e tabi haksızlığa uğradım insan üzülüyor . ama artık onu sevmiyorum ki o defter kapandı . ama insan diyor tabi hepimiz insanız bak o bana acı çektirdi ama mutlu yuvasını kurdu ben yalnızım vs diye . ama olmayınca olmuyor sırf yalnız kalmayayım diye olmayacak birinlede evlilik yapmak istemiyorum . . belki hiç bulamayacağım . ama çok güçlendim bu ilşkiden sonra artık yalnızlık bile koymuyor .yani bana hava civa geliyor bir süre sonra hissizleşiyorsun zaten . aşka inancımı yitirmedim ama insanların körü körüne aşık olucağınıda inanmıyorum artık . erkeklerin her dediğine inanmıyorum .şüphecyim güvensizim . ondan sonra çıktığım birinin bunundan getirdim adamın hiç suçu yokken . paronayak gibi aldatıyorsun başkasınla görüşüyorsun demeye başladım . o ilişkide bitti bu yüzden .öyle işte . aslında mutlu olmam gerekirdi şu anda belki ama hayat işte .
evetya insan bunuda yediremiyor. bizim tek sucum sevmek güvenmek sonra bide aldatıl üstüne mutsuz olan sen ol hayatta , aldatan adilik yapan taraf mutlu mesut olsun. illa allahın bildigi vardır hakkımızı bırakmaz yerde ama insanın dunyada yasarken cok gücüne gidiyor. gercektende bendede güvensizlik oldu. sende yazık etmişin sonraki ilişkine belki mutlu olabilirdin ama işte hep yaralarımızdan dolayı..ama bende genel bi kısmetsizlik var, daha öncede olmayacak kişiler cıktı karsıma yakalamadım ama kesin onlarında vardır bi haltları. ama gercek asık oldugum ilişkim olarak bu cok koydu. bilmiyorum ya cevremde belli. artık nerden kim cıkar cıkmaz yanlızmı ölürüz artık onlar mutluyken oylee işte pfff