Aldatıldım terkedildim aklımı karıstırı lutfen yardım :((

çok tskler bigün iyi olursam onuda paylasıcam inş.

seninki aşk değil bence saplantı olmuş . sana küfür eden bir erkeği nasıl sevmeye devam ediyorsun . seni aldatıyor birde sana saygı bile duymuyor bu adam kendine gel ..
ayrıca her evlenicez diyen erkeğe güvenme . erkekler en çok bu yalanı söylerler .

Son düzenleme:
Diger konu kapatilmis buraya yazayim kizlar sizi anliyorum katlanilmaz bi sey baskasina asik olmasi kabullenemezsiniz falan ama bana goreyse her aşk mutlulukla ilerlemek zorunda değil.. tek tarafli da olsa bu bir aşktır işte o yuzden kesinlikle görüşmeye devam edebilir. Umarim dusunceme saygu duyarsiniz

yaa haklısınız işte ama snr pişmanım vs özürlerine kandık yaptık bi hata =(
evet bu ilişkiden cok ders cıkardım ama önüme artık aklı basında ysayacagım bi ilişki cıkarmı malum :S

yaa haklısınız işte ama snr pişmanım vs özürlerine kandık yaptık bi hata =(
evet bu ilişkiden cok ders cıkardım ama önüme artık aklı basında ysayacagım bi ilişki cıkarmı malum :S

bir şeyi öldürdükten sonra özür dilemesi neye yarar . ama ben seni anlamıyorum . başkasıyla olan bir adamla neden evlenmek istiyorsun . o seni aldatmış biri . sevme diyemem insanın elinde olmayabilir bende çok sevdim birini biliyorum acısını ama seni aldattığını bile bile evlenmek istemen normal gelmedi bana . benide aldatmıştı bende çok üzüldüm ama benle evlenmeyeceği için değil onla asla artık evlenmeyeceğim için . bilmem anlatabildim mi ..

zaten görüşmeye devam ettim ama hep bi umutla ama baktım biyere varmıyor bu ask bana mutluluk değil mutsuzluk veriyor ve pes ettim. madem beni sevmiyor baskasını seviyor ozaman bana gitmek düşer. gittim mutsuzum ama kalsaydım daha mutsuz olurdum.

siz gercekten güçlü biriymişsiniz. doğrusunuda yapmıssınız onurlu gururlu davranıs. benim malesef duygularım mantıgımın önüne geciyor zaten bundandır bu kadar mutsuz olusum.. evet artık bitti asla arasada acmam lakin dönerse yine herzamanki gibi öylesine döner. ama yalan söyleyemem herkez tepkide verse evet o kızdan ayrılmıs çok pişman bi halde kapıma gelse affederdim ama gercekten böyle bi halde. ama zaten oda onu asla yapmaz.bende yapsın diye beklemiyorum olmayacagını biliyorum. gerceklerle yüzlestim ve noktayı koydum

ben çok acı çektim ooo yere yapıştım arkasından öle güçlü değilim yani . ama aldattığı için içime sinmedi . bir kaç keez geri dönüş yaptı ama istemedim ve sevdiğimide hala söyledim kendisine sonra aramadı zaten . aslında daha çok saf temiz aşkıma üzüldüm . birdaha onu göremeyeceğim sevemeyeceğim için üzüldüm . çünkü hep aldatıcaktı evlenseydik de . bazen ayrılmak daha iyi oluyor inan bana .

umarım bukadar mantıklı düşünceye bende sahip olurum o günler gelir dogru aldatan hep aldatır.. bide cefasını ben cekiorum sefasını o kız sürüoya hazmedemiorum

umarım bukadar mantıklı düşünceye bende sahip olurum o günler gelir dogru aldatan hep aldatır.. bide cefasını ben cekiorum sefasını o kız sürüoya hazmedemiorum

iyide onuda aldatıyor ki ne sefası ?senle görüşüyor muhtemelen başkalarıylada görüşüyor ediyor . evlenirsede böle olucak . bence burda en şanssız o kız sen değil . baksana oda gözünün önünü göremiyor felakete sürüklüyor kendini . ama doğru erkektir yapar elinin kiri beni seviyor ondan benle evlendi diğerleri eğlence asıl kadın benim mantığındaysa mutlu oulur . sanki adamlar sultan sülayman anasını satayım ...

:)) orası öyle dogru dediniz. yok sanırım sadece yani dünyadan bi haberi yok ve onun için suanda onu çok mutlu ediyor. ve ikisi birlikte çok mutlular ben bu haldeyken diye düşündüm . işte nebilim kafamda öyleee düşünceler işteee

mutlu gözüküyorlar işte .. kız biliyor mu ne haltlar ettiğini . kesin kandırmıştır . o kız peşimde koştu demiştir senin için yüz vermedim falan sen o msjları kıza atınca . o kızda hırs yapmıştır sana kaptırmamak için . bende yaşadım bunları . hatta bana sevgilisi arayıp biz evleniyoruz ohh sende çatla bile yaptı . koskoca kadındı bunu yapan . 30 lu yaşlarında . ben bırakmıştım oysa adamı . bende çok isteseydim bırakmazdım mutluuklar dedim . ben çok hakaret ettim bu adama ağzıma geleni saydım ama mesela o bana hiç küfür etmedi kötü birşey demedi hakkını yiyemem . sessiz kaldı . ama sonra o kadınla evlendiler . mutlu olsun .. mutlu olmasını isterim çünkü artık ona birşey hissetmiyorum . kadınlar böyle ya rekabete giriyorlar . benimle rekabete girmiş kadın ben kaptım bak oohh yaptı bana inanlır gibi değil . muhattabım bile değildi . yaşçada benden epey büyüktü kadın . kendince yarışa girmiş . sanki bende peşindeydim de o kaptı gibi ..

hadiya hakkaten ne çirkin şeyler bunlar. evet oluyor bendede yok değil bu çekişme ama ben sadece gayet saygılı bir sekilde aramızdaki ilişkiyi yazmısdım. muhtemelen sizin dediğiniz gibi benim yapıstıgım biri oldugunu fln demiştir:) ve bihafta sonrasında facede resımler koymusdu kızda anında inanmıs veya bilerek kaybetmemek kazanmamak için yutmus. ve işin garibi ben süpheciyim arastırırım burda cok konularıda okudum biçok kişi böyle. mesela bu bahsettiğim sevgilisi faceden baska adresden bile bikere dahi eklemedi. insan merak eder bence bi görmek ister resim yazı bi delil varmı ne var neyok dogru söylediğime dair. bukadarda gözü kapalı veya öyle olmak istiyor. evet dediğiniz gibi oda bu msjın üstüne demiştir tamam benim ben kazandım herkimse o kazanamadı. ben kendim acı cektigim için bıraktım. yoksa kazanmıs esas kız olsa bile kendince bişekilde devam eder onuda aldatmasını saglardım. ama gerek yok niye kendimi ezdiriyim. zaten ezdirdiğim zamanlar olduda. artık gercekten onlar düşünsün. zaten bu gunun birinde evlendiginde fln aldatır ve yakalanırsa bence kıza dank eder der demek ozamanki o msjda dogruymus diye

gözünü kapatmış tapusu bende olsun ne olursa olsun diyordur belkide bilemezsin ki.sevdiğine toz kondurmuyor işte bu tip kadınlar . hep karşı taraf suçlu . dank eder hemde acı bir şekilde seninde ahın çıkar elbet . bende anlamıyorum madem bu kadar seviliyor seviyorlar başka insanları neden karıştırıyorlar ilişkilerine bu erkekler ?benim hakkımda bile neler anlatmış kadına . gerçi kadın benden özür dilemişti o diletmiştir kesin . attığı kazığı suçunu biliyor . ona negatif birşey düşünmüyorum bile . eskiden olsa ooo ne ahlar ederdim artık dokunmuyor bile . ben geçen yıllarıma üzülüyorum . bir arkadaşın dediği gibi gençliğimizin güzelliğimizin zirvesinde bu tiphayattan ne istediğini bilmeyen dengesiz karektersiz insanlarla uğraştık uğraşıyoruz . benimki orta yaş bunalımına girmiş bir zavallıydı şimdi düşününce anlıyorum tabi ...

evet gercekten gözleri tamamen kapalı.yaa inanamıyorum. ben o diğer kadınla konusucam konusturucak ayy kafayı yerdim heralde nasıl sinir edici bir durum ( peki nasıl atlattınız bu durumu simdi hayatnızda birisi varmı .nebiliyim okadar hayatımın merkezine koymusumki o insanı sanki toparlayamayacıgım gibi geliyor

ben çok acı çektim bu kişi yüzünden . ondan ayrıldım ama 3 sene kimseyle çıkmadım .birde benim ilk erkek arkadaşımdı . sonra bir kaç kişiyle görüştüm . yine hoşlandıklarım oldu tabi okadar derin değildi . ama olmadı bir türlü sonuç kısmet olmadı yani .şu an yalnızım .
sende atlatırsın insan nelere alışıyor ki . bak insanların evlatları ölüyor nasıl yaşayabiliyorlar . bunuda düşün . hayatta çok daha büyük acılar var onlar ne yapsın . aşk acısı çok acıdır bilirim ama kendini telkin et . o şerefsizden uzak dur yoksa hep kafanı karıştırıcak . senden yüzü buluyor senin sevdiğini biliyor ondan canı sıkılınca sana geliyor . evlenincede aynısı olur seni arar sorar umut verir ayrılcam der . sonra sen suçlu olursun . türk kadını böyledir kendi malına bakmaz diğer kızı suçlar . oysa diğer kızada sözler verilmiştir hayallerinle oynanmıştır ama kimse dinlemez . hayat böyle haksızlıklarla dolu . ama ona vereceğin en büyük ceza onu hayatından çıkarmak olucaktır .

yaaa ben blk mutlulugu baskasında bulmussundur diye düşündüm. genelde böyle konular okuyunca insanlar. suanda dogru insanlayım evlendim fln diyorlar hatta daha bi güzel oluyor sanki. birde ondan sonra yeni bir ask dogru insanı bulamamak insan yanlız olunca daha fazla düşünmezmi unutabilirmi bilmiyorum. suanda bende yeni bir ilşkiye zaten hiçhiç hazır deilim ama yeni birine baglanmadanda bunu unutabilicegimi sanmıyorum :S tabiki zamanla olucak bişey ama yanlızken yeni düşündüğün biri yokken nasıl asık oldugu insanı düşünmezki insan :S
ewet herkez o evlensede arar yüssüz diyorlar. yok zaten okdrda deil kendimi kullandırtmam. ben saf gibi belki bana dönmüştür döner diye hep ümit besledim evlendikten sonra asla allah sasırtmasın öyle bişey asla yapamamm

e tabi haksızlığa uğradım insan üzülüyor . ama artık onu sevmiyorum ki o defter kapandı . ama insan diyor tabi hepimiz insanız bak o bana acı çektirdi ama mutlu yuvasını kurdu ben yalnızım vs diye . ama olmayınca olmuyor sırf yalnız kalmayayım diye olmayacak birinlede evlilik yapmak istemiyorum . . belki hiç bulamayacağım . ama çok güçlendim bu ilşkiden sonra artık yalnızlık bile koymuyor .yani bana hava civa geliyor bir süre sonra hissizleşiyorsun zaten . aşka inancımı yitirmedim ama insanların körü körüne aşık olucağınıda inanmıyorum artık . erkeklerin her dediğine inanmıyorum .şüphecyim güvensizim . ondan sonra çıktığım birinin bunundan getirdim adamın hiç suçu yokken . paronayak gibi aldatıyorsun başkasınla görüşüyorsun demeye başladım . o ilişkide bitti bu yüzden .öyle işte . aslında mutlu olmam gerekirdi şu anda belki ama hayat işte .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…