Aldatıldım ve hazmedemiyorum

Benim kocamı ayarttı diye anlatacaksınız di mi? İsminin baş harfini de verin bence 😄
Herşeyi anlatıcam. Sevgili olduklarını, elimde ses kaydı olduğunu, ben boşandıktan sonra bile görüştüklerini yani herşeyi. Sadece isim vermek istemiyorum diycem. Ama tüm okul biliyor gelininizde mutlaka duymuştur ona sorun isterseniz diycem

Aynen öyle. İlginç olan Bi durumda adam geçenlerde tüm sosyal medya hesaplarını kapattı. Faceyi 13 yıldır kullanıyormuş. İnst. aktif kullanıyormuş. Kapatınca bunlar boşanıyor dedim ama öyle bir durumda yok gibi. Gerçekten çözemiyorum.

Adam öğrendi de rezil olmamak için mi kapattı acaba? Ya da kadından şüphelendi Kadın okları adama çevirdi ve kapattırdı. Bu kadın boşanmaz. Eski esiniz profil fotoğrafında yerini alır 3 kişilik bir aile olarak yuvarlanıp giderler :)))

Adamcağızla üçlü takılıyorlar birde çok kötü, çok ahlaksızca, ben zannetmiyorum bildiğini.
Öğrenmek onun da hakkı kesinlikle. Hem ikisi birden rezil olurlar hemde başka bir eş aptal yerine konmaktan kurtulur.

Sizin elinizde bir delil var mı peki?
Bence kadının eşi iyi niyetli saf bir adam, kadınla eski eşiniz onu yine kaldırabilir, sizin üzerinize atabilir duyduklarını.
Elimde kanıt var. Ses kaydı var. Birde boşandıktan sonra ikisinin gece yarıları çevrimiçi olduğuna dair ekran görüntüleri de var. Evet adam saf iyi niyetli Bi adammış. Zaten o kadın eski eşe kocamı ben hallederim ama okul duyarsa rezil olurum diyerek ağlamış. Bunu da bana eski eş anlattı 😄😄

Elimde kanıt var. Ses kaydı var. Birde boşandıktan sonra ikisinin gece yarıları çevrimiçi olduğuna dair ekran görüntüleri de var. Evet adam saf iyi niyetli Bi adammış. Zaten o kadın eski eşe kocamı ben hallederim ama okul duyarsa rezil olurum diyerek ağlamış. Bunu da bana eski eş anlattı 😄😄
Ne zannediyorlar, insanlarin anlamadığını mı?

Siz söylemişsiniz ayrı zaten okuldakiler de durumun farkındadırlar yada olurlar bir şekilde.

Adama kanıtlarla gitmek lazım. Başka türlü anlayacak biri değil belli ki yazık.

Elinizde fotoğraflar falan var mı ben sizin yerinizde olsam öğretmenler odasına gidip eşine sesli duyururdum fotolarla birlikte çünkü adam biliyorsa yada kandırılmak istiyorsa duyması bir şey ifade etmez insanların içinde olması lazım ki inanmıyorum gibi yada kanmaya devam olmasın
Öyle birşey yapmak istemem. Adam kandırılmak istiyorsa kendi bilir. Otursun boynuzlarını cilalasın. Zaten adamı ben direk aramam. Başkasına aratırım. Benim yaptığım bilinmesin. Ne olur ne olmaz.

Ne zannediyorlar, insanlarin anlamadığını mı?

Siz söylemişsiniz ayrı zaten okuldakiler de durumun farkındadırlar yada olurlar bir şekilde.

Adama kanıtlarla gitmek lazım. Başka türlü anlayacak biri değil belli ki yazık.
Şu anda ikiside aşk sarhoşu. İnsanların anladığında yeni yeni şüphelenmeye başlamışlar. Çünkü son 1 aydır okulda yanana durmamaya çalışıyorlarmış. Ondan öncesi yapışık ikiz gibiler miş. Bu arada kadına habire laf sokuyolarmış. Bu saatte okulda ne işin var senin küçük çocuğun yok mu diye.

Şu anda ikiside aşk sarhoşu. İnsanların anladığında yeni yeni şüphelenmeye başlamışlar. Çünkü son 1 aydır okulda yanana durmamaya çalışıyorlarmış. Ondan öncesi yapışık ikiz gibiler miş. Bu arada kadına habire laf sokuyolarmış. Bu saatte okulda ne işin var senin küçük çocuğun yok mu diye.
Çocuğunu düşünen kim tabi değil mi?

Ellerine yüzlerine bulaşır umarım yaşadıkları iğrençlikler.

Sizde oğlunuzla çok çok mutlu olursunuz.

Bize yazın gelişmeleri.

Kadının kocasına acıdım ya. Karımı geri kazandım sanıyor belki de

Çocuğunu düşünen kim tabi değil mi?

Ellerine yüzlerine bulaşır umarım yaşadıkları iğrençlikler.

Sizde oğlunuzla çok çok mutlu olursunuz.

Bize yazın gelişmeleri.
Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler. Mutlaka yazarım gelişmeleri. Bana çok destek olmuştunuz mesajlarınızla. Çok ama çok teşekkürler 🤗

Kadının kocasına acıdım ya. Karımı geri kazandım sanıyor belki de
Haklısınız. Bende çok üzülüyorum adamcağıza. Ama Bi taraftan da kızıyorum. Bi insanın anlamama ihtimali yok gibi. Durumu kabullendimi acaba diye düşünüyorum aklım almasa da. O zaman da söylesemde bişey değişmeyecek. Ama en azından görevimi yaptım derim.

Haklısınız. Bende çok üzülüyorum adamcağıza. Ama Bi taraftan da kızıyorum. Bi insanın anlamama ihtimali yok gibi. Durumu kabullendimi acaba diye düşünüyorum aklım almasa da. O zaman da söylesemde bişey değişmeyecek. Ama en azından görevimi yaptım derim.
Afedersiniz öyle mal adamlar var. Kalp gözü mü kapalı oluyor ben bilmiyorum. Burada da bir öğretmen vardı yollu. Telefonunda şifre varmış, eşi açıp bakamıyormuş. Evlilikte böyle bir şey olabilir mi. Eski sevgilisiyle falan buluşuyordu kadın

Afedersiniz öyle mal adamlar var. Kalp gözü mü kapalı oluyor ben bilmiyorum. Burada da bir öğretmen vardı yollu. Telefonunda şifre varmış, eşi açıp bakamıyormuş. Evlilikte böyle bir şey olabilir mi. Eski sevgilisiyle falan buluşuyordu kadın
Eskiden olsa şaşırırdım. Artık hiç şaşırmıyorum. Ben bu adama duyurduğumda kimseyi ilgilendirmez karımı seviyorum deme ihtimalini dahi göze alıyorum. Dediğiniz gibi var böyle insanlar.

Merhabalar.
Böyle bir başlıkta konu açacağım hiç aklıma gelmezdi. Nereden başlasam anlatmaya hiç bilemiyorum. Yaklaşık 1,5 ay önce şüphelerim ve eşime elimde kanıt olduğunu söylemem nedeniyle itirafı sonucu aldatıldığını öğrendim. Daha doğrusu benim rezillik çıkarmamdan korktuğu için itiraf etmek zorunda kaldı. İlk itirafında duyguların tek taraflı olduğunu söyledi. Daha sonrasında ise karşılıklı birbirlerine açıldıklarını, duygusal anlamda çok etkilendiğini ve cinsel anlamda da arzuladığı itiraf etti. Doğruysa cinsel anlamda hiçbir şey yaşanmamış. Ama benim için hiç önemli değil. 17 yıllık evliliğim salı günü bitiyor ve ben salı günü onurumu kazanmış olacağım. En çok zoruma giden de binlerce defa özür dilemesine rağmen hala o or.... puyu koruyup onu rezil etmemden korkması. Ve onun çocuğuna yazık değil mi demesi. Ya benim çocuğum, ona ne olacak. Nasıl atlatacak bu travmayı.
O kadar bitkin hissediyorum ki kendimi anlatamam. Aslında olayı tüm detayları ile yazmak istedim ama ona bile gücüm yok. Zaman herşeyi ilacı biliyorum. Sadece zaman çabuk geçsin istiyorum. Ve oğlum için sağlıklı ve çok güçlü bir anne olmak istiyorum.
Lütfen kusura bakmayın. Çok kopuk yazmış olabilirim. Bir de tel. den yazdığım için imla kurallarına uymamış olabilirim.
Dualarınızı bekliyorum. Sevgiler.
Onda bulupta sizde bulamadığı ne varmış yazık etmiş 17 yıllık maziniz varmış hiç üzülmeyin sadakatsiz biriyle devam etmemen senin için en hayırlısıdır belkide rabbim ne eylerse güzel eyler Allah yardımcın olsun hala onu savunacak kadar düşürmüş seviyesini sen uğraşma Allaha havale ediyorum de çocuğunla çok daha huzurlu mutlu Bi hayatın olur inşanlah

Onda bulupta sizde bulamadığı ne varmış yazık etmiş 17 yıllık maziniz varmış hiç üzülmeyin sadakatsiz biriyle devam etmemen senin için en hayırlısıdır belkide rabbim ne eylerse güzel eyler Allah yardımcın olsun hala onu savunacak kadar düşürmüş seviyesini sen uğraşma Allaha havale ediyorum de çocuğunla çok daha huzurlu mutlu Bi hayatın olur inşanlah
Çok haklısınız. Ayrıldığım için zerre pişman olmadım. Arkadaşının karısıyla birlikte olup hala arkadaşının yüzüne bakan bir adam değil eş misafir olarak bile eve alınmaz mantığındayım. Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler ❤️

Back
X