aldatıldım öcümü almak istiyorum

offf bu erkekler hep onlar bunalıyo yapımca kadın suçlu oluyr sanki kendileri kusursuz bizler yapsak kötü damga vururlar hep kadınlar hatalı oluyor ya ilgisiz ya bakımsız diyorlar ama çok erkekte kendine bakmıyor :kızgın::oklava:

simply en büyük tepki tepkisizliktir.bırak gitsin.zaten böyle edepsiz insanlara layıkmış sana değil.hayat bu kime ne kapılar açacağı belli olmaz.sen gururundan taviz verme kendine saygını yitirme yeter.etrafımızdaki insanlar değişir yeniler gelir eskiler gider.yeniler eskir.sakın üzülme.hayatın hep istediğin gibi olur inşallah.

simply en büyük tepki tepkisizliktir.bırak gitsin.zaten böyle edepsiz insanlara layıkmış sana değil.hayat bu kime ne kapılar açacağı belli olmaz.sen gururundan taviz verme kendine saygını yitirme yeter.etrafımızdaki insanlar değişir yeniler gelir eskiler gider.yeniler eskir.sakın üzülme.hayatın hep istediğin gibi olur inşallah.

çok sağol arkadaşım. inşallah.

ne ucuz kadinmis ya igrenc:41:
amaci neymis yuva yikmakmi allahim insallah nasip etmez kocanda aklini basina alir umarim canim

kadındanda eşinizdende tazminat talep edebilirsiniz.bunun için boşanma davası açmanıza gerek yok yanılmıyorsam.kız eşinizin evli olduğunu bile bile onunla beraber oluyorsa,hukuki olarakta sizin kişilik haklarınıza saldırmış oluyor,ben olsam açardım bu davayı rezil ederdim ikisinide mahkeme koridorlarında görürdü o zaman evli erkeklerle düşüp kalkmanın sonuçlarını...ayy çok sinirlendim..:63:

benim kuzenimin de eşi aldattı.kızla beraber yaşıyor gibi bir şey.ve eşinin ailesi de kıza yüzük takıp nişan yaptı.herkese gelinimiz diyorlar.
eşi boşanma davası açtı.kuzenim de kıza tazminat davası açtı.7 aralıkta ilk mahkemesi var.
kuzenim bol bol birlikte çekildikleri fotoğraflarını ele geçirdi.hatta eşinin ailesi ve kızın birlikte akraba düğünlerinde,bayramda evlerinde çekilmiş resimlerini buldu.
ses kaydı mahkemede delil olarak kullanılamıyor.çünkü izinsiz ses kaydetmek suç.
bu arada kızın annesi kızını destekliyor.annesi ve babası bu yüzden boşanmış.kızın babası kuzenime şahitlik yapacak mahkemede.bu nedenle kuzenimin eli güçlü sanırım
ayrıca üzüntüden gözünde görme kaybı oluştu.onun için sağlık raporu var.oğlunun psikolojisinin bozulduğuna dair sağlık raporu da aldı hepsini mahkemeye sunacak.
haftaya mahkeme neticesini yazarım..

ayyy canim yaa Allah sabrini artirsin....kafayi neden yiyorsun birak onlar yesin:47::47:ne halleri varsa görsunler cok uzuldum gecmis olsun....:43::43:yapacak ne varki iste hayat bu....ne belliki...:emir_bebek:bir soz varya hayati yasayarak ögreniriz ögrenincede biter....:45:

Allah sabir versin arkadasim bak sana bi olay anlatayim.oz amcam esini aldatiyodu is yerinden bi bayanla.ilk baslarda hep inkar etti sonradan kabul etti yengen cok bagirdi cagirdi.kavgalar kiyametler bu sefer amcam daha uzaklasti.herkes amcama cephe aldi.sonra yengem ne yapti? tepkisiz kaldi zayifladi sac seklini degistirdi harika bi gorunume sahip oldu hala beraber yasiyolardi amcamla.amcam bosanmak icin neler yapti yengeme ama yengem degistikce degisti kurslara gitti kendini gorunumunu degistirdi ama takmiyomus gibi gosteriyodu bosanmiyo da.sonra ne oldu amcam yalvara yalvara evine geri dondu.yanlis anlama sana belki hata sende demiyorum yengemde de hata yoktu.sadece amcamin daha cok ilgisini cekmeyi basardi ama hic takmadi napayim sevgilin varsa diyodu oleyim mi diyodu 2 cocuklari var.sonuc olarak tepkisiz kal.ilgiyi uzerine cekmeye basla cok ustune dusersen daha cok uzaklasir esin.sana donmesini sagla.sana donunce de burnundan fitil fitil getir herseyi surundur :)

Bir gelişme var mı arkadaşım? Çok üzüldüm yaşananlara...

evet bunu bende çözemedim. bu yüzden ailesini arasammı diye çok düşündüm. çünkü eğer o insanları üzersem sonra çok üzülürüm ama bi şekilde öğrenecekler

burda senin üzülmeni kocan bile umursamamış iken sen nasıl olurda böyle bir kız yetiştiren aileyi düşünüyosun onu anlamadım..senin suçun neydi de hem o p.iç hemde ş.refsiz kocan düşünmedi seni...

Çok sinirlendim yaa.
Allah doğru insanlarla karşılaştırsın..
İlk okuduğumda git kızın mahallesine ağzına geleni söyle oldu ama,
bu öfkeyle kalkıp zararla oturmak olurdu..
Mantıklı davranıp işi mahkemede halletmek en iyisi..
Böyle yüz kızartıcı bi suçtan sürünsün mahkemelerde ikiside..

Allah akıl fikir versin ne diyim

bence kızın ailesini arayın ve anlatın
sonra eşinizin ailesine anlatın
yapabiliyorsanız kızla telefon görüşmelerinizi kaydedin mesajlaşıyorsanız silmeyin
elinizde aldatıldığınıza dair bir kanıt olsun ki boşanma sırasında söke söke herşeyini elinden alabilesiniz
Allah ıslah etsin bu edepsizleri

enistemin lafi geldi aklima edepsizleeeerrr saka yapiiii........konu sahibi arkadasim neler olduuu amaaaan bu dunyada sabir ve sukur sart inanin basniza gelen musibetlere sabretmezseniz daha beter olabiliyo....sabir isteyin Allah tan....

ay salak kızın isteini görüo msun bide boşanma ama ayrıl benimle yaşa...
tabi adamın karısı da saf salaktı öyle olduğu halde boşanmayacak...
kızın yaptıklarını delillendirip çevresine yay önce,
kocana da aç dava defolsn gitsin hayatından!

hepinize merhaba
bir süredir siteye giremedim. hepinizin yazdıklarını şimdi okudum. öncelikle hepinize teşekkür ederim. bu sürede eşimin ailesi araya girdi onlar bitmesini istemiyorlar zaten ailesi ile aram çok iyi. geçen hafta gidip o o....ya ayrılalım demiş. geldi bana anlattı. ama ben bi şekilde yine mesajlarını okuduğum için inanmadım. o...pu ayrılmayı kabul etmiyor. canıma kıyarım falan diyor mesajda. bende eşime artık bu işin olmayacağını söyledim. artık ona hiç güvenmiyorum. dön desem dönecek. ama aramızdakı başka bir konu için görüştük dün. bana bir hafta önce onunlada olmıycam sende bunu duyarsın zaten falan demişti. dün yine ona gittiğini öğrendim. ve bana dediği şu ikinizlede ayrıldıktan sonra ne anlamı var. bende o sinirle o....punun evini aradım. telefona çıkan kimdi bilmiyorum ama herşeyi söyledim ama umursayan yok. belki ailesinden biri değildi. şimdi diğer kişileride arasammı yoksa mahkemeye kadar beklesemmi diye karar veremiyorum.

hepinize merhaba
bir süredir siteye giremedim. hepinizin yazdıklarını şimdi okudum. öncelikle hepinize teşekkür ederim. bu sürede eşimin ailesi araya girdi onlar bitmesini istemiyorlar zaten ailesi ile aram çok iyi. geçen hafta gidip o o....ya ayrılalım demiş. geldi bana anlattı. ama ben bi şekilde yine mesajlarını okuduğum için inanmadım. o...pu ayrılmayı kabul etmiyor. canıma kıyarım falan diyor mesajda. bende eşime artık bu işin olmayacağını söyledim. artık ona hiç güvenmiyorum. dön desem dönecek. ama aramızdakı başka bir konu için görüştük dün. bana bir hafta önce onunlada olmıycam sende bunu duyarsın zaten falan demişti. dün yine ona gittiğini öğrendim. ve bana dediği şu ikinizlede ayrıldıktan sonra ne anlamı var. bende o sinirle o....punun evini aradım. telefona çıkan kimdi bilmiyorum ama herşeyi söyledim ama umursayan yok. belki ailesinden biri değildi. şimdi diğer kişileride arasammı yoksa mahkemeye kadar beklesemmi diye karar veremiyorum.

öncellikle çok büyük üzüntü içindeyim bir bayan olarak çünkü günümüzde hemen hemen herkesin başına geliyor benim bile başıma gelir. Dilerim Allahımdan hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun. inşallah tez zamanda ohhh diyeceğiniz dertsiz tasasız bir güne kavuşursunuz. Sakın kimseyi düşünmeyin sizi düşünen bir insan olsaydı bunca yıllık karısını bırakmaz başkası ile beraber olmazdı sizin gözünüzün yaşına aldırmadan başkaları ile beraber olan bir insandan hayr gelmez ayrıca diğer tarafdaki kızın ailesinin ne suçu var demişsiniz o sizi düşünüyormuki siz onun ailesini düşünüyorsunuz. Bir yuva dağılıyor ortada kimseye acımayın artık mağdur olan kişi karşı her iki tarafa dava açabilir böyle bir kanun çıkdı artık beklemeyin çokk iyi bir avukat bulun ve hem kocanıza hemde öbür kişiye dava açın ağzımı bozmak istemiyorum. değmez çünkü böyleleri sakın üzülmeyin sizin kesip attığınız küçücük tırnağınıza kurban olsun eşiniz çokkk pişman olacak ama iş işden geçmiş olacak kırılan bir kalp asla eski halini almıyor sizinde bir gururunuz var sizin 4 duvar arasında bu süre zarfında çekdiğiniz sıkıntıyı acıyı döktüğünüz göyaşından kimin haberi olmuş eşinizin ailesi ayrılmanızı istemiyormuş bir insan 7de ne ise 70de de aynıdır. Yapmam diyen insan yine yapar inşallah sizin açınızdan herşey daha iyi olur

öncellikle çok büyük üzüntü içindeyim bir bayan olarak çünkü günümüzde hemen hemen herkesin başına geliyor benim bile başıma gelir. Dilerim Allahımdan hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun. inşallah tez zamanda ohhh diyeceğiniz dertsiz tasasız bir güne kavuşursunuz. Sakın kimseyi düşünmeyin sizi düşünen bir insan olsaydı bunca yıllık karısını bırakmaz başkası ile beraber olmazdı sizin gözünüzün yaşına aldırmadan başkaları ile beraber olan bir insandan hayr gelmez ayrıca diğer tarafdaki kızın ailesinin ne suçu var demişsiniz o sizi düşünüyormuki siz onun ailesini düşünüyorsunuz. Bir yuva dağılıyor ortada kimseye acımayın artık mağdur olan kişi karşı her iki tarafa dava açabilir böyle bir kanun çıkdı artık beklemeyin çokk iyi bir avukat bulun ve hem kocanıza hemde öbür kişiye dava açın ağzımı bozmak istemiyorum. değmez çünkü böyleleri sakın üzülmeyin sizin kesip attığınız küçücük tırnağınıza kurban olsun eşiniz çokkk pişman olacak ama iş işden geçmiş olacak kırılan bir kalp asla eski halini almıyor sizinde bir gururunuz var sizin 4 duvar arasında bu süre zarfında çekdiğiniz sıkıntıyı acıyı döktüğünüz göyaşından kimin haberi olmuş eşinizin ailesi ayrılmanızı istemiyormuş bir insan 7de ne ise 70de de aynıdır. Yapmam diyen insan yine yapar inşallah sizin açınızdan herşey daha iyi olur

çok teşekkürler arkadaşım
haklısın ben artık kararımı çoktan verdim. zaten artık hiç bişey değişemez. şu anda bile pişmanım diyor ama iş işten çoktan geçti.

canım Allah sabır verdin, yardımcın olsun inş.
ayrıldık demiş eşin.seni susturmak için söylemiş gibi geliyor bana.sen onun eşi olarak kaldığında onunla gizli gizli buluşmak cazip geliyor herhalde. kararını vermişsin gerçi boşanacaksın sanırım.gençliğini heba etme o s....siz için.yuva yıkmak elbetteki iyi değil ama eşin yuvanın, ailenin kutsallığının farkında değil ne yazıkki.gençliğini heba etmesine izin verme.bu hayata daha kaç kere geleceğizki.
ortak hesabınız falan varsa zırnık bırakma o adama.şimdi boşanmada evlilikte edinilen gayrimenkuller de ikiye bölünüyor biliyorsun.mümkünse senin üstüne birşey varsa anne-babanın üstüne yap.kendini sağlama al.alırsın nafakanı da.burnundan getir.onca yılın hatırı falan var deyip duygusal yaklaşma sakın. o kızın da defterini dürmek lazım.en iyisi ailesine söyle.yuvamı yıktı de çekil aradan.Allah onları bildiği gibi yapsın :47:

canım Allah sabır verdin, yardımcın olsun inş.
ayrıldık demiş eşin.seni susturmak için söylemiş gibi geliyor bana.sen onun eşi olarak kaldığında onunla gizli gizli buluşmak cazip geliyor herhalde. kararını vermişsin gerçi boşanacaksın sanırım.gençliğini heba etme o s....siz için.yuva yıkmak elbetteki iyi değil ama eşin yuvanın, ailenin kutsallığının farkında değil ne yazıkki.gençliğini heba etmesine izin verme.bu hayata daha kaç kere geleceğizki.
ortak hesabınız falan varsa zırnık bırakma o adama.şimdi boşanmada evlilikte edinilen gayrimenkuller de ikiye bölünüyor biliyorsun.mümkünse senin üstüne birşey varsa anne-babanın üstüne yap.kendini sağlama al.alırsın nafakanı da.burnundan getir.onca yılın hatırı falan var deyip duygusal yaklaşma sakın. o kızın da defterini dürmek lazım.en iyisi ailesine söyle.yuvamı yıktı de çekil aradan.Allah onları bildiği gibi yapsın :47:

çok teşekkürler arkadaşım.
zaten alacağım olduğu için bu kadar bekledim inşallah önümüzdeki hafta avukata vekaletimi vericem. ona hala oyun gibi geliyor herşey. o o......puyada elimden geleni yapıcam. hatta duruşmda şahit olarak yazdırıcam. ve evet çevresindeki herkezin öğrenmesini istiyorum. illaki bi şerefli vardır içlerinde

Back
X