- 6 Mayıs 2017
- 303
- 112
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O da ayni bu şekilde söylüyor gidip biriyle mi yatmış sanki aldatmamış. Ama ısın kötü yanı ben kendimi buna inandıramıyorum. Ve şimdi eğer devam edersem bu adamla nasıl normal bir kari koca hayati yasarim onu bilmiyorum. Midem kaldırmıyor bana dokunacağı düşüncesini.Kimi var evliyken 3_5 kadınla gizli gizli her haltı yiyor, karısı öğrenince sırf çocuğu için katlanıyo.
Evet belki zor ama çocuğunuz var ve senelerinizi vermişsiniz bu kişiye bence yazık etmeyin çok da abartılacak bir durum yok.
Sadece sanal..
Kimi var evliyken 3_5 kadınla gizli gizli her haltı yiyor, karısı öğrenince sırf çocuğu için katlanıyo.
Evet belki zor ama çocuğunuz var ve senelerinizi vermişsiniz bu kişiye bence yazık etmeyin çok da abartılacak bir durum yok.
Sadece sanal..
Bunu bile düşündüm. Ayni programı bile yükledim telefonuma ben de ayni tarz fotolar atayım diye. Ama midem kaldırmadı yapamadım. Yapsam eminim anlardı neler hissettiğimi.hep kadın emek veriyor, kadın alttan alıyor, kadın affediyor...
adam ise hep suçlayan ama hep mağdur.
karısı ilgilenmemiş de onu ihmal etmişmiş...
kadın da sanaldan göndersin sağa sola fotosunu, adam affederse bence eşit şartlarda evliliklerine devam edebilirler.
yoksa bu güvensizlik ile evliliğin devam edebileceğini sanmıyorum...
Bunu bile düşündüm. Ayni programı bile yükledim telefonuma ben de ayni tarz fotolar atayım diye. Ama midem kaldırmadı yapamadım. Yapsam eminim anlardı neler hissettiğimi.
Midemi bulandırıyor artık her turlu aşk meşk işleri. Çevremde bunu yasamayan kadın yok hemen hemen. hepsinin genetiğine kodlanmış sanki ihanetyok yahu yapma tabi
o pisliğe bulaştı diye sen kendine neden yazık edesin
ama eşin bunu anlasın yani
öyle sadece hata demekle olmuyor
O da ayni bu şekilde söylüyor gidip biriyle mi yatmış sanki aldatmamış. Ama ısın kötü yanı ben kendimi buna inandıramıyorum. Ve şimdi eğer devam edersem bu adamla nasıl normal bir kari koca hayati yasarim onu bilmiyorum. Midem kaldırmıyor bana dokunacağı düşüncesini.
Evdeki yerinde dursun hatta bana ikinci çocuğu Verdi'nin hesabı yapılıyor şimdiden. Ama bir yandan da evli olup da vazgeçmek zorunda olduğu seylere ucundan kıyısından tutunma çabaları içinde. Bir de bana kadınlar kendi yolluyor foto orası burası açık diyor pislikEmin olun affettiginiz an nasilsa affediyor diye ayni seyleri yapmaya devam edecek. Belki de daha ileri gidecek. Erkekler fazla yuzsuz cunku.
Sizin daha dogrusu kadinlarin kolay kolay gozden cikaramadigi evliligi erkekler boyle yaparak kolayca gozden cikariyorlar...
Kendini Brad Pitt'le falan karistirdi sanirim...Evdeki yerinde dursun hatta bana ikinci çocuğu Verdi'nin hesabı yapılıyor şimdiden. Ama bir yandan da evli olup da vazgeçmek zorunda olduğu seylere ucundan kıyısından tutunma çabaları içinde. Bir de bana kadınlar kendi yolluyor foto orası burası açık diyor pislik
Neresinden bakarsan pişkinlik neresinden bakarsan kokusmusluk...İnanın çok şeye şahit oldum, bir adam düşünün hem evli 2 çocuklu hem de gizli evli ama sadece imam nikahlı
Evet var hem de 1 sene boyunca saklamış eşinden ve eşi boşanmadı çocukları için affetti ve diğer kadını da kabullendi.
Belki çok zor ama öyle, adam şuan ikisi ile de evli..![]()
Neresinden bakarsan pişkinlik neresinden bakarsan kokusmusluk...İnanın çok şeye şahit oldum, bir adam düşünün hem evli 2 çocuklu hem de gizli evli ama sadece imam nikahlı
Evet var hem de 1 sene boyunca saklamış eşinden ve eşi boşanmadı çocukları için affetti ve diğer kadını da kabullendi.
Hala kaldı mı bunlar yaİnanın çok şeye şahit oldum, bir adam düşünün hem evli 2 çocuklu hem de gizli evli ama sadece imam nikahlı
Tüm mesajları okudum arkadaşlar. Dün gece bol bol düşünüp bir arkadaşın söylediği gibi anneme olanları anlatmadan bir süreliğine kafa dinlemeye gitmeye karar verdim. Sorun su ki beyefendi gitmemi kesinlikle istemiyor. Geri donmem diye mi düşünüyor yoksa gerçekten dediği gibi oglunu çok özleyeceğini mi düşünüyor bilemiyorum. Ben boşanılacak kadar kötü birşey yapmadım tavrı da hala tam gaz devam bu arada. Allah sonumuzu hayır etsin diyorum. En çok üzüldüğüm şey de bebeğim. Daha herşeyin basında bu kadar mahvetmemeliydi evlilik hayatımızı diye düşünüp öfkeden kuduruyorum
bu cümleyi yada benzerini kurduğu zaman kime göre? neye göre ? diye sorar mısın lütfen ? yaptığını unutup pişkinliği yüzünden kafasını duvara vurasım geldi resmen yaBen boşanılacak kadar kötü birşey yapmadım .
Canim sni azda olsa anliyorum benimde buna benzer bi durum var haa ben yokken eşimin yaptığı birşey daha ben hayatında dahi değildim ama nisanlan8nca ogrendim o şekil bile bana çok koydu üzüldüm kaç ay agladim hesap bile edemem ayrılmak istedim yüzüğü atayım dedim ama sevmistim yapamadim da b3nden ondlce olan birşey diye zamanla atlatmaya calistim ama bazen aklıma geliyor üzülüyorum soguyor gibi oluyorum ama bi yandanda seviyorum adami bide nisanlandiktan sonra hiç bir hatasını gormedim ufacık bile öyle şeyler için üzmedi beni 1 dedigimi 2letmez çok mutluyuz çok sukur allahima ama benden demesi unutamazsin unutulmuyo cunku çok sevdiğin için sahipleniyosun eski sen yaptığı bi yat olmasına ragmen ben rahatsız olup uzulup kiziyorum ...Konuya başlamak bile çok zor. On sene tanışma ,beş yıllık bir evlilik, üç aylık tedavi ile dünyaya gelmiş bir bebek... eşimin bir oyun uygulamasında kadınlarla cinsel bölgelerin resimlerini de içeren konuşmalar yaptığını öğrendim. Yıkıldım. Bir yıl önce başlamış ama söylediğine göre sürekli degil ara ara kullanmış programı. Yersen. Tesadüfen yakaladım yolladığı normal anlık fotolar gördüm ama diger türlerin de olduğundan haberdarım. Ben tedavi görürken, evde Allah'ın unuttuğu bir yerde tek basıma evden çıkmadan onun da bebeğine herşeyimi adamisken bana bunu yaptı. Yüzüne bakınca tiksinti duyuyorum. Bir daha nasıl eskisi gibi olur? Bana söylediği hata yaptığı ve bir daha tekrar etmeyeceği. Bunu zaman gösterir ama ben bu hislerle nasıl basederim? Daha uç aylık bebeğim. Çok çıkmazdayım. Ona göre yaptığı şey aldatmak bile değil sadece bir hata. Fiziksel birşeyler olmamış çünkü ama ben kendimi buna inandıramıyorum. Kafam çok karışık arkamı dönüp gitmek istiyorum ama yapamıyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Hiçbir şeyim eskisi gibi olmayacağı gün gibi ortada telefonunu bile kurcalamazdım o güveni aldı benden en kötü şekilde. Bir arkadaşın dediği gibi su an yanımda telefon elinde oyalaniyorken bile hep içimde acaba diyorum. Çok şanslıymışsın nisanliyken yakalaman iyi olmuş. Evli olunca insanın çok daha fazla zoruna gidiyor. Bir de bebeğim var. Ben kendimi yırtarken adamın derdi şeyiymiş. Pis herifBen yaşadığınızın aynısının bi kaç üst versiyonunu yaşadım , ama şanslıydım ki nişanlıydım o zaman, sanal sex yaptıgını farkettim, kime sorduysam erkektir yapar affet dediler o kişide yalvardı hataydı vs diyerek, ben de güvendim, cocuk gibi bütün mailleri şifreleri aldım skype üzerinden google translate vs yabancı siteler üzerinden iletişim sağlıyodu hepsini kapattırdım aklımca, bir daha yapmaz dedim o kadar yalvardı bilmem ne aradan aylar gecti ve bi şekilde yine yakaladım hiç tahmin etmeyeceği şekilde, teknolojiyle aram iyidir , bütün konusmaları cıkardım ,yeni hesaplar açılmış , yeni telefon pc vs günde 2-3 kez sanal sex yapmış adam min. tamamen sapıklık ve psikolojik rahatsızlık, üye oldugu siteden kendime rus hesabı acarak benimle arkadaş olmasını sagladım, yazdı hemen bir de rusca yazıyor translateden =) bi kaç konustum sonra kamera acalım mı dedi açalım tabi dedim cok heyecanlıyım cok istiyorum vs neler neler söylüyo , kamerayı bi açtık karşısında ben.....
Koşarak uzaklaştım sonra psikolojimi o kadar etkilemişti ki bi süre ben de tedavi gördüm, eşiniz bir daha yapmayacağım bu cok normal her erkek yapar bunu gibi şeyler söylerek bunu normalleştirmeye calışacaktır ama olay öyle değil, ciddi bi rahatsızlık oldugunu düşünüyorum, kendime güvenim bile zedelenmişti baya bi, zor durum umarım kısa sürede çözebilirsiniz. Çok şükür ben kurtuldum bi şekilde, bu durumda olan arkadaşlarda en az zararla atlatırlar umarım. Benim içinde ilginç bir deneyimdi. Kısacası GÜVENME.
Birde kadınları ikinci sınıf insan olarak görürler. En azindan kadınlar güdülerini denetleyebilen varlıklar. Kafam almıyor sanaldan ne zevk alıyorlar? Ve bunu yapan kadında en az erkek kadar iğrenç...Hiçbir şeyim eskisi gibi olmayacağı gün gibi ortada telefonunu bile kurcalamazdım o güveni aldı benden en kötü şekilde. Bir arkadaşın dediği gibi su an yanımda telefon elinde oyalaniyorken bile hep içimde acaba diyorum. Çok şanslıymışsın nisanliyken yakalaman iyi olmuş. Evli olunca insanın çok daha fazla zoruna gidiyor. Bir de bebeğim var. Ben kendimi yırtarken adamın derdi şeyiymiş. Pis herif