aldatıldım öcümü almak istiyorum

Sımpy bence şu adres işini falan bırak bi tarafa.
usulsüz bişey yaparsın kaş yapayım derken göz çıkar bak.
avukatınla görüşesiye kadar hiç bir adım atmamalısın.

Sımpy bence şu adres işini falan bırak bi tarafa.
usulsüz bişey yaparsın kaş yapayım derken göz çıkar bak.
avukatınla görüşesiye kadar hiç bir adım atmamalısın.

aslında evet adresi bulsan ne yapcan haklıyken haksız duruma düşebilirsin o sinirle tutamaz insan kendini

neyi kanıtlamak istediğini anlamadım canım..
eşin zaten itiraf etmiş ilişkisini..
sen neyin kanıtını arıyorsun???

evet itiraf etti ama mhkeme için yeterli değil

hımm..
telefon kayıtlarına falan ulaşamazsın yani senin ya da benim , başka birisinin tel.kayıtlarını isteme ve alma yetkimiz yok..
Bunu ancak savcılık kendisi yapar, o da ,gerekli görürse zaten kimseye sormadan çıkarır kayıtları.. (cinayet, kayıp, tehdit vs..olaylarında).
Ben böyle biliyorum...

Yani eşinin tel.kayıtlarına ulaşamazsın bence..
Kızın adresini bulmak da sana ne fayda sağlar bilemem...
sonuçta kız kadar senin eşin de suçlu..

Başka nasıl bir kanıt olur ben de bilemicem..
Şahit olabilir mi?

tamam seni dinliycem bu kadar sabrettim biraz daha beklerim

şöyle anlatayım. özel hayatın korunmasıyla ilgili maddeler var.

TCK. 134; “Kişilerin özel hayatının gizliliğini ihlâl eden kimse, altı aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır. Gizliliğin görüntü veya seslerin kayda alınması suretiyle ihlâl edilmesi hâlinde, cezanın alt sınırı bir yıldan az olamaz”
“Kişilerin özel hayatına ilişkin görüntü veya sesleri ifşa eden kimse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Fiilin basın ve yayın yoluyla işlenmesi hâlinde, ceza yarı oranında artırılır”.

sabret avukatın sana o delilleri nasıl usülüne göre toplayacağını söyleyecektir. yanlış bişey yaparsan ve karşı taraf sana bunu ödetirse öfken hayat boyu dinmez.

Son düzenleme:
sağolun arkadaşlar evet en iyisi sabretmek

seni anlıyorum şuan için öfke sıkıntı dolu bende yaşadım çünkü.. gidip kadını rezil etmek ailesine anlatmak öfkeni kusmak istiyorsun ama bunların ne önemi varki zaten kadın bunu yasıyorsa ailesi bi şekilde haberdardır inan içimi boşaltayım derken daha kötü olursun dayanamazsın hiç çirkefe bulaşma bence .. eğer yanlış anladıysamda özür dilerim ben bunları hissetmiştim ..bi zamanlar.senağlama

seni anlıyorum şuan için öfke sıkıntı dolu bende yaşadım çünkü.. gidip kadını rezil etmek ailesine anlatmak öfkeni kusmak istiyorsun ama bunların ne önemi varki zaten kadın bunu yasıyorsa ailesi bi şekilde haberdardır inan içimi boşaltayım derken daha kötü olursun dayanamazsın hiç çirkefe bulaşma bence .. eğer yanlış anladıysamda özür dilerim ben bunları hissetmiştim ..bi zamanlar.senağlama

çok teşekkür ederim hepinize gerekten burdaki dostluk gerçekten çok güzel,
o kadar çok şey yapmak istiyorumki aslında hiç bu karakterde bir insan değilim. gerçekten çok üzüldüm ilk defa kendimi bile affedemiyorum niye hep sustum diye. bundan sonra hayırlısı ne ise o olsun aslında biliyorum çok pişman olacak şu anda bile pişman ama artık hiç bişey eskisi gibi olmaz benim için. ben zaten allaha havale ettim öfkemde dinecek biliyorum herkez kendi pisliğinde boğulur

çok teşekkür ederim hepinize gerekten burdaki dostluk gerçekten çok güzel,
o kadar çok şey yapmak istiyorumki aslında hiç bu karakterde bir insan değilim. gerçekten çok üzüldüm ilk defa kendimi bile affedemiyorum niye hep sustum diye. bundan sonra hayırlısı ne ise o olsun aslında biliyorum çok pişman olacak şu anda bile pişman ama artık hiç bişey eskisi gibi olmaz benim için. ben zaten allaha havale ettim öfkemde dinecek biliyorum herkez kendi pisliğinde boğulur

ailesine git ama bence kız ordayken git,ne için geldiğini söyleme bi gözdağı ver... eşinin annesiyle git...bu ... korkusu ona yeter...niye baştan rezil edesinki bence korksun biraz korku çok iyi bi intikam şekli...eşinle evlenmek zorunda bıraktırabilirler siz boşanınca o zamanda kendi elinle yapmış olursun yuvalarını bennnnce...

kadına zarar yine kadından geliyor işte ama bu kadın yüzsüz utanmazın tekidir rezillkten anlamaz öyle biri olsa evli bi erkekle olmaz allah cezasınıversin:oklava: ama rahat bırakma

bole kadinlardan nefret ediyorum ya pislik! insan nasi sinirleniyor...
bitanesini elime gecirip yolsam.
Insaallah alirsin ocunu de seninde bizimde icimiz sogur...
Allah yardimcin olsun:Saruboceq:

bole kadinlardan nefret ediyorum ya pislik! insan nasi sinirleniyor...
bitanesini elime gecirip yolsam.
Insaallah alirsin ocunu de seninde bizimde icimiz sogur...
Allah yardimcin olsun:Saruboceq:

çk sağol arkadaşım. inan bende herşey bittiğinde yolucam ama maalesef şu anda sessizkalmak zorundayım ve bu daha zor.zaten bişey yapamazsan hiç düzelmiycek benimde içim

kadına zarar yine kadından geliyor işte ama bu kadın yüzsüz utanmazın tekidir rezillkten anlamaz öyle biri olsa evli bi erkekle olmaz allah cezasınıversin:oklava: ama rahat bırakma

aynen öyle. bencede son derece yüzsüz. ve ben bunu aşka bağlayanlarıda hiç alamıyorum. bu sadece rezillik. rahat bırakmıycam ama biraz daha sabırlı olmam lazım. ama sabırda bitmek üzere

arkadaşlar eşimi bi siteden kadınlarla konustugunu fark ettım.aşkım,özledim gibi kelimeler kullanmıstı.gösterince sildi bilgisayarı sonra yok sen benı cok bunalttın da ondan arayıs ıcıne gırdım dıye yalvarmaya basladı cok uzuldugunu kesınlıkle tekrarı olmayacagını soyluyor,sımdılık beraberız ama cok sogudum ondan sızce ne yapmalıyıım

Back
X