aldatıldım öcümü almak istiyorum

SIMPY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2009
133
0
96
İstanbul
bayanlar hepinize merhaba,

ben eşimle 15 yıldır beraberim. tanıştığımızda peş kuruşsuz bir öğrenciydi. tabi şimdi anlıyorumki benim durumum ona cazip gelmiş. zaman zaman basit kıskançlıklar yaptım. kaç kere aldatıldım artık bilmiyorum. 1 yıl kadar önce şehir dışında bir işyeri açtılar istanbula çok uzak olmayan bir yerde yani haftada 3-4 gün eve geliyordu. orada çalışan sekreterle ilişkiye girmiş. kızın isteği ne şimdi biliyormusunuz; boşanmana gerek yok evlenmekte istemiyorum sadece karınla ayrıl benimle yaşa

şimdi ona elimden gelen herşeyi yapmak istiyorum. ailesini aramayı düşünüyorum. kocama gelince zaten artık kocam bile diyemiyorum onunla hesabım ayrı
kafayı yiycem artık ne olur bi akıl verin

önce tesadüf eseri farklı bişey öğrendim sonra eşim bana anlatmak zorunda kaldı. kız o kadar yüzsüzkü sabah aradım daha umrunda bile değil

hem kadını hem kocanı süründür, kadın kuyruk sallamasaydı birlikte olamazlardı...

insan nasıl akıl vereceğini şaşırıyor... kimbilir nasıl duygular içersindesin....

tahmin bile edemezsiniz diycem ama ancak bir kadın anlayabilir. zaten süründürmeyi düşünüyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum. ama o kadınıda herkeze rezil etmek istiyorum. kimsenin yanına kalmasın o kadar kolay değil onada dava açıcam zaten ama sanıyorum önce boşanma davası açmam gerekiyor

boşanmana gerek yok evlenmekte istemiyorum sadece karınla ayrıl benimle yaşa

Merhaba. Öncelikle hosgeldiniz. Allah sabir versin yardimciniz olsun insaAllah.

O bayan gercekten böyle bir sey istediyse hangi akla mantiga siginarak böyle bir sey istedigini merak ediyorum acikcasi. Bir yuvayi yikmasi yetmiyormus gibi birde özel istekleri var öylemi? Bosanma ama ayril ve benimle ol. Eline ne gececek bu durumda onu merak ediyorum?

Kocaniz demek ki sizi ilk defa aldatmamis dogrumu anladim? Eger öyleyse neden bu kadar uzun süre katlandiniz? Yani ask herseyi aff eder mi diye soruyoruz ya her defasinda. Sizin kocaniza olan askiniz o kadar büyük müyüdü acaba?

Akil veremicem gercekten cünkü cok zor bi durum.

Yuva yikanlarin yuvasi bozulsun demekten alamiyorum kendimi.

Allah hakkinzda hayirlisini nasip eylesin. Daha cok fazla aci cekmeden insaAllah bu durumdan kurtulursunuz.

Intikam almak ne kadar dogru bilemicem ama önce bir hanim arkadaslarin söleyeceklerini dinleyelim isterseniz aramizda belki böyle bir konuda tecrübe sahibi olan vardir. Hani öfkeyle kalkan zararla oturur gibi bir söz vardir ya. Intikam alayim derken kendi caninizi daha fazla yakmayin cok dikkatli olmaniz gerekir sanirim.

O kadin er yada gec rezil olacaktir. Dedigim gibi yuva yikanin yuvasi olmaz. Allah kimsenin yanina koymaz bunu.

iş yerini bas.. avaz avaz bağır çağır.. kızın ailesine söyle... başka türlüsü aklıma gelmiyor ki..

kocanın tavrını merak ettim ne yapmayı düşünüyor acaba..

Gerçekten ahklaksızlık diz boyu,
yani bunu söyleyebilecek kadar da seviyesiz..
İnşallah sizin için hayırlı olan kararı verirsiniz...

gerçekten teşekkür ederim hepinize

o kadar çok fedakarlık yaptımki onun için evet niye katlandım bende bilmiyorum. şimdi ise elimde kalan sadece pişmanlık ve maalesef çok büyük bir acı.

iş yerini kapattı zaten. 3 ay kadar önce ama peşini bırakmamış. tabiki istese bıraktırırdı. ama evet ev adresine kadar öğrendim. bunu yapmayı düşünüyorum. zaten artık kaybedecek bişeyim kalmadı. bunu yaparsam belki biraz rahatlarım

kocam ben asla ayrılmam demiş. ama zaten öyle bişey istemiyo eğer ben öğrenmeseydim sanırım sıkılana kadar devam edecekti. şimdi ise kabullenmediğim için eşyalarını toplayıp gitmek zorunda

Bence bunlardan intikam almanız bile gereksiz

Birine çamur atarsanız ellerinizde çamurlanır!!!

sen git elalemin kocasını ayart ve hiç umurunda olmadan yaşamaya devam et...
hey allahım ne insanlar duyacağız daha...
arkadaşım sakın yanlarına bırakma sen değil onlar utansın yaptıklarından..
hep biz kadınlar sinen olmayalım sindirmeyelim herşeyi...

inanınki ben hiç kinci bir insan değilim. ama sadece biraz olsun bunun içimi rahatlatacağını sanıyorum. en azından ailesi öğrensin istiyorum. zaten ev tut bana falan demiş.

gerçekten dedimya ailesi öğrensin istiyorum. birilerine hesap versin bakalım. tabi asıl allaha nasıl hesap verecek.
eşimin ailesi çok iyi hepsi beni çok seviyorlar bu gün onlarada anlatmayı düşünüyorum herşeyi

biz edebimizle oturalım diyoruz terbiyesizlik yapmayalım diyoruz.. elimize ne geçiyor hiç birşey...

niye yaptıklarını yanına bırakacaksın ki.. hala peşini bırakmamış..en azından içini rahatlatırsın dediğin gibi..

ama ayrı ev falan istiyorsa ailesinde de bir tahfalık var demekki ailesine ne diyecek ben erkek arkadaşımla

mı oturcam diyecek..hey allahım yarabbim ya...

Valla karından boşanma ama gel benimle birlikte yaşa diyebilecek kadar rahat bir kadının ailesinden falan utanacağını da sanmıyorum ben. Ben olsam onun seviyesine düşmem bile. Çamura bulaşıp üzerinizi kirletmeyin. Onun hesabını er ya da geç Allah verecektir zaten, ona havale edin. Bence siz açın boşanma davasını, eşinizin de donuna kadar alın bir daha da yüzüne bile bakmayın. Çok bile katlanmışsınız.

hukuk dersleri aldım ve çok meraklıyımdır hukuğa.
geçenlerde bir mahkeme kararı duymuştum.
bir kadın kendisini aldatan eşinden ve diğer kadından büyük tazminat almış.
eğer boşanma kararı almışsanız (ki affededebilirsiniz sizin seçiminiz),
öncelikle tepkisiz kalın ve çok dişli bir avukat bulun kendinize.
gerekli kanıtları toplayın ve mahkemeye sunun.
kendi başınıza öc almaya çalışmayın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…