Aldatıldım ve hazmedemiyorum

Ayyy ex kocana üzüldüm..Şimdi kadının kocası ile mis gibi aynı yatakta yattığını, kadının ona yemek yaptığını düşünüp kudursun.
Kadın boşanmıyor😄 kocan mallığına doymasın.
Canım hiç üzülme. Ex kocada namus olsa zaten evli kadına bakmazdı. Mide geniş olduğu için koymuyordur ona. Bu arada geçen hafta sonu oğlum ondaydı. Bu kaltak aramış. Şerefsiz eski koca diğer odaya gidip 40 dakika kadar çocuğu yalnız bırakıp kadınla konuşmuş. Kapatırken de seni seviyorum diyip kapatmış. Oğlum bu hafta babaya gitmedi. Çok zoruna gitmiş yavrumun. Artık gitmek istemiyorum babama diyor.

Canım hiç üzülme. Ex kocada namus olsa zaten evli kadına bakmazdı. Mide geniş olduğu için koymuyordur ona. Bu arada geçen hafta sonu oğlum ondaydı. Bu kaltak aramış. Şerefsiz eski koca diğer odaya gidip 40 dakika kadar çocuğu yalnız bırakıp kadınla konuşmuş. Kapatırken de seni seviyorum diyip kapatmış. Oğlum bu hafta babaya gitmedi. Çok zoruna gitmiş yavrumun. Artık gitmek istemiyorum babama diyor.

Kadının kocası hala bilmiyor mu? Eğer bilmiyorsa adam da baya safmis.

Nasıl bu kadar duyarsız, pişkin olabiliyor🤦

Kadının kocasına söylemediniz mi hala?

Kadının kocası hala bilmiyor mu? Eğer bilmiyorsa adam da baya safmis.
Sanırım bilmiyor. Ben gerçekten çözemedim. Whatsapp profilinde aile fotoğrafları var. Eski eşle birlikte taziyeye gitmişler üçü birlikte. Ama bu kadın gece gündüz eski eşle konuşuyor. Adam ya çok saf anlamıyor ya da ileri derece boynuzlu. Hiç anlam veremiyorum. Ama ben kadının eşine duyurucam. Okullar açılıp rezil olsunlar. Tam rahatladık dedikleri anda eşine duyurucam.

Sanırım bilmiyor. Ben gerçekten çözemedim. Whatsapp profilinde aile fotoğrafları var. Eski eşle birlikte taziyeye gitmişler üçü birlikte. Ama bu kadın gece gündüz eski eşle konuşuyor. Adam ya çok saf anlamıyor ya da ileri derece boynuzlu. Hiç anlam veremiyorum. Ama ben kadının eşine duyurucam. Okullar açılıp rezil olsunlar. Tam rahatladık dedikleri anda eşine duyurucam.

Süper bencede duyurun. Kadini da herkese duyurun insan içine çıkacak yüzü kalmasın. Eski eşiniz midesi konya ovası gibi maşallahı var. Kadına zaten diyecek laf çok. Ucu bir arada takılıyor.

[/QUOTE

Henüz söylemedim. Tüm silahlarımı aynı anda kullanmak istemiyorum. Okulda rezil olmaları önceliğim. Bu arada kadının görümcesi güzellik uzmanıymış. İnstagram dan istek gönderdim kabul etti. Bir ara gidip cilt bakımı yaptırıcam. İsim vermeden sadece okul ismini vererek durumu anlatıcam dertleşir iş gibi. Bizim gelin o okulda derse tüm okul biliyor isterseniz gelininize sorun ben o kadının ismini vermeyeyim siz gelininize öğrenin diycem. Biraz tutuşsun. Hemen söyleyip kurtarmak istemiyorum. Yavaş yavaş, kıvrandıra kıvrandıra yapıcam yapacaklarımı.

Ayyy ex kocana üzüldüm..Şimdi kadının kocası ile mis gibi aynı yatakta yattığını, kadının ona yemek yaptığını düşünüp kudursun.
Kadın boşanmıyor😄 kocan mallığına doymasın.
Ayyy tüm sayfaları okumadım. Kadın boalanmamış mıııı 😬

Henüz söylemedim. Tüm silahlarımı aynı anda kullanmak istemiyorum. Okulda rezil olmaları önceliğim. Bu arada kadının görümcesi güzellik uzmanıymış. İnstagram dan istek gönderdim kabul etti. Bir ara gidip cilt bakımı yaptırıcam. İsim vermeden sadece okul ismini vererek durumu anlatıcam dertleşir iş gibi. Bizim gelin o okulda derse tüm okul biliyor isterseniz gelininize sorun ben o kadının ismini vermeyeyim siz gelininize öğrenin diycem. Biraz tutuşsun. Hemen söyleyip kurtarmak istemiyorum. Yavaş yavaş, kıvrandıra kıvrandıra yapıcam yapacaklarımı.

Off süper plan 😄

Yok canım. Şu anda resmi olarak bir boşanma yok. Kadın ikisini birden idare ediyor. Ama ileride boşanırmı bilmem.

Kadının profilinde bile aile fotoğrafı varmış ne boşanması. Kocasına taktiği ilk boynuz da değildir bu. Eski eşiniz aptalligina doymasın. Eski esiniz gibilere müstehak.
Kadın bence profiline eski eşinizi de dahil etsin çok yakışırlar 3 u bir aile olur :)))

Emin olun neden boşandığımı herkese tüm detayıyla anlatıyorum. Çünkü benim utanacak birşey im olmadığını düşünüyorum. Evet o kadın belki de eşini ayakta uyutuyor. Sizin yorumlarınıza sonra o adama da haber uçurmaya karar verdim. Ama okullar açılınca yapıcam. Böylece adamda okula yayılmasını hızlandırabilir.
Beklemeyin okullar acilmayabilir de.

Kadının profilinde bile aile fotoğrafı varmış ne boşanması. Kocasına taktiği ilk boynuz da değildir bu. Eski eşiniz aptalligina doymasın. Eski esiniz gibilere müstehak.
Aynen öyle. İlginç olan Bi durumda adam geçenlerde tüm sosyal medya hesaplarını kapattı. Faceyi 13 yıldır kullanıyormuş. İnst. aktif kullanıyormuş. Kapatınca bunlar boşanıyor dedim ama öyle bir durumda yok gibi. Gerçekten çözemiyorum.

Adamcağızla üçlü takılıyorlar birde çok kötü, çok ahlaksızca, ben zannetmiyorum bildiğini.
Öğrenmek onun da hakkı kesinlikle. Hem ikisi birden rezil olurlar hemde başka bir eş aptal yerine konmaktan kurtulur.

Sizin elinizde bir delil var mı peki?
Bence kadının eşi iyi niyetli saf bir adam, kadınla eski eşiniz onu yine kaldırabilir, sizin üzerinize atabilir duyduklarını.

Elinizde fotoğraflar falan var mı ben sizin yerinizde olsam öğretmenler odasına gidip eşine sesli duyururdum fotolarla birlikte çünkü adam biliyorsa yada kandırılmak istiyorsa duyması bir şey ifade etmez insanların içinde olması lazım ki inanmıyorum gibi yada kanmaya devam olmasın

Back
X