Aldatıldım siz olsaniz ne yapardiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi 20m
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yapılmasi gerekenler icin bir hafta gec kaldiniz!

Konuyu kapatmissiniz!
Hühü diye timsah gozyasi dökmüş!
2 yillik evlilik icin ( moda son günlerde evlenmeden onceki yillari da yazmak noluyor yazinca uzayan ne)

Yapilmasi gerekeni yapmışsınız devam
Yaptım yapmam gerekeni gitsin kimle mutlu ise onunla olsun

Öncelikle ayrılarak çok iyi yapmıssınız. Aldatmanın bahanesi olmaz , sorunları varsa önce ayrılır sonra ne halt ederse eder. Troitten cocuk olmuyor yazmıssınız. Ben de troit hastasıyım çevremde de cok troit hastası var çocuk oldu. Sonrası için Bunu da bir arastırın isterseniz. Endokrin doktorunuz detaylı bilgi verecektir.

• Beğen
Reactions: 20m
Eminim yine aldatacak daha yaşım 29 ve bende sadakati hak ediyorum en iyisinin bu olduğuna karar verdim elbette karşıma daha sadık biri çıkacak

Suç işleyip ağlayan erkekten kaçın. Yapıp yapıp ağlayıp affettirecek kendini. Bir gün kahvaltı hazırlamasan olay çıkartırlar ama aldattiklarinda sanki bir şey olmamış gibi affedilmek isterler. Yüzsüz adamlar

Yakalanmasaydı devam edecekti değil mi? O zaman tekrar yapacak ve yakalanmadıkça yine devam edecek

Şöyle düşünün,mesajlaşmayı öğrenmeseydiniz fiziksel olarakta aldatılacaktınız...
Yani mideniz alıyosa devamke...

Eşim beni aldattı 1 hafta oldu öğreneli konuyu kapatalım bir daha yapmam dedi özür diledi ağladı (mesaj atmis bir kadina 6 gün 20 kadar mesaj yazmış ) ve onu affedemiyorum sizce kızlar ona nasıl davranmaliyim ? İlişkimizin 6.yili evliliğimizin 2.5 yılındayız aklıma geldikçe hala hazmedemiyorum bir kadina mesaj yazmasını anlayamıyorum sizce ne yapmam lazim nasıl davranmam lazim
Boşanman lazım ?

Eşim beni aldattı 1 hafta oldu öğreneli konuyu kapatalım bir daha yapmam dedi özür diledi ağladı (mesaj atmis bir kadina 6 gün 20 kadar mesaj yazmış ) ve onu affedemiyorum sizce kızlar ona nasıl davranmaliyim ? İlişkimizin 6.yili evliliğimizin 2.5 yılındayız aklıma geldikçe hala hazmedemiyorum bir kadina mesaj yazmasını anlayamıyorum sizce ne yapmam lazim nasıl davranmam lazim
Devam etmek size zarar verir;
Çünkü siz affetiğinizi sanacaksınız bu ilişkiye devam edilecek fakat, siz o kuşkuyla yaşayacaksınız, hep başlarda kibar davranacak ama sonra o kuşkularınızdan dolayı sizi suçlayacak, kendinizi daha da kötü hissedeceksiniz. Aldatmadığınız halde tüm acıyı sıkıntıyı çeken siz olacaksınız. Bunu nerden bildiğimi sormayın...

Yani hayalinizdeki gibi o çok pişman olup dünyanın en iyi adamı olsa da siz bir daha asla ona güvenemeyeceksiniz ve bunun suçlusu siz değilsiniz. Boşanmanın zor olduğunu biliyorum fakat inanın bu evliliği sürdürmekten daha zor değil.

Aldatılan 10 kadının 8 i Allah Muhammet diyip affettiği icin sizde cok takılmayın.
Affettikten sonra önünüze bakın

Konuyu kapatalım birdaha yapmicam ne ya
Anneme söyleme de dedi mi?

Back
X