ALDATILDIM .. VE BENİM YÜZÜMDEN ASKERE GİDİYOR

Yeterartikyeter

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2016
1
0
1
34
Merhaba herkese..

4 sene süren bir ilişkim var.. herseyin mükemmel olduğu bir ilişki herkesin imrenerek baktığı .. Bir akşam annrannemlere gidiyorum diyen sevgili ve sürekli gittiği yer ama ben neden böyle kötüyüm neden nefes alamıyorum .. o gece kalbim sıkısıyordu nefes alamıyordum.. Ve o sabah aradım onu sen annrannemlere gitmedin dedim.. ve kapattım 2 gün konuşmadık bana gelen mesaj senden ayrılmak istiyorum ve seni çok uzuyorum diye gelen bir mesaj.. Hemen heryerden engelledim .. bitiridim bende icimde..Aradan 1.5 ay geçti ve bütün arkadaşları ailesi herkes arıyor o bana en sonunda ulaştı ağladığını günlerdir uyumadigini söyledi benim için müziği bırakacağını ve askere gidecegini.. Askerden gelince evlenmek istediğini böyle haftalarca yalvardi ben sana yanlış bişey yapmadım sen o gün kuruntu yaptın diye .. bende affettim sonuçta başkasıyla görüşmemis sadece ayrıldı pişman oldu .. birlikte askerlik şubesine gidip askerlik kağıdı aldık annesi beni tanıyordu hemen askerlik bitince evlenin diyip duruyordu iyi bi kadincagiz. . Bende bütün bunlar olurken neden bitti diye ilk defa düşünmeye başladım ve whatsapp mesajlarında başkasıyla 1 ay boyunca çıktığını öğrendim .. benimle ayrıldığı gece BAŞKA KIZLA ÖPÜŞMÜS VE BENİ ALDATMİS . BENDEN AYRİDLGİ GÜN BÜYÜK Bİ MUTLULUKLA KIZA BENDEN AYRILDIĞINI ONU TANIMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLÜYOR . GECE BİRLİKTE KALMIŞLAR ERKEK ARKADAŞIM HEP SOGUK.. BANA AĞLADI YEMİNLER ETTİ BİŞEY YAPMADIGINI SÖYLEDİ BENDEN AYRİDLGİ GÜN KIZIN İS YERİNDE BEKLEMİS SAATLERCE . ONU GÖRMEK İÇİN KIZA BİZ BARİSMADAN 1 HAFTA ÖNCE SENİ TANIMAK İSTEMİŞTİM şimdi tandiim arkadaş kalalim diye şimdi benim yüzümden askere gidicek.. Gerçekten pişman ama şimdi gitsem nasıl gidicem askerlik var gerçekten inanmam gerekir mi kafam o kadar karışık ki keşke birileri yol gösterse guzelce

Adam seni bi güzel aldatmis, üstüne yalan da söylemiş. .. Daha inanmaktan bahsediyorsunuz. Pes doğrusu. Bir kere aldatan yine aldatır. Bir kere yalan söyleyen yine söyler. Evlenince nasıl guveneceksiniz bu adama ??

yalan dolan
bırak gitsin
o gidince kendi yolunu daha iyi çizersin
o burdayken ayrılamazdın

adam aranmış aranmaya devam etmeyeceği ne malum
ayrıca erkekler askerde beklenmek ister hiçbir erkek küt diye gidip gelemeye karar vermez
aklında birşeyler vardır askerlik tecilini bozmuştur senin için diyordur

kaç tane arkadaşım askere giderken barıştı hepsi de gelince eski b.ktu... başkalarıyla görüştüler benimkiler sap gibi kaldı beklerken karşı tarafın ben askerdeyim sen geziyor musun ben askerdeyim otur evde baskılarına da v-boyun eğmişlerdi

Bastan kafanda iliskinin mükemmel oldugunu sil. Adam seni 1 ay ayakta uyutmus. 4 senelik iliskisini 1 aylik kacamakta harcamis. Ben imrenerek bakmadim. Belki kinanicam ama ben olsam askedeyyken bol bol evlilik hayali kururdum adama sonra askerligi devam ederken numarami değiştiridim ulasamazdi. Bu da yaptiginin cezasi.

Askere gidesi gelmiş onun bence seninle alakası yok kimbilir ne planlar peşinde

Ulen ne adamlar var ya.. Bırak cehennemin dibine gitsin. Beraber kalmışlar diyosun. Aldatmis olması için illaki bişeyler yaşamış olması mı gerekiyor ? Baya ağır bi şekilde aldatilmissiniz iste. Onu tanımak istedi sonra baktı bu iş olmaz ondan vazgeçti sana döndü iste. Nasıl sindireceksin bunu ? Bırak defolsun gitsin.

Belkide aldatacağı yoktu senin annanene gitmedin mesajından sonra bu aklına geldi,sonra ayrıldı senden ve aldattı seni

yolu göstermek başka da siz o yolda yürüyecek misiniz?
"Bir defa aldatan kişiyi affedersen, seni yine kullanır; Çünkü ihanet bir ruh hali değil, karakterin dökülüş biçimidir."
erkekler hep pişman zaten.
şimdiye kadar aldatıp da pişman değilim diyeni görmedim.
yol verin gitsin.

sen demesen gitmeyecekti askere büyük vebal doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…