- 15 Temmuz 2016
- 8.432
- 14.117
- 248
Gsm teknik bölümde çalışmış bir kişi olarak silinen sms leri geri getirmezsiniz. Casus programıda yok.Bugün aldatildigimi öğrendim. 5 senelik evliyim.Eski sevgilisiyle bir yıla yakındır konusuyormus.
Telefon dökümanlarindan öğrendim bunu. Dökümanda atılan smsleri gördüm
Tabi telefonda yoklar.silmiş
o msjlari nasıl bulabilirim.
bildiginiz ise yarayan bı casus programı var mı.
Silinmiş mesajları okuyabilecegim. Şimdiden teşekkür ederim
Evet cok mantıklı yediği pisliğin hesabını versinKadına da tazminat davası açmanı öneririm.
hat dökümanına nasıl ulaştınız yardımcı olur musunuzHat dokümanın dan öğrendim.
WhatsApp kullanmıyor. Sms leri öğrenmem gerekiyor.
Yazmis 5 yillik diye :)Evli misiniz diye sormuşlar
Mesela ben vodafone kullaniyorum s yazip 7000 e mezaj atınca telefona bir sifre geliyor. O şifre ile vodafone.com.tr ye telefon no yazip kullanici girisi yapiyorsunuz. Orda yaziyor her sey tum kayitlat var arama mezaj vs. Kac dakika konustugu da yazar ama mezaj icerikleti gorunmez sadece su kişiye mezaj atti ya da mesaj geldi seklinde gorunurhat dökümanına nasıl ulaştınız yardımcı olur musunuz
Diğer operatör lerinde benzer bir uygulamasi vardır internet sitelerine girip bi bakinhat dökümanına nasıl ulaştınız yardımcı olur musunuz
Suçlama varsa gelir telefonda konuştuğu şeyler bile kelime kelime çıkar bizzat böyle bir davaya şahit oldum kişinin her konuştuğu yazdığı çıkmaz sadece suçlamaya yönelik varsa çıkar onu da açık açık verip al oku demez kimse hakim bakar karar verirSilinmis msjalrin detaylari mahkeme kanaliyla da gelmez. Gelen kayıtlarda sadece saatleri kac msj atildigi falan gelir icerik gostermez.
ablanın sildiği mesajlar mıydı peki? yoksa telefonunda olan mesajlar mı?bunu bizzat denemedim ama bi agun ablamin tlf pcye taktik resim falan atcaktik numarali dosyalar cikti tikladik bunlar ne diye ablamin taa bi iki yil onceki mesajlari cikti pcde okuduk hepsini cok uzun numarali dosyalardi
Sildigi bi iki sene oncekilerde taa benle konustuklari falab tlf markasi nokiaydi belirtiyim onuablanın sildiği mesajlar mıydı peki? yoksa telefonunda olan mesajlar mı?
hımm ilginç geldi ben de bi kurcalıyım kendi telefonumu, teşekkürler bilgi içinSildigi bi iki sene oncekilerde taa benle konustuklari falab tlf markasi nokiaydi belirtiyim onu
Benim tlf bazi oyle numarali dosyalar var tiklarsam acilmiyo ama hic pcye baglayip acmadim dosyalari
hem konuşma kaydedici var hemde SMS takip ikisinide indirdim iki yıldır çünkü iş yerimiz bayan dolu ve patron olduğu için yaranmaya çalışan çok oluyor bikere işime yaradı bu program herkese tavsiye ederim
tabi verirmProgramla ilgili bana özelden bilgi verebilir misin,z? Buradan yasak oldugunu dusundugum ıcın ozelden dedım.
Versin versinnnn niye vermesin ki aldatiyorsan allah bin belasini versinAbv ! (allah belasini vermesin ) !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?