- 12 Ağustos 2016
- 3
- 0
- 1
- Konu Sahibi AlMera1108
-
bakire olmayan kiz onun kanina girmis iliski yasamislar
2.5 yillik iliskim var. Sevgilimi cok seviyorum ama gecen gun beni aldattigini ogrendim tesadufen. Bosluga birakmistim kpss yuzunden cok ilgilenememistim boslukta kizin biri aklini celmis ve beni aldatmis. Daha oncesinde bana soylemek istemis kaybetmekten korkmus. Zaten kiza benim cok iyi bir insan oldugumu soyluyormus onunla asagilayici sekilde komusuyormus bakire olmayan kiz onun kanina girmis iliski yasamislar ben gordum o mesajlari.Ben ogrenince kiyameti kopardim sevgilim pisman olmus bana geri donmek istedi bende kizla konustum kiz cekildi simdi karar vermem gerek 10 gun icinde affedip affetmedigimi soylemem gerek sizce ne yapmaliyim unutabilir miyim ona dokunabilir miyim yardim edin
Kiz onunla evlenmesi icin boyle birsey yapmis ama sirf ortada kalmamak icin baskasiyla yasamis ilk iliskiyiBu cümle ilede geleceğin "kocamı ayarttıcılarından" olacağın belli.
Sen affet en iyisi böyle adamlara layıksınız...
Kiz bakire olsaydi cekilecektim evlensinler karismayacaktimSımdı acınla yazmıssın pek ustune gelmıyımde sankı kız zrla kynuna skru sankı senınkının hıc sucu yok ve bakıre degıl dıye asagılık bıseymıs gıbı bashetmıssın ne yanı kız bakıre olsydı ne olacaktı o zaman ne degısecektı neyse ... ah canım malesef sen kararını vermıssın bence dnmek ıstyrsun da ama kendıne yaparsın haberın olsun uzulen sen olursun ...
Bunu sana sevgilin böyle söyledi sanırım, hala bunlara inanan insanlarımız var.Kiz onunla evlenmesi icin boyle birsey yapmis ama sirf ortada kalmamak icin baskasiyla yasamis ilk iliskiyi
kizin biri aklini celmis ve beni aldatmis.
Cevap vermeye değmezsin.bakire olmayan kiz onun kanina girmis iliski yasamislar
Boşlukta biri aklını çelmiş ve ona hep sizi anlatmış. Ve üstüne üstlük kız bakire değilmiş. Yorum yapmak isterdim ama beynim yandı. Bence affedersin ya hepsi o kızın suçu zaten.
Kiz onunla evlenmesi icin boyle birsey yapmis ama sirf ortada kalmamak icin baskasiyla yasamis ilk iliskiyi
Cevap vermeye değmezsin.
Kız aklını çelmişmişmiş, kanına girmişmişmiş, bakire değilmişmişmiş.
süpersinAy bu arada sylemeden edemycem ne bu ucan balon mu bosluga bırakınca ucup gıdecek
Erkek adam her ksulda kendısıne sahıp olur cobana gerek duymaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?