- 30 Aralık 2009
- 23.441
- 93.185
- 1.123
- Konu Sahibi bayansakin
Böyle adamların nesini unutamiyorsunuz öyle bir unuturum ki adını kendi bile hatırlayamaz
Yazık değil mi sana ?
Yazık değil mi sana ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahah anlasilan aldatilip terkedilenler hep boyle dusunuyor. Yani ben de ve burdaki bu durumu yasayan bazi arkadaslarda oyle dusunuyor. Ben de geri donsun istemiyorum ama o yaptiginin farkina varip pisman oldugunu gormek istiyorum. Ki benim en buyuk korkum aldatilmakti.Bunu bile bile yapti. Kendinizle basbasa kaldiginizda aglayin uzulun acinizi doya doya yasayin.Ben ilk 1 hafta yataktan cikmadim.Yemek yemedim hep agliyordum. Ustelik o bir hafta icinde bir is vardi bir gunluk. Gitmek zorundaydim.Orda bayildim.Hastanelik de oldum yani. Gercekten her aci kendine gore agir ve tarifsiz..Rabbim baska dertler vermesin .Intikam derdine de hic dusmeyin. En guzel cevap sessiz kalmak ve gormezden gelmek. Yuzunuze de bir mutluluk maskesi taktiniz mi tamamdir. Ben oyle yapiyorum cunku..Ya ben ona asla dönmem ama benim onu unutmam için onun pişman olmasi lazim sürunsun istiyorum pişmanlik duysun yaptiklarindan o zaman bi nebzede olsa içim soğur intikam falan almakta istemiyorum kendini bi halt sanmasin diye güçlu durmaya calisiyorum ama bide içimde kopan fırtinalari bi bilseniz.
öncelikle ayrılıp işten ayrılmakla en iyisini yapmışsın.o adam yolu tamamen kapatmış yoksa sen gene affederdin.malesef böyle karaktersiz insanlar çok.biri de sana gelmiş.şimdi yapman gereken başka işte çalışıp zamanla unutmakNeredeyse iki senelik bi ilişkim vardı ayni yerde çalisiyoduk sevgilimle. Aslinda zaten hep gözü Başkalarindaydi bu yuzden kaç defa ayrıldim hep inkar ediyodu senin kuruntularin diyodu hatta bi keresinde aglayarak kapima geldi dayanamayip affediyodum.Seviyorum diye herşeyini görmezlikten geldim zaten oda hep inkar ederdi ne dersem diyim. Ben hayatim boyunca hic kimseyi böyle sevmedim içim titrerdi sarılirken gözlerine bakınca kendimi unuturdum herşeyimdi o benim . ama hani derler ya bi insan nasilsa karşisindakinide öyle gorurmus ben başimi kaldirsam suçlu olurdum sanki ondan başkasina bakiyomusum gibi kizardi bende saf gibi kıskaniyo saniyodum şimdi anliyorum ki kendi öyle olduğu icin benide öyle sanmis. Bi ay önce is yerine yemi bi kiz geldi ona baktigini fark edip tartisip ayrildim tabi yine inkar etti bakmiyorum diyodu . bi kaç gün sonra dayanamadim yine affettim sonra ben o kizin agzini aramak icin sevgilim.hakkinda kötü konustum acaba ne dicek diye kiz bilmiyodu bizim sevgili oldugumuzu kiz gitmis benimkine hesap sormus soylediklerimi soylemis . benimki geldi bana demedigini birakmadi sen nasil o kiza beni kötulersin sen gorursun falan diye bide tehdit etti . meger birliktelermis simdi o kizla beraber sanki iki senedir bana deliler gibi aşik adam gitti yerine başkasi geldi tamam gozu dişardaydi ama bu kadarini asla beklemezdim hep ağliyorum gozumun onunde o kiza bakip güluyo yanina gidiyo surekli dayanamiyorum işten ciktim en sonunda ama dayanamiyorum Onu baskasiyla görmeye bana hep derdi ki herkes kendine yakışani yapar demekki ona yakisan böyle kalleşce aldatmakmis hakkimi helal etmiyorum ama kendimi toparlayamiyorum nasil dayanicam ben bu aciya kendimi nasil toparlicam nasil unutucam akil verin
gözü durmadan dışarda olan en sonunda aldatan üstüne ayrılan adamı özlemek güzel kafa gerektirir..biraz terapi belki işe yarayabilir..zira sizdeki sevgi değil elimde tutamadım saplantısından başka bir şey değil.Neredeyse iki senelik bi ilişkim vardı ayni yerde çalisiyoduk sevgilimle. Aslinda zaten hep gözü Başkalarindaydi bu yuzden kaç defa ayrıldim hep inkar ediyodu senin kuruntularin diyodu hatta bi keresinde aglayarak kapima geldi dayanamayip affediyodum.Seviyorum diye herşeyini görmezlikten geldim zaten oda hep inkar ederdi ne dersem diyim. Ben hayatim boyunca hic kimseyi böyle sevmedim içim titrerdi sarılirken gözlerine bakınca kendimi unuturdum herşeyimdi o benim . ama hani derler ya bi insan nasilsa karşisindakinide öyle gorurmus ben başimi kaldirsam suçlu olurdum sanki ondan başkasina bakiyomusum gibi kizardi bende saf gibi kıskaniyo saniyodum şimdi anliyorum ki kendi öyle olduğu icin benide öyle sanmis. Bi ay önce is yerine yemi bi kiz geldi ona baktigini fark edip tartisip ayrildim tabi yine inkar etti bakmiyorum diyodu . bi kaç gün sonra dayanamadim yine affettim sonra ben o kizin agzini aramak icin sevgilim.hakkinda kötü konustum acaba ne dicek diye kiz bilmiyodu bizim sevgili oldugumuzu kiz gitmis benimkine hesap sormus soylediklerimi soylemis . benimki geldi bana demedigini birakmadi sen nasil o kiza beni kötulersin sen gorursun falan diye bide tehdit etti . meger birliktelermis simdi o kizla beraber sanki iki senedir bana deliler gibi aşik adam gitti yerine başkasi geldi tamam gozu dişardaydi ama bu kadarini asla beklemezdim hep ağliyorum gozumun onunde o kiza bakip güluyo yanina gidiyo surekli dayanamiyorum işten ciktim en sonunda ama dayanamiyorum Onu baskasiyla görmeye bana hep derdi ki herkes kendine yakışani yapar demekki ona yakisan böyle kalleşce aldatmakmis hakkimi helal etmiyorum ama kendimi toparlayamiyorum nasil dayanicam ben bu aciya kendimi nasil toparlicam nasil unutucam akil verin
Hadi ya yasak olduğunu bilmiyodumKonu nerede? Neden konuyu sildin arkadaşım. Yasak diye biliyorum ama??
Ben olan biteni anlamadan o zaten beni terk etti