aldatildim sanırım been

prya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2015
21
7
37
Once de yazmıştım buraya konuşalım öyle ver kararını bitirmek istiyosanda Dedi... Süphelendim baktım telefonuna erkek ismi ile kaydetmis. Sordum numarayı x kişi dedi inandim sonra kaydettim. Whatsuppdan baktığım da kız resmi vardı profilinde aramadim yine sordum kizidir adamın dedi... Dayanamadim aradım bir kız cvp verdi... Dünya başıma yıkıldı sanki.. Sonra arkadaşımın sevgilisi dedi benden arayıp sordu yanyana yatıyoruz çocukla inanmazsan ara sor istersen dokumlerimi incele... İnanmak gelmiyor içimden arkadaşının ise niye erkek ismi ile kayıtlı dedim... Benden çok o numara ile msjlasilmis.. şimdi neye üzülüyorm bilmiyorum bile üç yıldır bekliyorum seviyorum elimden geldiğince herseyi yapıyorum peki sonuç...

Sanırımı mı kalmış be canım resmen aldatmış hala salak yerine koymaya çalışıyor seni.

Çekinecek bir şeyi olmasa, gerçekten arkadaşının sevgilisi olsa, en başta doğruyu söyler bin takla atmazdı zaten.

Kaldı ki arkadaşıyla yapışık kardeşler gibi günün her saati beraber mi yaşıyorlar da çocuk devamlı seninkinin telefonunu alıp kendi sevgilisini aramış, sormuş, mesaj atmış. Bir olur iki olur ama böylesi olmaz.

kime arayıp sordu?
kız açınca konuşmadın mı?

Kardeşim büyük bi ihtimalle kiviriyor ama sen aradım teli bi kız açtı diyosun ya hiç bişi demedin mi kıza hemen kapattinmi teli gerçi konussan is açığa çıkardı ama.
Daha önce de aldatma gibi bi durum varmiyidi

Bu konuları okumaktan ve duymaktan psikolojim gerçekten çok bozuldu şüpheci bir insan oldum ben de .Canım canını yakmak istemem belki de eşin istisnadır ama çok yakınım 50 yaşlarında adam eşini yıllarca başka başka kadınlarla aldatmış duyunca yıkıldım artık hiçkimseye güvenemiyorum ben de. eğer yaptıysa alışkanlık haline geliyor ve devam ediyor.

Son düzenleme:
Bu konuları okumaktan ve duymaktan psikolojim gerçekten çok bozuldu şüpheci bir insan oldum ben de .Canım canını yakmak istemem belki de eşin istisnadır ama çok yakınım 50 yaşlarında adam eşini yıllarca başka başka kadınlarla aldatmış duyunca yıkıldım artık hiçkimseye güvenemiyorum bende eğer yaptıysa alışkanlık haline geliyor ve devam ediyor.
Aynen çok arttı bu konular.

Durduk yere bir kızın telefonunu erkek adıyla kaydedecek, siz sorduğunuzda önce erkek diyecek, ortaya çıkınca arkadaşımın arkadaşı diye değiştirecek.
Arkadaşının kız arkadaşıysa neden böyle seri yalanlar atsın, kendisiyle ilgisi yoksa neden o kadar mesajlaşılsın?
Bu kadar yalan, bu kadar kıvırmanın altından masum bir şey çıkar mı sizce? Bence çıkmaz.

Bir de hiç bir kadının aldatılmayla üzülmesini istemiyorum mahfoluyorum sonra birden lanet yağdırıyorum bunu bize yapan yine hemcinsimiz .evli erkeklerle görüşen kadınlara lanet olsun Allah onları kahretsin başkada birşey demiyorum
İyi de diğer kadınların bize sadakat yükümlülüğü yok ki.o kadınlar kahrolacağına evlenip sadık olacaklarına söz veren erkeklerimiz kahrolsun.ihanet durumunda bana ne elin kadınından,ben yatağımda beslediğim yılanın başını ezerim.

Son düzenleme:
Şansa bak ki arkadaşı profil fotoğrafına kız arkadaşını koyuyor ha bu olabilir desek yine şansa bak ki senin aradığın sırada kız çocuğun yanında ve telefonu kız açıyor? Oldukça uzak bir ihtimal. Sözlümün telefonu çaldığında ben cevaplamıyorum , seni xx aradı diye haber veriyorum. Tut ki açsam, merhaba sözlüm şu an uygun değil diye açıklarım sanırım

kime arayıp sordu?
kız açınca konuşmadın mı?
Bi isim verip yanlış oldu deyip kapattım ne konuşulur bilmiyorum ki işin ilginç tarafı profil resmi ikimizin bunu göre göre ne konuştular o kadar ne paylaştılar bilemiyorum...

Once de yazmıştım buraya konuşalım öyle ver kararını bitirmek istiyosanda Dedi... Süphelendim baktım telefonuna erkek ismi ile kaydetmis. Sordum numarayı x kişi dedi inandim sonra kaydettim. Whatsuppdan baktığım da kız resmi vardı profilinde aramadim yine sordum kizidir adamın dedi... Dayanamadim aradım bir kız cvp verdi... Dünya başıma yıkıldı sanki.. Sonra arkadaşımın sevgilisi dedi benden arayıp sordu yanyana yatıyoruz çocukla inanmazsan ara sor istersen dokumlerimi incele... İnanmak gelmiyor içimden arkadaşının ise niye erkek ismi ile kayıtlı dedim... Benden çok o numara ile msjlasilmis.. şimdi neye üzülüyorm bilmiyorum bile üç yıldır bekliyorum seviyorum elimden geldiğince herseyi yapıyorum peki sonuç...
Erkek adıyla kaydettiği numara arkadaşının kız arkadaşınınmış. Tamam. Üç sorum olacak.

1. Niye arkadaşının adı altında arkadaşının numarası değil de kız arkadaşının numarası kayıtlı?

2. Arkadaşının asıl numarası hangi ad altında kayıtlı?

3. Arkadaşının olmayan numarayla niye sık sık mesajlaşıyor?

İyi de diğer kadınların bize sadakat yükümlülüğü yok ki.o kadınlar kahrolacağına evlenip sadık olacakrına söz veren erkeklerimiz kahrolsun.ihanet durumunda bana ne elin kadınından ben yatağımda beslediğim yılanın başını ezerim.

Tamda dusunduklerimi anlatmissin canim. Biz kadinlar koynumuza aldigimiz yilanlari diyilde disardaki kadinlari suclamayi adet edinmisiz sonucta adam gay diyilse tabiki kadina gidicek bu disardaki kadinlari diyil adamlari suclu yapar.

Kardeşim büyük bi ihtimalle kiviriyor ama sen aradım teli bi kız açtı diyosun ya hiç bişi demedin mi kıza hemen kapattinmi teli gerçi konussan is açığa çıkardı ama.
Daha önce de aldatma gibi bi durum varmiyidi

üç yıldır birlikteyiz biz malesef ayrı şehirlerde çalışıyoruz yani o iş için başka yerde.. bir kez daha olmuştu sanal ortamda tanışmak için mesajlar Allahın hikmeti akşamına ben gördüm ozurler pismanliklar 20 gün sonra tekrar affettim tabi :KK43:

X