ALDATILDIM .. VE BENİM YÜZÜMDEN ASKERE GİDİYOR

askere gitmesinin seninle ilgisi olduğunu sanmıyorum..duygu sömürüsü yapıyor olabilir mi..

Askerliğini yapmamış, er ya da geç gidecekti. Yetişin benim yüzümden askere gidiyora bağlamana gerek yok
Fizan'a da gidecek olsa bu adamdan koca olmamalı, ne sana ne başkasına. Çünkü karakteri bozuk

Ayrıca askerlik vatani görev ha paran varsa görevi fakirlere de satabiliyosun ama seninle ilgisi yok her durumda halledecegi bir mesele

Ne kadar safsınız konu sahibi, yani fazlaca iyi niyetlisiniz, herifte bu halinizi bildiğinden canı istediği gibi davranıyor, ona olan zaafınızı çok iyi kullanıyor. Akıl var mantık var, flört amacıyla buluşup, bir de üzerine birlikte sabahlayacaklar ve aralarında bir şey olmayacak, olmadıysa da kız kabul etmemiştir. Ayrıca cinsellik olsa nolur olmasa nolur, aldatmış işte ve bunun ilk aldatılmanız olup olmadığı bile belli değil, siz farketmişsiniz o itiraf etmemiş ki.. Askerliği bile lehine çevirmiş, siz inanacak olduktan sonra yalan atmak bedava.

Niye bu tip konular hep böyle başlıyor? Bunca yıllık ömrümde kimsenin ilişkisine imrenerek bakmadım.

Birinin size imrendiğini nereden anlıyorsunuz?
imrenildiğini sanmış bence imrenilecek yanı yok çünkü gelişme ve sonuç bölümünde

Askere gitsin.
O giderken "sana hiç bir söz veremem. Dönünce karar vericem" de.
O dönene kadar hem sen kafanı toplamış olursun hem de o biraz acı çeksin. İt herif.

O şahsiyet askere gitmeden adam olmaz zaten.. ki senin yuzunden degil o onun vatani gorevi yapmak zorunda herturlu... senide bal gibi aldatmas yemedigi halt kalmamis sonra kurkcu dukkanina donmus sende yol ver gitsin bunu 4 yillik iliskisine yapan gene yapar.

Şimdi anneannesne gittiği gün sizin içiniz sıkıştı nefes alamadnz sabahina ayrıldınız
Sonra baristiniz watshapp konuşmaları gördünüz?

Bu adam sizle barışınca direk mesajları silmesi gerekmiyor mu ki nasıl mesajları görüp okudunuz

Bi gece kaçamak yapmasıyla hemen farketmissnz ne güzel arkanızdan aylarca iş cevirilmemis

Bence verilmiş sadakanız varmış ki sevgiliyken aldatmış sizi,ama ona karşı olan sevginiz yüzünden gözünüz kör olmuş gibi geldi,evlilik kararı almak kolay bir durum değil,kiminle yola çıktığınız çok önemli 10kez evlenmiyorsunuz,bir ömür geçirmeyi istediğiniz insan o mu iyi düşünün,alışkanlık haline geldiyse askerdeyken unutmanız daha kolay olabilir.Şans vermeyin hakketmeyen birine.Etrafınız daha güzel insanlarla doludur yeterki bakmasını bilin.

Senin yüzünden neden olsun orayı çözemedim.Eninde sonunda askere gidecekti zaten.Hem askere her erkek gidiyor ne var bunda ? Seni aldatmış bunu öğrenmissinde en güzeli kendi yoluna bakman.Affedersen devamı gelir

Ben tüm yazdıklarınızı okuduktan sonra hiçbir şey anlamadım açıkçası. Benim yüzümden askere gidiyor demissiniz. O askere her halükârda gidecek. Sizi aldatmış bir adam var ortada. Nasıl kendinizi suçlu görebiliyorsunuz? Aldattı diyebilmemiz için illa ilişkiye mi girmiş olması gerek, ortada hamile bir kadın mı olması gerek? Bir kere konuşmuş mu, sizi aldatmış ya da aldatmayı düşünmüş mü o iş orada bitmiştir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…