini değersiz hissetren adama onun değersiz olduğunu hissettir bu dünyaya bi kere geldin bunu sakın unutma yıllarını heba etme askla elde etmeme arzusunu birbirine karıştırma

Özü sözü doğru olanlar yemin etmezler çünkü sözleri senettir kendinden emin olmayan durmadan istemdışı yemin etmek zorunda kalır ama yalancının mumu yatsıya kadar yanar
Konuşamadım bugün malesef benden kaçıyor adam yakalayamıyorum. Eve de zaten çok geç geliyor sabah ta erken kalkıp gidiyor. Yani varlığı yokluğu belli bile değil. Henüz evde değil şu anda. İş yerinde. Yarın da il dışına çıkacakmış bir iş için. Bizimki gördüğünüz gibi tek başına evlilik. Yani aslında her halükarda evde yine tek takılıyorum.

Bir avukat eşi olarak yazıyorum sana bunu o kadar böyle davası var kı eşimin kadının affettiği ama adam yapacağından geri kalmamaı sana tavsiyem ki bu dediğime kulak ver erkek bi kere yaptı mı bitirmiyor devamı geliyor çünkü sen onun için ulaşılmak değilsin nasıl olsa beni affet dediğinde afden bi adam var makul şartlarda anlaşarak boşanmayı dene mutlaka bi avukat ile görüş neyi var neyi yok ortaya çıksın oğlun ve kendini garnati altına al çünkü ne yazık ki bu hayatta paran varsa güçlüsün ikinci olarak tavsiyem kendine iyi bak bu hayatta senden bi tane daha yok sen çok degerlisin ve o yüzden sana kendini değersiz hissetren adama onun değersiz olduğunu hissettir bu dünyaya bi kere geldin bunu sakın unutma yıllarını heba etme askla elde etmeme arzusunu birbirine karıştırma
Bu aldatma olaylarına nedense herkes aynı şeyi söylüyor yapan tekrar yapar. Çevreden gördüğüm kadarıyla da dedikleri gibi. Bir değerim Yok gözünde ben sadece yedekte bekleyenim onun için. Belki de dediğiniz gibi aşk değildir ki ben alışkanlık diyordum aslında ama siz farklı bir bakış açısıyla elde etme veya tutma gayreti dediniz. Olabilir. Şu anda maalesef tam olarak mantıklı bakamıyorum olaylara.

Sana boşan demeyelim de ne diyelim canım benim.Yazık değil mi sana ? Bunları affet gözü kapalı devam et mi diyelim.Eşine alışmışsın yıllardır birliktesiniz yeni düzen kurmak sizin gözünüzü korkutuyor sadece.Yerindr olsam mahkemeye sunarım tüm delilleri zinada açarım bir dava ondan sonra uğraşsın dursun.

Öncelikle şu başlıktaki acımasız yorumları eleyerek okuyun aklı selim davrnamak lazım. Herkes oturduğu yerden nutuk atabilir ama eşinizi ve kendinizi en iyi siz bilirsiniz. Bakın silah taşıyor demişiniz, oğlum var demişsiniz, kapıma dayanır demişsiniz bunlar önemli detaylar.

Ben olsam affetmezdim evet ama bence yapmanı gereken şu aşamada zor olsada sakin kalmak. Zaten evde varlığı yokluğu birmiş. O nedenle ilgisizliği size çok dokunmayacak gibi görünüyor. Bunların yazışması, konuşması, belki buluşması falan bi şekilde kayıt altına alınmalı. Yani inanmış gibi yapıp kanıt toplayın. Zaten sabredersiniz boşanma psikolojisine alışırsınız aniden karar verip parlarsanız sonra keşke öyle yapmasaydım der birkaç aya barışırsınız.

Ben delil topladıktan sonra o kadını rezil ederdim. Otomatik olarak eşiniz de aynı yerde adı çıkar rezil olurdu. Kadının amiri yok mu? Amirine yazışma gönderin ama bunu sizin yaptığınız belli olmasın derseniz gizli yapın sahte bir hesaptan yayın :)))

Olay ortaya çıkınca da boşanın, oğlunuzu alın yanınıza... Hayatı onun için yaşayın.

Okadından çocuk falan yapıp valizini alıp çekip gidene kadar bekleyin...
Yada kadın beraber çekilmiş mühtencen görüntülerini sizinle paylaşana kadar...
Yada kocanızın ona attığı aşk mesajlarını size atana kadar :kızgın:

Çünkü aldatan kocaya verilen tavizlerin
Seviyorum napiyimlerin sonu genel olarak bu şekilde oluyor

Sana boşan demeyelim de ne diyelim canım benim.Yazık değil mi sana ? Bunları affet gözü kapalı devam et mi diyelim.Eşine alışmışsın yıllardır birliktesiniz yeni düzen kurmak sizin gözünüzü korkutuyor sadece.Yerindr olsam mahkemeye sunarım tüm delilleri zinada açarım bir dava ondan sonra uğraşsın dursun.
Yeni düzen o kadar zor ve uzak geliyor ki anlatamam. Bir defa özgüvenim hiç Yok benim bunu çok iyi biliyorum. Ya bu adamdan sonra karşılaştığım daha beter olursa diyorum. 14 yıldır tanıdığım adam bana bunları yaşattı, yeni tanıyacağım ayakta uyutur herhalde.

Öncelikle şu başlıktaki acımasız yorumları eleyerek okuyun aklı selim davrnamak lazım. Herkes oturduğu yerden nutuk atabilir ama eşinizi ve kendinizi en iyi siz bilirsiniz. Bakın silah taşıyor demişiniz, oğlum var demişsiniz, kapıma dayanır demişsiniz bunlar önemli detaylar.

Ben olsam affetmezdim evet ama bence yapmanı gereken şu aşamada zor olsada sakin kalmak. Zaten evde varlığı yokluğu birmiş. O nedenle ilgisizliği size çok dokunmayacak gibi görünüyor. Bunların yazışması, konuşması, belki buluşması falan bi şekilde kayıt altına alınmalı. Yani inanmış gibi yapıp kanıt toplayın. Zaten sabredersiniz boşanma psikolojisine alışırsınız aniden karar verip parlarsanız sonra keşke öyle yapmasaydım der birkaç aya barışırsınız.

Ben delil topladıktan sonra o kadını rezil ederdim. Otomatik olarak eşiniz de aynı yerde adı çıkar rezil olurdu. Kadının amiri yok mu? Amirine yazışma gönderin ama bunu sizin yaptığınız belli olmasın derseniz gizli yapın sahte bir hesaptan yayın :)))

Olay ortaya çıkınca da boşanın, oğlunuzu alın yanınıza... Hayatı onun için yaşayın.
Evet delil toplamak istiyorum. Bir kaç girişimim şu anda sonuçsuz kaldı. Evet silahı var taşıma ruhsatlı bu arada. Ama bekli de boşanma sonrasında özgürlüğün tadına varır ve kapımın önünden bile geçmez. Ama aramızda geçen bir kaç konuşmada hemen oğlumu öne sürdü( ki ben yetişemediğim için oğlumu okuldan almaya kendisi gidiyordu ve çocuğu kaç kere okulda unutmuş bir adam) ben oğlumu her gün görürüm, hergün okuldan alırım dedi. Sanki unutulan aynı çocuk değildi.

Bu kadar değersiz mi goruyorsunuz kendinizi bunları çekecek kadar yazık değil mi size.Bu hayatta ne zor değilki yani yapamam diyorsunuz yeni düzen kuramam diyorsunuz ama baslamadan bunu bilemezsiniz ki belki hersey cok daha guzel olacak ki eminim oylede olacak .Bence ilk olarak yardim alın bi uzmandan psikolojiniz cok onemli sonra avukata gidin ve bunu yanlarına bırakmayın bu hayatta ne kadar yaşayacağımız belli değil guzel yasamak varken hiç haketmediğiniz şekilde sizi yıpratmalarına izin vermesin.

Back
X