Hat dokümanın dan öğrendim.Nerden öğrendiniz? WhatsApp Web kurun anlık görebilirsiniz belki.
Evli misiniz? Eğer evliyseniz ve boşanmayı düşünüyosanız davada her şey ortaya dökülür. Savcılık kararı olmadan kolay kolay dökülmez o mesajlar
Evli misiniz diye sormuşlarEvet hepsini araştırdım dediğiniz.gibi. fakat yerimde duramıyorum.msjlarda ne yazıyor ne demiş görmek istiyorum istemsizce.
Evli misiniz diye sormuşlar
Belliki özel yazışmalar vardi senin gormeni istememiş silmiş mesajları5 senelik evliyim
Bence bi yolu yok mahkeme kanalı olmadan.Hat dokümanın dan öğrendim.
WhatsApp kullanmıyor. Sms leri öğrenmem gerekiyor.
Belliki özel yazışmalar vardi senin gormeni istememiş silmiş mesajları
Bir sitede okumuştum eski mesajlar geri getirebiliniyor pc de gerekli ama
Allah yardımcınız olsun sabırlar versin
Ben artık bu aldatan erkeklere söylecek
bir şey bulamıyorum
Her gün bir yenisi
Evey gerçekten bir önemi yok, ama siz öyle diyorsanız ..Sadece majlardan beni aldattigini cikarmadim.
Telefon konuşmalarından anladım uzun konuşmalar surekli devam eden konuşmalar .sadece 6 aylık kısmını görebildim dökümanda
.esim kabul etti aldattığını. Boşanma davasını acicam en yakın zaman da.
Yalniz O anki ruh halimle detaylı bakamadım.
Şimdi baktığımda smslerin de oldugunu gördüm.ard Arda atılmış mesajlar.
Bende ki o mesajları okuma isteği. Aldatildiktan sonra bir önemi yok aslında biliyorum ama. İçimi soğutmak için gerçeğin daha da yüzüme vurması beni güçlendirmesi için istiyorum
Bos ver hic okumayin bence zaten itiraf etmis . daha fazla siniriniz bozulmasin..Teşekkür ederim. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Başıma gelmez dediğimiz geliyor.yaşamam dediğimizi yaşıyoruz. Guvendikçe atılan kazıklar artıyor ne yazık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?