Aldatıldım ve hazmedemiyorum

Okullarında duyursam eski eş tayin ister çocukla ilgilenmez diye korkuyorum. Oğlum babaya çok düşkün. Zaten o adamın cezasını kestim. Düzeni bozuldu. Oğlunun yanında olamayacak her zaman. Ve altındaki arabayı ve evi aldım. Kadına ne yapabilirim bulamıyorum
Oglunuz icin nafaka istediniz mi? Ve her yil şu oranda artirilsin diye belirtin ki surekli nafaka artirimi icin dava acmak durumunda kalmayin. Tufe orani da olur. Yuzde 10 da olur. Baska oranda. Ama ille bir artirim orani isteyin. Cocuk buyudukce masrafi da artiyor. Ben bakarim veririm fakan dedigine bakmayin esinizin. Siz isinizi saglama alin.

Evet biliyor. Evime bile geldi şerefsiz. İkiside eğitimci bir de. Kadının eşine söylemek istemiyorum. Kan çıkmasından korkarım. Ne yapacağımı bilemiyorum
Ben olsam söylerdim.

Oglunuz icin nafaka istediniz mi? Ve her yil şu oranda artirilsin diye belirtin ki surekli nafaka artirimi icin dava acmak durumunda kalmayin. Tufe orani da olur. Yuzde 10 da olur. Baska oranda. Ama ille bir artirim orani isteyin. Cocuk buyudukce masrafi da artiyor. Ben bakarim veririm fakan dedigine bakmayin esinizin. Siz isinizi saglama alin.
Nafaka istedim ama maalesef artış istemedim. Orda aptallık ettim. Anlaşmalı olduğu için avukat tutmadık. Sadece protokolü avukata hazırlattık. Avukata Bi tuhafı. Neredeyse niye herşeyi veriyorsun diyecekti eski eşe. Birde nafaka 18 yaşına kadar verilecek dedi. Çok tuhaf değil mi. Asıl 18 den sonra çocuğun masrafı artıyor. Acaba ben mi yanlış anladım. Şimdi geldi aklıma

Bana kızacaksınız diye tahmin ediyorum ve bunu göze alarak yazıyorum. Bence hatalı olduğunuz birkaç nokta var.

Kadının nasıl şeyler giydiğinin durumla ilgisi yok. Parası vardır, harcıyordur. Aldatılmanızın bununla ilgisi yok zaten. Adamın gönlünün kayacağı varmış, kaymış. Bunu kafaya takıp kendinizi yemeyin.

Kadını rezil etmek yerine kocanızı rezil etmelisiniz. Kadının size verilmiş bir sadakat sözü yok. Nikah defterinize kadınla imza atmadınız. İyi günde kötü günde yanınızda olmaya kadın söz vermedi. Öfkenizi kadına değil, adama yöneltin.

Öfkenizi içinizden atın ama durmayı da bilin. Çünkü böyle bir öfkeyle en çok kendinize zarar veriyorsunuz. Belli ki güçlü bir kadınsınız. Kaderimse çekerim dememişsiniz. Ama çocuğum var dememişsiniz. Kimseye eyvallah etmeden adamı kapının önüne koymuşsunuz. Umarım hayatınızın bundan sonraki bölümünde başınıza hep güzel şeyler gelir.
Katılıyorum ama ben olsam kadınıda rezil ederdim neden kılına zarar gelmeden yaptığı karaktere sığmayan namussuzluğuna gönlünce devam edebilsin ki? İkiside rezil rüsva olsunlar pişman olurlar ya da olmazlar. Bence kocası bilmeli.

Katılıyorum ama ben olsam kadınıda rezil ederdim neden kılına zarar gelmeden yaptığı karaktere sığmayan namussuzluğuna gönlünce devam edebilsin ki? İkiside rezil rüsva olsunlar pişman olurlar ya da olmazlar. Bence kocası bilmeli.

Kadın da zarar görsün derken konu sahibi daha çok zarar görebilir. Kadın "bana iftira atıyor" diyebilir, yasal yollara başvurup konu sahibinin hayatını zorlaştırabilir. Kadının kocasıyla olan durumunu da bilemeyiz zaten. Size ne bizim özel hayatımızdan deyip gene konu sahibini zor duruma sokabilir. Böyle şeyler oluyor çünkü.

Kadın da zarar görsün derken konu sahibi daha çok zarar görebilir. Kadın "bana iftira atıyor" diyebilir, yasal yollara başvurup konu sahibinin hayatını zorlaştırabilir. Kadının kocasıyla olan durumunu da bilemeyiz zaten. Size ne bizim özel hayatımızdan deyip gene konu sahibini zor duruma sokabilir. Böyle şeyler oluyor çünkü.
Bende sizin gibi düşünüyorum. Bulunduğum şehirde yalnızım. Bana zarar verme ihtimalleri bile olabilir. Ama ara sıra arayıp tehtit edebilirim. Ya da ev haftaya satılacak. Eski eş kişisi evin parasını vermezse bimere cimere yazar ve milli eğitime şikayette bulunabilirim. Oğlumun geleceği için yaparım bunu

Nafaka istedim ama maalesef artış istemedim. Orda aptallık ettim. Anlaşmalı olduğu için avukat tutmadık. Sadece protokolü avukata hazırlattık. Avukata Bi tuhafı. Neredeyse niye herşeyi veriyorsun diyecekti eski eşe. Birde nafaka 18 yaşına kadar verilecek dedi. Çok tuhaf değil mi. Asıl 18 den sonra çocuğun masrafı artıyor. Acaba ben mi yanlış anladım. Şimdi geldi aklıma
O konuda ben de cok emin degilim. Universite bitene kadar da olabilir. Eger esiniz insafli ise 18inden sonra da yardim eder umarim.

Belki bilse adamda boşanacak haklı olarak. Şu durumda gizleyerek kendisi de adamın gururunun, onurunun çizilmesine göz yumuyor sırf kendi çıkarları için. Aynu durumdasın ama söylemek işine gelmiyor. O da ayrı bir ironi. Hayat işte.
Haksızlık karsısında susan dilsiz seytan dır diyecektim sonra vazgectim kırılır diye
Ama tam da bu.
Bır haksızlığa ugruyorsun, bır baskası daha ugruyor senınle birlikte.
Ama o kısıye söylemiyorsun bunu rezillik olur diye.
Ben bir sekilde duyururdum nasıl yapardım bilmiyorum.
İnsallah konu sahıbı de yapar.
Yoksa yanına kar kalacak kadının. Kocası da hayatını sadakatsiz bir kadınla paylasmaya devam edecek.

P
Konu sahibi bir yerde ses kaydı aldım demişti adamın itirafı yanlış anlamadıysam. Bilemiyorum çok üzüldüm ama ben olsam gerçekten kadını rezil ederdim diye düşünüyorum. Neden bir insan birden bire 17 senelik eşinden ayrılsın ve ayrılırken bir başkasına iftira atsın ki. Bilemiyorum... Rabbim hayırlı kapılar açsın öyle güzellikler çıksın ki hanım efendinin karşısına ve o diğer ikisininde başları foktan kurtulmasın inşaAllah..

Haksızlık karsısında susan dilsiz seytan dır diyecektim sonra vazgectim kırılır diye
Ama tam da bu.
Bır haksızlığa ugruyorsun, bır baskası daha ugruyor senınle birlikte.
Ama o kısıye söylemiyorsun bunu rezillik olur diye.
Ben bir sekilde duyururdum nasıl yapardım bilmiyorum.
İnsallah konu sahıbı de yapar.
Yoksa yanına kar kalacak kadının. Kocası da hayatını sadakatsiz bir kadınla paylasmaya devam edecek.
Belki de haklısınız ama önce kendimi ve oğlumu düşünmek zorundayım. Kocasının düştüğü durumu o kadının vicdanına bırakıyorum. İlahi adalete inanıyorum.

P

Konu sahibi bir yerde ses kaydı aldım demişti adamın itirafı yanlış anlamadıysam. Bilemiyorum çok üzüldüm ama ben olsam gerçekten kadını rezil ederdim diye düşünüyorum. Neden bir insan birden bire 17 senelik eşinden ayrılsın ve ayrılırken bir başkasına iftira atsın ki. Bilemiyorum... Rabbim hayırlı kapılar açsın öyle güzellikler çıksın ki hanım efendinin karşısına ve o diğer ikisininde başları foktan kurtulmasın inşaAllah..
Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler

Merak etmeyin hersey cok guzel olacak. Ben de bosandim. 14 yasinda oglum. Ben de aldatildim bir suru seyler. Uzun hikaye. Ilk basta gelecek belirsizligi, yasanan onca yildan sonra yarim kalmis gibi hissetme, ayrilik travmasi, acilar, aliskanliklar... olsa da zaman gecip yeni yasantiniza adapte olup bir de ozgurlugun tadina varinca oh be iyi ki bitmis diyorsunuz. Erkekler ayrilik travmasini cok cok sonra yasiyor. Kadin yaralarini sardiktan sonra. Onlar bosanmaya narkoz alip ameliyata girmis gibi yasiyorlar. Kadinlar da narkozsuz aci cekere ameliyat olmus gibi yasiyorlar
Esiniz su an diger tarafta hayatinda oldugundan o boslugu xok hissetmeyecektir. Sonradan farkeder ama gecmis ola.
Siz kendinize bakin. Hersey guzel olacak inanin. Zaman her seyin ilaci zaman.
Cok gecmis olsun.

Arkadaşlar yazmak gerçekten çok iyi geldi. Her birinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Gerçekten beni çok rahatlattı uz. Kadınla ilgili zarar görmeyeceğim ve onu cidden korkutacak bir planınız varsa lütfen paylaşın. Çok sevinirim. İyi ki varsınız. İyi ki sizlerle paylaşmışım. ❤️

O itiraf ses kaydını kullanın demeye geldim sadece..Allah yar ve yardımcınız olsun umarım siz gülerken onlar bu dünyada gayya kuyusu korkusu yaşasın hep 🙏

Merhabalar.
Böyle bir başlıkta konu açacağım hiç aklıma gelmezdi. Nereden başlasam anlatmaya hiç bilemiyorum. Yaklaşık 1,5 ay önce şüphelerim ve eşime elimde kanıt olduğunu söylemem nedeniyle itirafı sonucu aldatıldığını öğrendim. Daha doğrusu benim rezillik çıkarmamdan korktuğu için itiraf etmek zorunda kaldı. İlk itirafında duyguların tek taraflı olduğunu söyledi. Daha sonrasında ise karşılıklı birbirlerine açıldıklarını, duygusal anlamda çok etkilendiğini ve cinsel anlamda da arzuladığı itiraf etti. Doğruysa cinsel anlamda hiçbir şey yaşanmamış. Ama benim için hiç önemli değil. 17 yıllık evliliğim salı günü bitiyor ve ben salı günü onurumu kazanmış olacağım. En çok zoruma giden de binlerce defa özür dilemesine rağmen hala o or.... puyu koruyup onu rezil etmemden korkması. Ve onun çocuğuna yazık değil mi demesi. Ya benim çocuğum, ona ne olacak. Nasıl atlatacak bu travmayı.
O kadar bitkin hissediyorum ki kendimi anlatamam. Aslında olayı tüm detayları ile yazmak istedim ama ona bile gücüm yok. Zaman herşeyi ilacı biliyorum. Sadece zaman çabuk geçsin istiyorum. Ve oğlum için sağlıklı ve çok güçlü bir anne olmak istiyorum.
Lütfen kusura bakmayın. Çok kopuk yazmış olabilirim. Bir de tel. den yazdığım için imla kurallarına uymamış olabilirim.
Dualarınızı bekliyorum. Sevgiler.
Çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun, güç kuvvet versin. O kişileri allaha havale et. Allah hak ettiklerini yaşatır merak etme🙏🏻

Merak etmeyin hersey cok guzel olacak. Ben de bosandim. 14 yasinda oglum. Ben de aldatildim bir suru seyler. Uzun hikaye. Ilk basta gelecek belirsizligi, yasanan onca yildan sonra yarim kalmis gibi hissetme, ayrilik travmasi, acilar, aliskanliklar... olsa da zaman gecip yeni yasantiniza adapte olup bir de ozgurlugun tadina varinca oh be iyi ki bitmis diyorsunuz. Erkekler ayrilik travmasini cok cok sonra yasiyor. Kadin yaralarini sardiktan sonra. Onlar bosanmaya narkoz alip ameliyata girmis gibi yasiyorlar. Kadinlar da narkozsuz aci cekere ameliyat olmus gibi yasiyorlar
Esiniz su an diger tarafta hayatinda oldugundan o boslugu xok hissetmeyecektir. Sonradan farkeder ama gecmis ola.
Siz kendinize bakin. Hersey guzel olacak inanin. Zaman her seyin ilaci zaman.
Cok gecmis olsun.
Çok sevindim sizin yaralarının iyileşmesine. Tecrübe etmiş birinden duymak çok mutlu etti. Eşim şu an çok pişman. Kadın hayatında değil. Yani resmen evliliği b.k yoluna gitti. Kadın bu salak gibi evliliğini de yıkmadı. Olan bizimkinin yuvasına oldu. Resmen aptallığından yani. Zeki bir adam olsa ruhum duymazdı. Ya da kadından çok etkilendi bilemiyorum

Back
X