ALDATILDIM .. VE BENİM YÜZÜMDEN ASKERE GİDİYOR

Boynuzlanminmissin. Hala inanmak istiyorum ona gibi seyler soyluyorsun birinin seni boyle sarsa sarsa o seni aldatti baskasiyla diye kafanin icine yerlestirmesi gerekiyor ah biz kadinler hep ayniyiz inanmak istemedigimiz seyleri kabullenemiyoruz kendimizi kandiriyoruz ya aptali ya asigiz

şunu bılırım,bir erkek yakayı ele verdiğinde terk edılınce süper tapan aşık bir adama dönüşüyor,erkeklerde va bu,nedennnn ,onun planladığı zaman da değilde,karşındakının ıstediği zamanda terk edildiği için,hemen başlıyor,yalvarmalar,ama içinden diyor,sen hele bır dön,bak sana neler etcem,ve malesef ki bir çoğumuz bu tuzağa düşüyor,geçmiş olsun,klasık bir erkekle ilişkin başlamış bitme aşamasına gelmiş,artık dıkış tutmaz

Yani ne duymak istiyorsun ki allahaşkına.
Şu evde beraber kaldık ama hiçbişey olmadı sadece öpüştük bik bik yalanlarına hala kanan varmı ya?
Sana o gece neler oldu ayrıntılarıyla anlatayımda sen sonra ağla benim yüzümden askere gidiyor diye..

Aldatan adamdan bi halt olmayacagını, senin için askere gidiyorum mevzusunun son palavrası olduğunu herkes uzun uzun anlatmış zaten. Ben farklı bi şey söylemek istiyorum.

Burada insanlar "yıllarca kandırıldım" "intikam istiyorum" "yanına kâr kalır mı" "beddua etsem tutar mı diye ağlaşıp duruyorlar da ellerine fırsat geçmiyor bi türlü, hiçbir şey yapamıyolar mecuriyetten.

Hayat size sunabilecegi en şahane fırsatı sunmuş, gözünüzü açmış bi de üstüne pası vermiş ve siz inatla golü doksana takmamakta direniyosunuz.

Kaç yorumda intikam hırsına prim vermeyin, olgunluk gösterip kusurlu parçayı hayatınızdan atarak yola devam edin ama ben de ona yapıcam diye kırıp dökmeye calısmayın diyen ben bakın futbol yorumcularına döndüm sayenizde, Ahmet Çakar gibi hissediyorum kendimi şu an.

S.çsanıza adamın hayatına ablacım, o askerliği ona zehir edip sonra da mal gibi ortada bıraksanıza, neyi bekliyosunuz daha.

Askere el bebek gül bebek ugurlayın, bi hafta sonra yapamıcam affedemiyorum, yoluma bakıcam diyip ayrılın. Güveniyle oynayın, içi içini yesin, çıldırtın. Gerekirse bi daha barısıp ayrılın. Sonunda da tamamen bırakın ortada tüm hayvanlıklarını bir bir yüzüne vurup.

Zerre acımıyorum adama iyi bi empati ögrenmenin güzel bi yoludur. Sizsiz hayatının kalanında belki olgunlaşmasına yardımı olur bu kazığın, gönül rahatlıgıyla atın. Ama barışsam mı, güvensem mi gibi hayatınızı mahvedecek aciz aciz sorular sorup bizi de kendinizi de üzmeyin şurada.

İlişkin bitmiş.

Aldatılmışsın.

Seni sevmiyor.

Askerlik zamanı gelmiş o yüzden gidiyor.

Dönünce kaldığı yerden aldatmaya devam edecek.

Hatta askerde de aldatacak.

Bence sen de başkalarını tanımalısın

Ya evli olsaydınız?
Adam ilişkide güveninizi zedelemiş, ileri aşama için engeldir bu, uyarıdır, uzatmayın bence bu işi..
Uzatacaksanız da çok uzatın, hemen evlenmeyin.

Konu yazım , anlatım bir kadının elinden çıkmış gibi değil . Yine de yorumumu yapacağım aldatılmışsın yazdıklarından bu sonuç çıkıyor . Bir kişi ayrıldığı gün başkasına gidiyorsa zaten siz ayrılmadan önce başlamış oluyor .

senden ayrıldıktan sonra kızla çıkmış sonrada bakmış herkes sen değil geri gelmiş.

Senin yüzünden değil, zorunlu olduğu için gidiyor askerliğe. Bunu bile aşkından öldüm pişmanım yeahhh şeklinde şov yapmaya çevirmiş ya adam helal olsun, bu adam seni daha çoooook kandırır.

Bu arada 20 yaşında çocuklar ölüyor askerde, bu kadar insanın vatan uğruna öldüğü bir görevi ağzına bu şekilde seni kandırma bahanesi olarak alması....bilemedim , iğrenç bence.

"Benim yuzumden" askere gidiyor nedir ya? Kendini mi suçladin cidden?

Bir kere yapan uzaktayken hayli hayli yapar

işte bu

Yemin ediyorum bir benzerini ben yaşadım genel hatlarıyla resmen aynı.kesinlikle ve kesinlikle boşverin,bitirin yoksa devamı gelir altını çizerek söylüyorum pişman olduğunu dile getirmesi değil mühim olan o tarz şeyler yapmış olması ve karakteri.yaşadım bende eski sevgilim şuan askerde affetmedim affetmemde.

Canım seni aldatmış sen hala benim yuzumden mi diyorsun. Bırak gitsin nereye giderse gitsin, biraz kendimize değer verelim lütfen ya

Whatsapp mesajlarini kopyalayabiliyorsan o salaga goster ki kandirdigini sanmasin..sonrada askere mi gidiyor nereye gidiyorsa gitsin defolsun..yada sen bu askerdeyken baska biriyle ciddi niyetle tanis bunada nişan yada düğün fotograflarini gonder kapak olsun..bu erkekler boyle senden sıkılınca ben sana layik degilim der ayrilir aradan bir ay gecer kopek gibi dolanir kapinda..bilinnki o donemde birinle takilmistir siz aklinin ucunda bile olmazsiniz..umdugunu bulamayinca nasilsa el atindasinizdir ya size kosa kosa doner..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…