• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldım öcümü almak istiyorum

Peki kocanizi aff etmeyi düsünüyormusunuz?

kahvekolik in dediklerine katiliyorum...

En iyisi yanliz basiniza degil bir yerden destek alarak haraket edin. Daha güvenilir olur en azindan.

Ve dedigim gibi o ahlaksiz kadin eninde sonunda cezasini bulacaktir. Bundan hic süpheniz olmasin.

açıcam dava şimdi iyi bir boşanma avukatı bulmam lazım ama sadece eşime değil onada dava açıcam.
artık o kadınlarada dava açılıyormuş. zaten küçük bir yer yaşadığı yer. nasılsa herkez öğrenir. ailesi hakkında hiç bir fikrim yok. kaç gündür aramak istedim ama ne günahları var ya iyi insanlarsa sadece buna karar veremiyorum

kesinlikle affetmeyi düşünmüyorum. benimde istediğim şimdi öyle bir avukat bulmak. çocuğum yok olmadı zaten eşimden kaynaklı bir de kaç kez tedavi oldum. hatta en son ben bununla uğraşırken oda bununla uğraşıyormuş.

Böyle kadınlar oldukca daha cok aıle yıkılır allah kahretsın hepsını.ayrıca sakın ama sakın boşanma aynı evde yasamaya basladıklarında zaten onları aılesı tarafından vs bastırtabılırsın zına sonuçta eger boşanıcaksanda delıl olmak ıcın kadını konuşturt ses kaydı yap aılesıne dınlet ve mahkemeye sun cnm

msn ve telefon kayıtlarından çıkartılıyormuş galiba çünkü benim aptal kocam msn yazışmalarını okuduğumu sanıyor. galiba en iyisi iyi bir avukat bulmakla başlamak.

açıcam dava şimdi iyi bir boşanma avukatı bulmam lazım ama sadece eşime değil onada dava açıcam.
artık o kadınlarada dava açılıyormuş. zaten küçük bir yer yaşadığı yer. nasılsa herkez öğrenir. ailesi hakkında hiç bir fikrim yok. kaç gündür aramak istedim ama ne günahları var ya iyi insanlarsa sadece buna karar veremiyorum
şimdi ailesine söylemeyi bi tarafa bırakın bence, madem affetmeyi düşünmüyorsunuz ilk işiniz kendinize dişli mi dişli bir avukat bulmak ve kanıt toplamak olsun. kanıtsız bi işe yaramaz çünkü. sessiz ve derinden gitmenizi tavsiye ederim.

kesinlikle affetmeyi düşünmüyorum. benimde istediğim şimdi öyle bir avukat bulmak. çocuğum yok olmadı zaten eşimden kaynaklı bir de kaç kez tedavi oldum. hatta en son ben bununla uğraşırken oda bununla uğraşıyormuş.

çok acı, çook :çok üzgünüm:

geriye dönük 1 yıllık bilgiler telefon şirketlerinden çıkartılıyormuş. aslında eşimin arkadaşı 2 kişide olayı biliyormuş ama tabiki şahitlik yapmazlar

eğer bu kayıtlar bir işe yaramıyorsa en iyisi bir dedektif tutup ispat etmek. ama oda nasıl olur bilmiyorum

kanunsuz elde edilmiş kanıt kullanılamıyor. hatta özel hayata mudaheleden siz suçlu olursunuz. en iyi avukatınız bilir, ben azıcık bilgimle sizin kafanızı karıştırmak istemem yanlış bişey demekten korkarım.

madem boşanacaksın ozaman eşinin seni aldattıgına dair kanıt toplaki elinde olsun.zaten öyle bir kanıt bulursan hem okadın hem eşin yaptıkları duyulunca rezil olacaklardır.kötükedihüso

çok teşekkürler gerçekten ama nasıl kanıt topluycam bunu bilmiyorum. o kadın benimle ne konuşur ne görüşür. onun amacı belli ama napıcam bilmiyorum

Sen acilinden bi avukata danış hemen, hatta buradaki avukat arkadaşlar bile fikir verebilir sana belki ilk etapta. Hukuk köşesine bi bak istersen.

canım benim adına çok üzüldüm ama yanına bırakma bence !!!

Onunla görüşeceğinden emin olduğun bi gün takip et,birlikte fotoğraflarını çek,

Eve falan girerlerse hemen arkalarından kapıyı çal açtıklarında mosmor olsunlar,tabi yüzü varsa kadının!!!

Apartmanda bağır çağır ki millet duysun,kadın rezil olsun....

Aklıma ilk gelen bu...ALLAH hakkınızda hayırlsını versin....

Back
X