Aldatıldım, sevgilim pişman oldu affetmemi istiyor

Affetsem unutabilir miyim?

• Evet

OY: 0 0,0%
  • Hayir

OY: 4 40,0%
  • Ayril

OY: 6 60,0%

• Ankete Katılan
    10

AlMera1108

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
3
0
1
Aldatilan kadin acisini kalbine gomup askina sahip cikmali midir herseye ragmen bir erkek duzelir mi? Cahilligine verip bu defa kesin konusup olamama ihtimaline inanilirsa dvam edilmeli midir?

Son düzenleme:

Eee yani, her boşluğa düşünce, her ilgilenemediğinizde aldatacak mı? Haklı bir sebep mi bu?

Kızın biri akıl çelmez efendim, sizin, benim niye aklım çelinmiyor?

Kaybetmekten korkan insan aldatmaz zaten, en başından aldatmaz. Naneleri yiyeyim ama söylemeyeyim ki kaybedeyim demez, yanlış yapmayayım ki kaybetmeyeyim der.

Yazdıklarınızdan anladığım siz affetmeden yanasınız. Bu tarz 2. konunuzda görüşürüz.

Affet diyemem sana çünkü bunu unutamazsın ve ilişkin asla eskisi gibi güven dolu olmaz o yüzden bitirmen en güzeli hem bir kere yapan daha kaç kere yapar düşün.
Onun dışında onun kanına girmiş falan fasa fiso benim eski sevgilimde en yakın arkadaşımla yattı kanına girmek değil bu istemek!

Sımdı acınla yazmıssın pek ustune gelmıyımde sankı kız zrla kynuna skru sankı senınkının hıc sucu yok ve bakıre degıl dıye asagılık bıseymıs gıbı bashetmıssın ne yanı kız bakıre olsydı ne olacaktı o zaman ne degısecektı neyse ... ah canım malesef sen kararını vermıssın bence dnmek ıstyrsun da ama kendıne yaparsın haberın olsun uzulen sen olursun ...

Kiz bakire olsaydi cekilecektim evlensinler karismayacaktim

Şöyle bi canlandırma yapmak istiyorum.

Lise talebeleri. İki kız bir erkek için kavga ediy
r. sac baş.
Kazanan erkegi alıyor

Sende erkegi böyle aldın. aferrim sana
kız nasılsa cekildi. kız nasılsa erkek kişisinin aklını celdi.
dikkat et bir başka kızcagız aklını celmesin. yine kavgaya tutuşman an meselesi
hatta git judo falan ögren daha iyi olar

Ay bu arada sylemeden edemycem ne bu ucan balon mu bosluga bırakınca ucup gıdecek

Erkek adam her ksulda kendısıne sahıp olur cobana gerek duymaz

önce seni suçlamış kpss ilgilenmedin vs. sonra bakire olmayan kıza suç atmış. buradan seni yüceltmek istediğini düşündüm. 10 gün ne alaka. ay daha yazamıcam midem almıyor nasıl insanlarsınız siz. he affet affet affedersin

Boşlukta biri aklını çelmiş ve ona hep sizi anlatmış. Ve üstüne üstlük kız bakire değilmiş. Yorum yapmak isterdim ama beynim yandı. Bence affedersin ya hepsi o kızın suçu zaten.

+1
Bu nedir yahu
Konu sahibesi affetmek icin her bahaneyi bulmus:

-Zaten bosluktan ben cok ilgilenemedim => aldatilmak benim sucum
- Beriki kiz bakire degil => namussuz, o..nun teki erkekleri ayartiyor iste zavalli sevgilimi de yartti
- O kizi cok asagilamis sevgilim => Elbette sen cok yucesin, bakire olmayan kiz asagilik, o...nun teki

Konu sahibesi madem boynuzlarin icin bunca kilif uydurdun, mutlu mesut yasa o zaman. Lierde aldatilinca yine erkegin elinin kiri der gecersin. Unutma yalniz, ayni seyi sen yapsaydin bu adam seni asla affetmezdi, evli olsan belki namus cinayetine kurban giderdim. Boyle bir cifte standarti miden alacaksa, buyur.

Kiz onunla evlenmesi icin boyle birsey yapmis ama sirf ortada kalmamak icin baskasiyla yasamis ilk iliskiyi

Yani bu, senin sevgilim dediğin erkek müsvettesinin, seni aldatması için yeterli bir sebep mi?
Seni seviyordu ama onunla sevişti. Kız kandırdı. Sizde inandınız.
Evli olmadığınız bir erkek için gururunuzdan vazgeçiyorsanız evlenince ne olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…