Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Al sana bir survivor nagihan olayı daha. ...
Yapılacak şey belli
Nagihan survivordeyken eşi çıplak resimlerini bir bayana atmiş sonra şantaj falan ortaya çıktı resimlerkonu sahibinin affına sıgınarak soruyorum , nedir bu survivor nagihan furyası ? birkaç konuda daha okudum dayanamadım artık merak ettim biri açıklasın lütfen![]()
Nagihan karadere adlı atlet survıvora yarısmacı olarak katılmıstı gecen yılkonu sahibinin affına sıgınarak soruyorum , nedir bu survivor nagihan furyası ? birkaç konuda daha okudum dayanamadım artık merak ettim biri açıklasın lütfen![]()
Nagihan karadere adlı atlet survıvora yarısmacı olarak katılmıstı gecen yıl
Ustelık kucucuk bebegınj bırakıp gelmıstı
Esınede asıktı bellı
Aöa o cok sevdıgı kocası kadın orda bı taraflarını yırtarken kadınlara cıplak fotografını atarak ve karsılıgında nagıhan karadereyı bu kadınlar santaj yapmıstı
Sonunda kocasından bosandı
Ona benzıyor bu olayda bı takım
Aldatması şöyle dursun. Faturayı sana kesmesi bilr tek başına boşanma sebebi..Bende birşeyler bitti bunun farkındayım ama kabul etmek istemiyorum sanirim . Ayni şeyi ben yapsam tabii ki kabullenilecek bir şey olarak görmez bunu. İşin acı tarafı bana ilgilenseydin benle boş bırakmasaydın vb birsuru zırvaladı bir de. Kadının üstündeki yük zaten bu kadar fazlayken neden bu kadar herşeyi üstümüze yüklüyor toplum? Nasıl aldatıp bir de üstüne bunu söyleyebiliyorlar?
Kesinlikle aynı fikirdeyimPeki siz bir yerlerinizin fotolarini saga sola gonderseniz esiniz bunu hata olarak mi karsilar,aldatma olarak mi? Iste cevap orada
''Allah'ın unuttuğu yer'' tabirini duymuşsunuzdur mutlaka bir tabir yani. Gerçek anlamda Allah'ın unuttuğu yer degil kastettiğim kelimelere takılmayınÖncelikle "Allah'ın unuttuğu biyer" mümkün değil yoktur olmaz ve olamazda hatirlatmak istedim. Adınıza çok üzüldüm unutulucak bi mevzu değil hakkınızda hayırlısı olsun inşallah![]()