Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
simply en büyük tepki tepkisizliktir.bırak gitsin.zaten böyle edepsiz insanlara layıkmış sana değil.hayat bu kime ne kapılar açacağı belli olmaz.sen gururundan taviz verme kendine saygını yitirme yeter.etrafımızdaki insanlar değişir yeniler gelir eskiler gider.yeniler eskir.sakın üzülme.hayatın hep istediğin gibi olur inşallah.
evet bunu bende çözemedim. bu yüzden ailesini arasammı diye çok düşündüm. çünkü eğer o insanları üzersem sonra çok üzülürüm ama bi şekilde öğrenecekler
hepinize merhaba
bir süredir siteye giremedim. hepinizin yazdıklarını şimdi okudum. öncelikle hepinize teşekkür ederim. bu sürede eşimin ailesi araya girdi onlar bitmesini istemiyorlar zaten ailesi ile aram çok iyi. geçen hafta gidip o o....ya ayrılalım demiş. geldi bana anlattı. ama ben bi şekilde yine mesajlarını okuduğum için inanmadım. o...pu ayrılmayı kabul etmiyor. canıma kıyarım falan diyor mesajda. bende eşime artık bu işin olmayacağını söyledim. artık ona hiç güvenmiyorum. dön desem dönecek. ama aramızdakı başka bir konu için görüştük dün. bana bir hafta önce onunlada olmıycam sende bunu duyarsın zaten falan demişti. dün yine ona gittiğini öğrendim. ve bana dediği şu ikinizlede ayrıldıktan sonra ne anlamı var. bende o sinirle o....punun evini aradım. telefona çıkan kimdi bilmiyorum ama herşeyi söyledim ama umursayan yok. belki ailesinden biri değildi. şimdi diğer kişileride arasammı yoksa mahkemeye kadar beklesemmi diye karar veremiyorum.
öncellikle çok büyük üzüntü içindeyim bir bayan olarak çünkü günümüzde hemen hemen herkesin başına geliyor benim bile başıma gelir. Dilerim Allahımdan hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun. inşallah tez zamanda ohhh diyeceğiniz dertsiz tasasız bir güne kavuşursunuz. Sakın kimseyi düşünmeyin sizi düşünen bir insan olsaydı bunca yıllık karısını bırakmaz başkası ile beraber olmazdı sizin gözünüzün yaşına aldırmadan başkaları ile beraber olan bir insandan hayr gelmez ayrıca diğer tarafdaki kızın ailesinin ne suçu var demişsiniz o sizi düşünüyormuki siz onun ailesini düşünüyorsunuz. Bir yuva dağılıyor ortada kimseye acımayın artık mağdur olan kişi karşı her iki tarafa dava açabilir böyle bir kanun çıkdı artık beklemeyin çokk iyi bir avukat bulun ve hem kocanıza hemde öbür kişiye dava açın ağzımı bozmak istemiyorum. değmez çünkü böyleleri sakın üzülmeyin sizin kesip attığınız küçücük tırnağınıza kurban olsun eşiniz çokkk pişman olacak ama iş işden geçmiş olacak kırılan bir kalp asla eski halini almıyor sizinde bir gururunuz var sizin 4 duvar arasında bu süre zarfında çekdiğiniz sıkıntıyı acıyı döktüğünüz göyaşından kimin haberi olmuş eşinizin ailesi ayrılmanızı istemiyormuş bir insan 7de ne ise 70de de aynıdır. Yapmam diyen insan yine yapar inşallah sizin açınızdan herşey daha iyi olur
canım Allah sabır verdin, yardımcın olsun inş.
ayrıldık demiş eşin.seni susturmak için söylemiş gibi geliyor bana.sen onun eşi olarak kaldığında onunla gizli gizli buluşmak cazip geliyor herhalde. kararını vermişsin gerçi boşanacaksın sanırım.gençliğini heba etme o s....siz için.yuva yıkmak elbetteki iyi değil ama eşin yuvanın, ailenin kutsallığının farkında değil ne yazıkki.gençliğini heba etmesine izin verme.bu hayata daha kaç kere geleceğizki.
ortak hesabınız falan varsa zırnık bırakma o adama.şimdi boşanmada evlilikte edinilen gayrimenkuller de ikiye bölünüyor biliyorsun.mümkünse senin üstüne birşey varsa anne-babanın üstüne yap.kendini sağlama al.alırsın nafakanı da.burnundan getir.onca yılın hatırı falan var deyip duygusal yaklaşma sakın. o kızın da defterini dürmek lazım.en iyisi ailesine söyle.yuvamı yıktı de çekil aradan.Allah onları bildiği gibi yapsın![]()