ev telefonu varsa kargo numarasıyla adresi alabilirsin belki .. falanca kargodan arıyorum arkadaslar adresinizi bulamamış gibi..bi dene istersen
inan aklımı okudun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ev telefonu varsa kargo numarasıyla adresi alabilirsin belki .. falanca kargodan arıyorum arkadaslar adresinizi bulamamış gibi..bi dene istersen
inan aklımı okudun
Sımpy bence şu adres işini falan bırak bi tarafa.
usulsüz bişey yaparsın kaş yapayım derken göz çıkar bak.
avukatınla görüşesiye kadar hiç bir adım atmamalısın.
Sımpy bence şu adres işini falan bırak bi tarafa.
usulsüz bişey yaparsın kaş yapayım derken göz çıkar bak.
avukatınla görüşesiye kadar hiç bir adım atmamalısın.
neyi kanıtlamak istediğini anlamadım canım..
eşin zaten itiraf etmiş ilişkisini..
sen neyin kanıtını arıyorsun???
evet itiraf etti ama mhkeme için yeterli değil
tamam seni dinliycem bu kadar sabrettim biraz daha beklerim
sağolun arkadaşlar evet en iyisi sabretmek
seni anlıyorum şuan için öfke sıkıntı dolu bende yaşadım çünkü.. gidip kadını rezil etmek ailesine anlatmak öfkeni kusmak istiyorsun ama bunların ne önemi varki zaten kadın bunu yasıyorsa ailesi bi şekilde haberdardır inan içimi boşaltayım derken daha kötü olursun dayanamazsın hiç çirkefe bulaşma bence .. eğer yanlış anladıysamda özür dilerim ben bunları hissetmiştim ..bi zamanlar.senağlama
çok teşekkür ederim hepinize gerekten burdaki dostluk gerçekten çok güzel,
o kadar çok şey yapmak istiyorumki aslında hiç bu karakterde bir insan değilim. gerçekten çok üzüldüm ilk defa kendimi bile affedemiyorum niye hep sustum diye. bundan sonra hayırlısı ne ise o olsun aslında biliyorum çok pişman olacak şu anda bile pişman ama artık hiç bişey eskisi gibi olmaz benim için. ben zaten allaha havale ettim öfkemde dinecek biliyorum herkez kendi pisliğinde boğulur
Simpy'cim, son durum nedir?
bole kadinlardan nefret ediyorum ya pislik! insan nasi sinirleniyor...
bitanesini elime gecirip yolsam.
Insaallah alirsin ocunu de seninde bizimde icimiz sogur...
Allah yardimcin olsun:Saruboceq:
kadına zarar yine kadından geliyor işte ama bu kadın yüzsüz utanmazın tekidir rezillkten anlamaz öyle biri olsa evli bi erkekle olmaz allah cezasınıversinklava: ama rahat bırakma