Aldatıldım ve hazmedemiyorum

mavis1311 mavis1311 son durum nedir? İyice rezil oldular mı çevreye eski eşin ve sevgilisi?
Evet canım tüm okul biliyor artık. Hatta okuldan tayini çıkan birkaç öğretmen dahi biliyor. Daha önce yazmıştım bizim o şerefsizle akrabalığımız da vardı. Tüm sülale öğrendi.
Bu arada oğluyla görüşmeyi tamamen kesti sayılır. Hergün arayan adam artık haftada 2 kere arıyor. Evlerimizin arası 5 dakika ama oğlunun yüzünü 2 aydır görmüyor. Benim için sorun mu tabii ki hiç değil. Zaten bu adamdan ancak ahlaksızlık öğrenirdi . Sadece oğluma üzülüyorum. Çünkü babasının aramaması onu çok üzüyor. Psikolojik destek almaya başlayacak yeniden. Umarım biran önce atlatır. Lütfen oğlum için dua edin
Bu arada kadın hala boşanmadı. 2 adamı birden idare ediyor. Kadın resmen harem kurmuş 😄

Merhabalar.
Böyle bir başlıkta konu açacağım hiç aklıma gelmezdi. Nereden başlasam anlatmaya hiç bilemiyorum. Yaklaşık 1,5 ay önce şüphelerim ve eşime elimde kanıt olduğunu söylemem nedeniyle itirafı sonucu aldatıldığını öğrendim. Daha doğrusu benim rezillik çıkarmamdan korktuğu için itiraf etmek zorunda kaldı. İlk itirafında duyguların tek taraflı olduğunu söyledi. Daha sonrasında ise karşılıklı birbirlerine açıldıklarını, duygusal anlamda çok etkilendiğini ve cinsel anlamda da arzuladığı itiraf etti. Doğruysa cinsel anlamda hiçbir şey yaşanmamış. Ama benim için hiç önemli değil. 17 yıllık evliliğim salı günü bitiyor ve ben salı günü onurumu kazanmış olacağım. En çok zoruma giden de binlerce defa özür dilemesine rağmen hala o or.... puyu koruyup onu rezil etmemden korkması. Ve onun çocuğuna yazık değil mi demesi. Ya benim çocuğum, ona ne olacak. Nasıl atlatacak bu travmayı.
O kadar bitkin hissediyorum ki kendimi anlatamam. Aslında olayı tüm detayları ile yazmak istedim ama ona bile gücüm yok. Zaman herşeyi ilacı biliyorum. Sadece zaman çabuk geçsin istiyorum. Ve oğlum için sağlıklı ve çok güçlü bir anne olmak istiyorum.
Lütfen kusura bakmayın. Çok kopuk yazmış olabilirim. Bir de tel. den yazdığım için imla kurallarına uymamış olabilirim.
Dualarınızı bekliyorum. Sevgiler.
Donuna kadar al ve bırak yaşasın o kadınla, çocuğunu da al hayatına bak , inşallah kısa zamanda bir kazık yer o kadından..

Evet canım tüm okul biliyor artık. Hatta okuldan tayini çıkan birkaç öğretmen dahi biliyor. Daha önce yazmıştım bizim o şerefsizle akrabalığımız da vardı. Tüm sülale öğrendi.
Bu arada oğluyla görüşmeyi tamamen kesti sayılır. Hergün arayan adam artık haftada 2 kere arıyor. Evlerimizin arası 5 dakika ama oğlunun yüzünü 2 aydır görmüyor. Benim için sorun mu tabii ki hiç değil. Zaten bu adamdan ancak ahlaksızlık öğrenirdi . Sadece oğluma üzülüyorum. Çünkü babasının aramaması onu çok üzüyor. Psikolojik destek almaya başlayacak yeniden. Umarım biran önce atlatır. Lütfen oğlum için dua edin
Bu arada kadın hala boşanmadı. 2 adamı birden idare ediyor. Kadın resmen harem kurmuş 😄
E kadını da rezil etseydin kocasına, valla ben olsam rezil ederdim her ikisini ..

Adamlar memnunsa diyecek bişey yok. 😀 Helal olsun ablaya, bi taraflarına sağlık, ne diyelim ahahah. E noldu sonra, yani herkes öğrenince yaşam kaliteleri etkilendi mi? Görümcesi de biliyor mu mesela? 😂

Umarım oğlun bu bu günleri atlatır, yeni durumla yaşamayı öğrenir. Ama o herifin aklına baba olduğu bu çocuk başını kurtardığı gün gelecek aklına, bunu da yazayım buraya.

Konunuzu şimdi okudum...neler gördük burda aldatildigi halde kabul edip hicbisey olmamış gibi devam eden...siz kararlı kesin ve net olarak cikarmissiniz hayatınızdan tebrik ettim...oğlunuz için elbet dua ederiz 🙏 benim de evladım var ve ben de bosanma aşamasındayım tek derdim evladım yoksa ne eş ne ailesi zerre umrumda degil mavis1311 mavis1311

Adamlar memnunsa diyecek bişey yok. 😀 Helal olsun ablaya, bi taraflarına sağlık, ne diyelim ahahah. E noldu sonra, yani herkes öğrenince yaşam kaliteleri etkilendi mi? Görümcesi de biliyor mu mesela? 😂

Umarım oğlun bu bu günleri atlatır, yeni durumla yaşamayı öğrenir. Ama o herifin aklına baba olduğu bu çocuk başını kurtardığı gün gelecek aklına, bunu da yazayım buraya.
Yok canım yaşam kalitelerinde ve aşk hayatlarında gram düşme yok. Görümcesi kapanma döneminde çalışmadı. Geçen hafta izin günümde randevu almak için aradım ama o güne randevu vermediler. Haftaya gidicem. Gelişmeleri mutlaka yazarım.

Canım kocasına bişey demedim. Ama bildiğine adım gibi eminim. Biliyorum akla ve kulağa çok garip geliyor ama adamın bilmeme ihtimali yok. Yani ben adama bişey desem sanane der emin ol
Nasıl sanane der ya valla ben sırf zevk için bile rezil ederdim , bence söyle iki erkeği idare edemesin , ailesine akrabalarına duyur iyice, sosyal medyadan bulur bir güzel rezil ederdim tek tek yazardın herkese , Allah düşmanımı benim şerrimden korusun 😅 ben bu konularda vicdansız bir insanim eşime de karşı tarafa da zerre acımam..

Konunuzu şimdi okudum...neler gördük burda aldatildigi halde kabul edip hicbisey olmamış gibi devam eden...siz kararlı kesin ve net olarak cikarmissiniz hayatınızdan tebrik ettim...oğlunuz için elbet dua ederiz 🙏 benim de evladım var ve ben de bosanma aşamasındayım tek derdim evladım yoksa ne eş ne ailesi zerre umrumda degil mavis1311 mavis1311
Çok teşekkürler. Allah yardımcınız olsun sizin ve çocuklarınızın. Dualarım sizinle. Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun

Nasıl sanane der ya valla ben sırf zevk için bile rezil ederdim , bence söyle iki erkeği idare edemesin , ailesine akrabalarına duyur iyice, sosyal medyadan bulur bir güzel rezil ederdim tek tek yazardın herkese , Allah düşmanımı benim şerrimden korusun 😅 ben bu konularda vicdansız bir insanim eşime de karşı tarafa da zerre acımam..
Her iki erkek de razı canım. Maalesef herkes mutlu. Tüm okula rezil oldular. Ama öyle yüzsüzler ki hala yapışık ikiz gibi dolaşıyorlarmış. Kızlar ben mi anormalim anlamadım. Aklım ermiyor. Ben böyle Bi halt yemiş olsam bir daha o okula adım atamazdım. Ne bileyim tayin falan isterdim. Millet öğrendikçe iyice ar damarları yırtıldı sanırım. Bir de arkadaşları laf çarpıyormuş. Geçen hocalardan biri kadına senin küçük çocuğun yokmu. Gece gündüz okuldasın. Bu nasıl bir iş aşkıdır demiş

Her iki erkek de razı canım. Maalesef herkes mutlu. Tüm okula rezil oldular. Ama öyle yüzsüzler ki hala yapışık ikiz gibi dolaşıyorlarmış. Kızlar ben mi anormalim anlamadım. Aklım ermiyor. Ben böyle Bi halt yemiş olsam bir daha o okula adım atamazdım. Ne bileyim tayin falan isterdim. Millet öğrendikçe iyice ar damarları yırtıldı sanırım. Bir de arkadaşları laf çarpıyormuş. Geçen hocalardan biri kadına senin küçük çocuğun yokmu. Gece gündüz okuldasın. Bu nasıl bir iş aşkıdır demiş
Ar damarları çatlamış, o kocası da gavatın tekiymis demek ki, sözün bittiği yerdeyiz, Allahtan bulsunlar inşallah...
Bir kadını iki erkek paylaşıp sırayla kullanıyor bunda hicbir gariplik, şerefsizlik görmüyorlar , galiba onlara garip görünen tek şey sizin hakli olmanız... Yeni bir şehirde evladinizla yeni bir hayata başlarsınız inşallah ben olsam evladımı bu şerefsizle görüştürme çabasına girmezdim , çocuğunuz o babadan ancak şerefsizlik öğrenebilir başka hiçbir katkısı olacağına inanmıyorum ...

Ar damarları çatlamış, o kocası da gavatın tekiymis demek ki, sözün bittiği yerdeyiz, Allahtan bulsunlar inşallah...
Bir kadını iki erkek paylaşıp sırayla kullanıyor bunda hicbir gariplik, şerefsizlik görmüyorlar , galiba onlara garip görünen tek şey sizin hakli olmanız... Yeni bir şehirde evladinizla yeni bir hayata başlarsınız inşallah ben olsam evladımı bu şerefsizle görüştürme çabasına girmezdim , çocuğunuz o babadan ancak şerefsizlik öğrenebilir başka hiçbir katkısı olacağına inanmıyorum ...

Canım çok haklısın oğlum o adamdan ancak kardeşim dediği arkadaşlarının karısını becermeyi öğrenir ancak. Ama babaya çok düşkündü ve henüz 14 yaşında. Zaten baba müsvettesi kendini uzaklaştırıyor. Benim birşey yapmama gerek yok. Keşke böyle olmasaydı da oğluyla ilgilenseydi.
Başka şehre gitmeyi istemem. Bu şehri biliyorum. İşim burda. Gidecekse o şeref yoksunu gitsin. Ben Bi de bu şehre hiç tanıdığım yokken ona güvenerek geldim. Hiç akrabam yok burda. Ama çok şükür Bi düzen oluşturdum.

Canım çok haklısın oğlum o adamdan ancak kardeşim dediği arkadaşlarının karısını becermeyi öğrenir ancak. Ama babaya çok düşkündü ve henüz 14 yaşında. Zaten baba müsvettesi kendini uzaklaştırıyor. Benim birşey yapmama gerek yok. Keşke böyle olmasaydı da oğluyla ilgilenseydi.
Başka şehre gitmeyi istemem. Bu şehri biliyorum. İşim burda. Gidecekse o şeref yoksunu gitsin. Ben Bi de bu şehre hiç tanıdığım yokken ona güvenerek geldim. Hiç akrabam yok burda. Ama çok şükür Bi düzen oluşturdum.
Valla hayatına bak boşver , sen iyi olursan bu eski eşine en büyük cezadır, inşallah Çok mutlu olursun 😊

Boynuzlandigini bilse bile umursamaayan herifler evet var.kulaga inanilmaz gelse de evet varlar.ben bir tanesini biliyorum.mesela adama birsekilde karisinin aşna fisnalarini işittiriyorlar.kanet gosyeriyorlar adamin cevabı "eşim güzel oldugu icin kiskanıyorlar dedikodu yapiyolar" oluyor.tam gavat.

Kocasindan beklediginiz tepkiyi alamazsiniz gibime geliyor.hatta bu kadinin yedigi halt ilk vukuati olmayabikir bile.
Siz duyurabildiginiz kadar kisiye duyurun bu serefsizleri.illaki içlerinde kari kiz duskunleri de olacaktir ve o kadna musallat olurlar inş.ve insallah eski eşiniz sadece kocasiyla degil baska baska errkeklerle de paylasmak durumunda kalir o pespayeyi.

Ve ilaveten sizin ex ve o kadin birbirleriyle duygusal bag degil sadece haz odakli birlikte olduklari icin o kadini kocasiyla ortak kullanmak eski esinize zerre koymaz.çünkü adamin gözünde o zaten yollu gibi birsey.o yolun yolcusu birine kankalar bile gider isini görür döner.daha cok acik yazmak osterdim ama ahhhh...

Back
X