- 2 Eylül 2015
- 507
- 400
- 18
Aaa ben olsam gobek atarim allhn sevgili kuluymssn ki bi hafta kala kurtulmssnEwlenicektik bayram sonu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa ben olsam gobek atarim allhn sevgili kuluymssn ki bi hafta kala kurtulmssnEwlenicektik bayram sonu
Hayır benim anlamadigim evli değilsin aldatiliyosun ve kızlık zarı diktirme topiginede doğum yapanlarada oluyomu diye soruyosun kürtaj oldun sanırım şimdide karşına çıkan adama bakireyimmi diyeceksin
Yok cnm bnn ikinci ewliligim olacaktı 3 yaşında oğlum war kendimi kimseye o şekilde kabul ettirmeye niyetim yok normal doğum yaptgm için genişleme sonucu onu sordum aydinlanmissindir
Hamileydiniz galiba siz. Yanlış mi hatırlıyorum. Birlikte yasiyordunuz zaten. "Galiba aldatiliyorum" diye konu acmistiniz. Yaşınız daha 20.. Hayat yeni başlıyor..Allah evlât acisiyla sinamasin .. Tabiki her acının kendine göre ağırlığı vardır.. Bunları yasamanizda bir sebep vardır. Hayırlısı budur. Evlenmeden gormussunuz ışte.
Kendinize yepyeni bir sayfa açın.. Kendinizi sevin. İnsanın gözüne perde inebiliyor. O da çok sevmekten. Ama hayatınızı mahvetmeyin.Konuşmaya bile değmez. Sessizce bırakın. Kendi hayatınıza odaklanin. Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama ilk is çalışmaya başlayarak yapabilirsiniz.. Hayat gerçekten çok kısa. Tadini çıkarın..Ewet cnm dgru hatirliosun düşük yaptm
Ayy bende ne fitne fesadim pardon canım yaYok cnm bnn ikinci ewliligim olacaktı 3 yaşında oğlum war kendimi kimseye o şekilde kabul ettirmeye niyetim yok normal doğum yaptgm için genişleme sonucu onu sordum aydinlanmissindir
Ayy bende ne fitne fesadim pardon canım ya![]()