- 16 Kasım 2019
- 207
- 218
- 18
Sadece 1 kere geçmiş olsuna geldi. Ve tek başına değildi. Ben flörtleşme aşamasında yakaladım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece 1 kere geçmiş olsuna geldi. Ve tek başına değildi. Ben flörtleşme aşamasında yakaladım.
Orası Esını baglar.Haklısın. Ama eşi inanmayabilir. Ya da hazmedebilir.
İnanın amacım gaz falan vermek değil, yaşadıklarınıza üzüldüm. Onların da bedel ödemesi gerektiğini düşündüğüm için yazdım. Eşi normal şartlarda iftira bile diyebilir ama sonuçta bir boşanma söz konusu olmuş olacak. Biraz olsun aklı varsa kadının kocasının sizin durduk yere yuvanızı yıkmayacağınızı bilir. Mahkemede aldatma olarak sebep yazdırmazsanız ilerde pisman da olabilirsiniz. Size isterse üç ev beş araba versin, içinizi yakan bu durumları geçirmez. O yüzden iyi düşünün, ilerde oğlunuza bile annen yalan söylüyor diyebilir bu adam. Kendini temize çıkarmak için. Sizin için her sey bundan sonra cok guzel olur insallah.Davadan sonra ilk işim aramak olacak zaten. Ve ara ara tehdit etmeyi düşünüyorum. Yani nefesimi ensesinde hissedecek. Ama eşine söylemem. Dediğiniz gibi eşi iftira atıyorsun bile diyebilir. Çünkü çok fazla tel. görüşmesi yok. Ve yazışmalar da şifreli.
Aynen öyle. Bildiğin gerizekalı. Devam etmiyor. Rezillik korkusu yetti ikisinde. Hatta eski eş tayin isteyecekmiş. Çünkü ödü kopuyor. İlk öğrendiğimde sağlıklı düşünemedim. Okul grubundan sesli mesaj atacaktım. Ayrıca okulun karşısındaki binaya kocaman bir afiş yaptırmayı düşündüm. İyi ki yapmamışım. Yasal olarak ben suçlu duruma düşerdim. Öfkeyle hareket etmek istemiyorum.Peki devam ediyorlar mı? Sanmıyorum gerçi.Salak erkekler yakayı ele verip yuvadan oluyorlar ama kadın karda yürür izini belli etmez.Yuvasini da bozmaz.Aptal eşiniz (afedersiniz) yuvasını yıktığıyla kalıcak.
Nefesini ensesinden cekme. Huzur verme.Aynen öyle. Bildiğin gerizekalı. Devam etmiyor. Rezillik korkusu yetti ikisinde. Hatta eski eş tayin isteyecekmiş. Çünkü ödü kopuyor. İlk öğrendiğimde sağlıklı düşünemedim. Okul grubundan sesli mesaj atacaktım. Ayrıca okulun karşısındaki binaya kocaman bir afiş yaptırmayı düşündüm. İyi ki yapmamışım. Yasal olarak ben suçlu duruma düşerdim. Öfkeyle hareket etmek istemiyorum.
İyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Mutlaka kadının huzurunu bozucam. Ama oğlumun babasıyla ilişkisini bozmayacak şekilde olmalı. İntikam benim içinde önemli ama ne yapacağıma karar veremedim. İleride oğluma annen beni boşuna boşandı diyemez. Ses kaydını aldım. Bir de psikopat gibi 8 tane yedekledimİnanın amacım gaz falan vermek değil, yaşadıklarınıza üzüldüm. Onların da bedel ödemesi gerektiğini düşündüğüm için yazdım. Eşi normal şartlarda iftira bile diyebilir ama sonuçta bir boşanma söz konusu olmuş olacak. Biraz olsun aklı varsa kadının kocasının sizin durduk yere yuvanızı yıkmayacağınızı bilir. Mahkemede aldatma olarak sebep yazdırmazsanız ilerde pisman da olabilirsiniz. Size isterse üç ev beş araba versin, içinizi yakan bu durumları geçirmez. O yüzden iyi düşünün, ilerde oğlunuza bile annen yalan söylüyor diyebilir bu adam. Kendini temize çıkarmak için. Sizin için her sey bundan sonra cok guzel olur insallah.
KesinlikleNefesini ensesinden cekme. Huzur verme.
Allah yardimciniz olsun. Bu süreç zor bir süreç ama omzunuzdaki bir yükten de kurtulacaksiniz. Zaman kendi akışında geçecek ve siz oglunuzla iyi bir ömre sahip olacaksiniz. Kadinla alakalida ilahi adalette zaman aşımı olmaz 10 sene sonra olur 10 saniye sonra olur bilemezsiniz. Salın gitsin. Hayat cok kisa bu yuzden üzüntüyle gecmemeli.Merhabalar.
Böyle bir başlıkta konu açacağım hiç aklıma gelmezdi. Nereden başlasam anlatmaya hiç bilemiyorum. Yaklaşık 1,5 ay önce şüphelerim ve eşime elimde kanıt olduğunu söylemem nedeniyle itirafı sonucu aldatıldığını öğrendim. Daha doğrusu benim rezillik çıkarmamdan korktuğu için itiraf etmek zorunda kaldı. İlk itirafında duyguların tek taraflı olduğunu söyledi. Daha sonrasında ise karşılıklı birbirlerine açıldıklarını, duygusal anlamda çok etkilendiğini ve cinsel anlamda da arzuladığı itiraf etti. Doğruysa cinsel anlamda hiçbir şey yaşanmamış. Ama benim için hiç önemli değil. 17 yıllık evliliğim salı günü bitiyor ve ben salı günü onurumu kazanmış olacağım. En çok zoruma giden de binlerce defa özür dilemesine rağmen hala o or.... puyu koruyup onu rezil etmemden korkması. Ve onun çocuğuna yazık değil mi demesi. Ya benim çocuğum, ona ne olacak. Nasıl atlatacak bu travmayı.
O kadar bitkin hissediyorum ki kendimi anlatamam. Aslında olayı tüm detayları ile yazmak istedim ama ona bile gücüm yok. Zaman herşeyi ilacı biliyorum. Sadece zaman çabuk geçsin istiyorum. Ve oğlum için sağlıklı ve çok güçlü bir anne olmak istiyorum.
Lütfen kusura bakmayın. Çok kopuk yazmış olabilirim. Bir de tel. den yazdığım için imla kurallarına uymamış olabilirim.
Dualarınızı bekliyorum. Sevgiler.
Çok teşekkürler. Şu an her ikisine de çok öfkeliyim. Çünkü yaram çok taze. Umarım biran önce geçer. Lütfen bana dua edin. Gerçekten çok acıBana kızacaksınız diye tahmin ediyorum ve bunu göze alarak yazıyorum. Bence hatalı olduğunuz birkaç nokta var.
Kadının nasıl şeyler giydiğinin durumla ilgisi yok. Parası vardır, harcıyordur. Aldatılmanızın bununla ilgisi yok zaten. Adamın gönlünün kayacağı varmış, kaymış. Bunu kafaya takıp kendinizi yemeyin.
Kadını rezil etmek yerine kocanızı rezil etmelisiniz. Kadının size verilmiş bir sadakat sözü yok. Nikah defterinize kadınla imza atmadınız. İyi günde kötü günde yanınızda olmaya kadın söz vermedi. Öfkenizi kadına değil, adama yöneltin.
Öfkenizi içinizden atın ama durmayı da bilin. Çünkü böyle bir öfkeyle en çok kendinize zarar veriyorsunuz. Belli ki güçlü bir kadınsınız. Kaderimse çekerim dememişsiniz. Ama çocuğum var dememişsiniz. Kimseye eyvallah etmeden adamı kapının önüne koymuşsunuz. Umarım hayatınızın bundan sonraki bölümünde başınıza hep güzel şeyler gelir.
Psikopat değil de kuzuyu zorla kurt yapanlar sağ olsun diyelimİyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Mutlaka kadının huzurunu bozucam. Ama oğlumun babasıyla ilişkisini bozmayacak şekilde olmalı. İntikam benim içinde önemli ama ne yapacağıma karar veremedim. İleride oğluma annen beni boşuna boşandı diyemez. Ses kaydını aldım. Bir de psikopat gibi 8 tane yedekledim![]()
Çok teşekkürlerAllah yardimciniz olsun. Bu süreç zor bir süreç ama omzunuzdaki bir yükten de kurtulacaksiniz. Zaman kendi akışında geçecek ve siz oglunuzla iyi bir ömre sahip olacaksiniz. Kadinla alakalida ilahi adalette zaman aşımı olmaz 10 sene sonra olur 10 saniye sonra olur bilemezsiniz. Salın gitsin. Hayat cok kisa bu yuzden üzüntüyle gecmemeli.
Elbette geçecek. Öfke de kızgınlık da sonsuza kadar süren duygular değil. Şu zor dönemi bir atlatın, önünüzde şahane bir hayat açılacak.Çok teşekkürler. Şu an her ikisine de çok öfkeliyim. Çünkü yaram çok taze. Umarım biran önce geçer. Lütfen bana dua edin. Gerçekten çok acı
Çok teşekkürlerAllah yardımcın olsun canım. Gececek emin ol Gececek. Delıyor geciyor ama gecıyor. Bana da yazabılırsin özelden.
Çok teşekkürlerCok güçlü mantıklı kadınsınız. Akıllıca hareket ediyorsunuz. Ben olsam kadını arayıp huzurunu bozardım, yapmasamda. Tedirgin ederdim.Allah yardımcın olsun güzel kardesim
Çok ama çok teşekkürler17 sene sonra böyle bir ihanete karşı böyle dik durmak.. Bravo size öncelikle. Gerçekten duruşunuza hayran kaldım.
Dilerim mutlu olmadıklarını gözlerinizle görürsünüz de bfisz da olsa içiniz soğur. Allah size sabır, güç versin.