• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her defasında yakalamama rağmen yine aldatıldım

Ayy bide o var dimi :KK17:

hepatit, aids, siğil vs binlerce hastalık var kan ve tükrük yoluyla bulaşan, adam eskortlarla, hayat kadınlarıyla bile düşüp kalkıyormuş, kadın bundan 15 dk önce biriyle yatıyor kalkıyor bununla yatıyor, bu geliyor karısıyla yatıyor, 4-5 kişinin vucut sıvısını karısına taşıyor, hastalık olmasa bile direk mikrop, pislik... konu sahibi göze almış anlaşılan ama evde bir de çocuk var, yazıktır günahtır...

Şaka mı bu? Lütfen şaka olsun. Ve siz hala o "adamla" birliktesiniz öyle mi?

Bence bu adamın piskolojik sorunları var.Bu şey gibi; kişi çok zengin ama çalma eylemi var.Tedavi olması gerekli.Adam o kadar okumuş ama geçmişteki yetiştirilme tarzı yada aileden edindiği kötü tecrübeler onu mahfetmiş.Toparlayamıyor.Biliyor karısından başkasıyla aslında olamayacağını ama diğerleriylede konuşarak ruhunu okşuyor.Aşağılık kompleksi var sanırım.Hayatında başkalarının da olmasıı kanıksamış . Ya bu adam adam gibi tedavi görür terapiler alır .Kİ bence sizinde bu terapilere ihtiyacınız var bunca olaydan sonra..yada daha fazla kendini ve çocuğunu mahfetme ayrıl.Lise mezunu olduğunu anladım.Olsun.Git namusunla çalış ve bu durumlara ne kendini nede çocuğunu sok!İnan adım atman herşeyin başlangıcı olacak ve işde bulursun adamı boşa al nafakanı çocuğunun bakım parasını..Koy gö*üne rahvan gelsin.Bak önüne.Delimisin sen bunca zamandır .Bi sapkınla yaşıyorsun.Si*tirsin eskortlara gitsin.Ne halgt ederse etsin.Lütfen korkma biraz cesaret ve özgüven senin bu durumları aşmanda yardımcı olacaktır.Allah yardımcın olsun.

Esinizde sizde degisiksiniz
İkinizde doktora gidin bence

Affettigin surece aldatilmaktan kurtulamayacaksin arkadasim
Aldatmanin sayisi mi olur adam seni her turlu aldatmis
Allah kurtarsin ne diyeyim sadakat olmadan evlilik yurumez
Bu nasil bir insan kizinizi verin anaokuluna calisin o adamida kovun evden gitsin

Eşiniz muhtemelen sex ya da sanal sex bağımlısı. Buna benzer vaka ile karşılaştım malesef bekarken. Skype üzerinden birileri ile konusmadan rahat etmiyordu karşı taraf ve bunu aldatma olarak görmüyordu bile. Bu gecici bişi değil karşı taraf için, koşarak uzaklaşmalısınız asla değişmeyecek, psikaytrımda bana tam olarak böyle söylemişti . Uzaklaş kızım dedi adamcağız :)

Ay önceden 100 kere aldatıyormus simdi 1 kereye düsmüs, bak sen şu vicdanlı beyimize!!

Affetmenize o kadar alısmıs ki, acıklaması bile "laf olsun torba dolsun" cinsten.

Eee bir plan oluşuyor mu kafanda canım ne yapmayı düşünüyorsun şimdilik?
Onun hataları yüzüne kızımın ve benim düzenimin bozulmayacağını, eşyalarını toplayıp evden gitmesini söyleyecm. Nafaka da hakimin belirleyeceği miktar değil de anlaşmalı olarak 2 milyar vermesini söyleyecm . Çocuğum anaokuluna başladı bu sene zaten. Part time bi iş bulurum. Geri kalan zamanım da da açıköğretim lise kayıdım var zaten sınavlarıma giriyorum . Daha azimli olup bitirecem güzel bi üniversite de kazanacm inşallah.

yahu ne kadar büyütmüşsün olayı. adam çabalıyo işte, eskiden 100 ken şimdi 1e düşürmüş aldatmayı. hemen bırakmasını bekleme yavaş yavaş olur. mideniz baya geniş zaten, az daha sabır ediver :işsiz:

Zaten affederek kendiniz sebep olmuşsunuz.
Bu saatten sonra yatmasam bile ben de onu aldatırdım göstere göstere. Zira işiniz de yok, çareniz çok az
Kısasa kısas hayat felsefem. Belki yanlış bi yönlendirme ama çareniz tukenmis

Onun hataları yüzüne kızımın ve benim düzenimin bozulmayacağını, eşyalarını toplayıp evden gitmesini söyleyecm. Nafaka da hakimin belirleyeceği miktar değil de anlaşmalı olarak 2 milyar vermesini söyleyecm . Çocuğum anaokuluna başladı bu sene zaten. Part time bi iş bulurum. Geri kalan zamanım da da açıköğretim lise kayıdım var zaten sınavlarıma giriyorum . Daha azimli olup bitirecem güzel bi üniversite de kazanacm inşallah.

2 milyar mı?
nereye yettirmeyi düşünüyorsunuz o parayı?..
diğer kısımlara girmiyorum bile.

Affede affede Adam zaten bu kari beni yine affedicek diye Devam etmiş ve edicektee...Kizinz ortada olmasa tek seferde birak git derim ama kizinada yazik ...:( Uzuldm snin icn ama sndede suç var

Ben bi defada silp atarım.. ( ki seni fiziksel olarakta aldatmış. ) kendine neden bunu yapıyorsun? Adamn beklediği istediği sen değilmişinki hala bi arayış içinde. Bu en fazla iki yıl snra sevgilisini takar koluna senlede tanıştırır o kadar yüzsüz o kadar affedeceğinden emin.
Hala şans vermekten bahsediyorsun. Şaka gibisin.

Slm arkadaşlar 6 senelik evliyim . Çok Severek evlendik. Bi tane kızım var 5 yaşında. Evlendim evleneli aldatıldım. Eskortlarla da yattığını, komşumun kızına teklifini, kuaför bi kız vardı ona teklifini ve sanal aldatmalarını yakaladım. Burnunu o kadar çok sürttüm rezil ettim ayrı kaldım ,ama sonuç olarak bazen çok sevdiğim için bazen de çocuğum için bazen de belki düzelir umuduyla şans verdim. Tayin çıktı ve temiz sayfa diye getirdiği yerde bi kızla 2 ay tlf görüşmesini yakaladım. psikolojimin bozulduğu için artık ne düşündüğümü ne yaptığımı bilmez hale geldim. Annemle babam ayrı ve ikisine de gitmek istemedim.lise mezunu bile değildim ki güzel bi işin olsun ayağımın üzerinde duramam korkusu içideydim. İntihar ettim kendimde değildim ve Son bi şans dedim verdim. Kurana el bastı yemin etti kesinlikle bi daha benden gizli bi hesap bile açmayacağına herhangi bi kızla en ufak bi iletişimi bile olursa bana söyleyeceğine, eğer aldatma teşebbüsü olursa bile ben yeminimi tutamayacam diyip ayrılıp öyle yaparım yapacağımı diyeceğine,arkamdan iş çevirmeyeceğine yemin etti. Bir senedir hiç bişeyini yakalamadım. Benim mutlu olmam için güvenmem için herşeyi yaptı eline telefonu bile almadı evde olduğu sürece . İzin günlerinde ben olmadan çarşıya çıkmadı. Bir sene böyle devam etti. Ve dün bana söylemediği instagram hesabını gördüm. Bişeyini yakaladım yine ama ne olduğunu ben söylemeden sen itiraf edeceksin dedim. Skaype den iki ay önce tanımadığım kişilerle konuştum ama eskisi gibi seni aldatmadım kimseyle yatmadım buluşmadım tlfla sesli olarak konuşmadım, sevgili de olmadım skaype den konuşurken dedi. Eskiye göre daha iyiye gittim azalttım eskiden 100 aldatıyorsam şimdi 1 e düştü dedi. Sonuç olarak yine sözünü tutamadı aldattı. Şimdi ne yapmalıyım kafam donuk yine. Evden ben mi gitsem sen mi git desem bilmiyorum. Bi de merakımdan soruyorum siz aldatmaya en fazla kaç şans verirdiniz
Aldatmanin affi yok bende. Aldatti oglumu alip cektim gittim. Gidis o gidis 17 yil oldu :))

Aldatilan kadin olmayi kabul etmeniz gerekiyor.
Esiniz aldatmayi huy edinmis. Sizi esi gibi gormedigi asikar. Kafasinda nasil bi erkek tanimi varsa, eskiye nazaran az aldatmasi sizin icin bir lutuf oldugunu dusunuyor.

Kabul edemeyecekseniz de ayrilacaksiniz. Baska caresi yok. Bir daha beni aldatmaz diye guvenilecek bir insan degil malesef bu kisi

Back
X