• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatildim ve dayanamadim

Evlenmeden görmüşsün işte gerçek yüzünü daha ne? Evlendikten sonra aldatsa daha mı iyiydi? Kaç kurtul şimdiden işte.

Hayır benim anlamadigim evli değilsin aldatiliyosun ve kızlık zarı diktirme topiginede doğum yapanlarada oluyomu diye soruyosun kürtaj oldun sanırım şimdide karşına çıkan adama bakireyimmi diyeceksin

Hayır benim anlamadigim evli değilsin aldatiliyosun ve kızlık zarı diktirme topiginede doğum yapanlarada oluyomu diye soruyosun kürtaj oldun sanırım şimdide karşına çıkan adama bakireyimmi diyeceksin

Yok cnm bnn ikinci ewliligim olacaktı 3 yaşında oğlum war kendimi kimseye o şekilde kabul ettirmeye niyetim yok normal doğum yaptgm için genişleme sonucu onu sordum aydinlanmissindir

Hayat boyle pisliklerin ardindan uzulmeye degmeyecek kadar kisa ve guzel. Kurtulduguna dua et..

Yok cnm bnn ikinci ewliligim olacaktı 3 yaşında oğlum war kendimi kimseye o şekilde kabul ettirmeye niyetim yok normal doğum yaptgm için genişleme sonucu onu sordum aydinlanmissindir

ne güzel bir oğlun var onunla yaşamana bak annesin sen erkeklerin peşinden bu kadar mahvetmeyin kendinizi. çocuğunun geleceği daha önemli bence. evlenmeden önce görmüşsün işte her şeyi evlensen daha mı iyiydi?

Hamileydiniz galiba siz. Yanlış mi hatırlıyorum. Birlikte yasiyordunuz zaten. "Galiba aldatiliyorum" diye konu acmistiniz. Yaşınız daha 20.. Hayat yeni başlıyor..Allah evlât acisiyla sinamasin .. Tabiki her acının kendine göre ağırlığı vardır.. Bunları yasamanizda bir sebep vardır. Hayırlısı budur. Evlenmeden gormussunuz ışte.

Hamileydiniz galiba siz. Yanlış mi hatırlıyorum. Birlikte yasiyordunuz zaten. "Galiba aldatiliyorum" diye konu acmistiniz. Yaşınız daha 20.. Hayat yeni başlıyor..Allah evlât acisiyla sinamasin .. Tabiki her acının kendine göre ağırlığı vardır.. Bunları yasamanizda bir sebep vardır. Hayırlısı budur. Evlenmeden gormussunuz ışte.

Ewet cnm dgru hatirliosun düşük yaptm

Ewet cnm dgru hatirliosun düşük yaptm
Kendinize yepyeni bir sayfa açın.. Kendinizi sevin. İnsanın gözüne perde inebiliyor. O da çok sevmekten. Ama hayatınızı mahvetmeyin.Konuşmaya bile değmez. Sessizce bırakın. Kendi hayatınıza odaklanin. Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama ilk is çalışmaya başlayarak yapabilirsiniz.. Hayat gerçekten çok kısa. Tadini çıkarın..

Hatırlamıyorum.
'Bilenler bilir' 'hatırlıyorsunuzdur' girizgâhlarından ne zaman vazgeçilecek şu forumda acaba?
Özet geçmek çok zor olmasa gerek.

ben konuyu hatırlamadım ama v yerine w kullanınca tanıdık geldi.
yapacak bir şey yok bitti gitti diyeceksiniz.
eşiniz değil sadece erkek arkadaşınız.

Back
X