• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım ve hazmedemiyorum

Eskiden zina davası açılıyordu karşıdaki kadına. Şimdi mahkemeler buna izin vermiyor. Başta o evli kadını yazık utanıyorum böyle hemcinslerden, sonra o kocaya iyi bir dava aç. Soğukkanlılıkla herkesin hakkından gelirsin. Yok öyle evli iken evli adamla aşk yaşamak ten uyumunu düşünmek falan? Aradan sıyrılamasın maddi manevi ödesin cezasını haysiyetsiz.

Ya yapabilsem size kocaman sarılıp, alnınızdan öpmek isterdim. Bir hemcinsiniz olarak gücünüzle ben gurur duydum. İnşallah bundan sonraki hayatınız öyle güzel olur ki, önceki hayatınızı hatırlamazsınız bile.

Kadından intikam konusuna gelince, gerçekten yapmayın. Ben böyle şeyleri yapan bir insanım, yani birisi canımı çok yakarsa intikam alırım/almak isterim fakat zamanla bunun en çok bana zarar verdiğini, beni yıprattığını gördüm. Şöyle ki, işleyen bir adalet sistemi var görünmeyen ve öyle intikamlar alıyor ki, siz isteseniz o kadarını yapamazsınız. Adına ilâhi adalet dersiniz, karma dersiniz, orası size kalmış. İnsanlar ettiğini bulmadan ölmüyor, en azından çevremde hep böyle oldu.

17 yıllık evliliğini bitiren onurlu, güçlü bir kadınsınız. Evladınız ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum size. Bir süre acıyacak, çok acıyacak ama geçecek inanın. Umarım yeni hayatınızda tüm güzellikler ve güzel insanlar sizi bulur. Sevgiler... :)
Çoook teşekkürler 🤗

kocası kadını öldurse ya da kocası senin eski kocanı öldurse ne yapmayı planlıyorsun peki yayınca?
turkiye de mesele aldatma olunca beni hayal kırıklığına uğrattın diyip saygı ve sevgiyle evliliğini noktalayan erkek pek yok malum.
ben de beni uzenlerin acı çekmesini isterim ama sonucunda vicdan azabı duymayacağım şekilde.
bu mesele çok tehlikeli.
Bunu o kadın düşünmesi gerekmez mi? Tamam cok canice gelebilir ama her hatanın bir bedeli vardır. Ölüm olmasın oradı ayrı onu Allah bilir ama sonuçlarına da katlanılacak. İbreti alem olsun. Konu sahibesinin çocugunu düşünen oldu mu? Ya ilerde çocuğa biri bir şey derse?

Canım okurken hissettim yaşadıklarını kendimi senin yerine koydum çok acı çok ağır nerede böyle erkek varsa Allah belasını versin. Evdeki eşin sana hayatını adayan çocuğunun annesi nasıl yetmez sana aklım almıyor. Nasıl vicdansızlar köpeğimi bile annemde bıraksam günlerce ağlarım. Onca fedakarlık emek çaba sabır hepsi kenara itiliyor yazıklar olsun. Sen güçlü ol biliyorum çok zor için acıyor geçmişi düşünüp kendini suçlayacaksın hep ama bir evladın var ve erkek onu öyle bir yetiştir ki asla babasına benzemesin. Üzülme canım aklı başında gururlu bir kadınsın sen. bir kadın olarak dik duruşuna kabullenmeyişine hayran oldum.

Kadında evlıymıs bence bosanmaya anlasamamak degılde aldattıgını yazdır ılerde pısman olursun. Tazmınatta ıste ıkısındende artık kadından alınıyormu bılmıyorum ama adı gecsın o mahkemede belkı esıde ogrenır bosanır yazık adama ahlaksızlar boyle ınsanlara ıyılık yapılmaz yarın bıgun pısman ederler sızı herkes yaptıgının karsılıgını bulsa zaten okadar yapan olmaz. Sen ıyı nıyetlı soylemıceksın o adamı kandırmaya devam edecek hatta bı sure sonra sevgılıısınden ayrılıp esıyle devam edecek. Sızın esınozde sıze donmek ıateyecek sız kabul etmeyınce ıftıralara baslayacak o yuzden herkese soyleyın

Kocam tüm mal varlığını kaybetti. Ailesine rezil oldu ve pişman olduğu halde boşanmaya engel olamıyor. Yani eski eş bu durumdan zararsız kurtulmadı. Maddi açıdan göçecek. Kadın için ise hala düşünüyorum. Sizlerin yardımıyla da güzel Bi ders veririm diye düşünüyorum 😊
Ben 3.kişilerin herhangi bir sorumluluğu olmadığını düşünenlerdenim. Eşiniz o evlilikten çıkalı çok olmuş Ayşe olmasa fatma olurdu. Belki Ayşe Fatma Hayriye hepsi olurdu sizin haberiniz olana kadar. Üçünden de mi intikam alacaktınız o zaman? Ben size yol açıklığı mutluluk diliyorum.

Kadında evlıymıs bence bosanmaya anlasamamak degılde aldattıgını yazdır ılerde pısman olursun. Tazmınatta ıste ıkısındende artık kadından alınıyormu bılmıyorum ama adı gecsın o mahkemede belkı esıde ogrenır bosanır yazık adama ahlaksızlar boyle ınsanlara ıyılık yapılmaz yarın bıgun pısman ederler sızı herkes yaptıgının karsılıgını bulsa zaten okadar yapan olmaz. Sen ıyı nıyetlı soylemıceksın o adamı kandırmaya devam edecek hatta bı sure sonra sevgılıısınden ayrılıp esıyle devam edecek. Sızın esınozde sıze donmek ıateyecek sız kabul etmeyınce ıftıralara baslayacak o yuzden herkese soyleyın
Çok doğru dedniz. herkes yaptıgının karsılıgını bulsa zaten okadar yapan olmaz. Rezil rüsva olsun böyleleri.

Kocam tüm mal varlığını kaybetti. Ailesine rezil oldu ve pişman olduğu halde boşanmaya engel olamıyor. Yani eski eş bu durumdan zararsız kurtulmadı. Maddi açıdan göçecek. Kadın için ise hala düşünüyorum. Sizlerin yardımıyla da güzel Bi ders veririm diye düşünüyorum 😊
Bir avukat olarak söylüyorum araba için noterde, ev için tapuda resmi devir işlemi yapmadan, maddi ve manevi tazminat alacaksanız o miktarlar hesabınıza geçmeden o boşanma davasına girmeyin. Zira protokoller sadece alacak hakkı sağlar, eğer boşanmadan sonra devre yanaşmazsa ayrı dava açmanız gerekir, ayrıca bu sürede malları başkasına devrederse mağdurda olabilirsiniz. Yasal haklarınız için senelerce uğraşmayın

Kadına verebileceğiniz en güzel ders onu ifşa etmektir. Onun da onuru gururu iki paralık olsun... bu bi dizi olsaydı şöyle olmasını hayal ederdim. Bazen okullara, öğretmenler odasına kırtasiye malzemeleri satanlar gelir. Öyle satmak için gelir gibi yapıp herkesin içinde çantadan delilleri çıkarır ifşa ederdim. gel gör ki şu an okullar boş böyle bir şey imkansız...

Benim canımı yakanın canını yakarım
Kadın cinayetlerinin nedenleri çok farklı ayrıca
Her ölen kadın kocasını mı aldatmış
Hadi canım hadi
Siz niye bu kadar rahatsız oldunuz
Batan birşey var heralde size

ne ima ettiğinizi açıkça söyleyin isterseniz hadi söyleyin?
tabi ki rahatsız olurum, nedeni "gerçekten iyi bir insan olmam" olabilir mi? çok ilginç değil mi?
nedeni benim burdaki insanların gerçek insanlar ve gerçek hayatlar olduğunu idrak etmem.
nedeni benim gaz vermelerimle çok kötu sonuçlanacak bir olaya mahal vermemek.
aldatmak hayati bir hata, ama sonucunu kestiremediğiniz bir intikam planı yapmayın. yapılması için gaz vermeyin.
sizin haberiniz bile olmadan bir hayat mahvolabilir.

Bunu o kadın düşünmesi gerekmez mi? Tamam cok canice gelebilir ama her hatanın bir bedeli vardır. Ölüm olmasın oradı ayrı onu Allah bilir ama sonuçlarına da katlanılacak. İbreti alem olsun. Konu sahibesinin çocugunu düşünen oldu mu? Ya ilerde çocuğa biri bir şey derse?

o kadına onu bildiğinin korkusu yeter, bir kadın burda ara sıra kadına rahatsız etmek için görun demişti, bakın bu olabilir,hem rahatsız eder.
konu sahibesinin çocuğunu babası duşunmemiş elin ahlaksız kadını mı duşunecek?

o kadına onu bildiğinin korkusu yeter, bir kadın burda ara sıra kadına rahatsız etmek için görun demişti, bakın bu olabilir,hem rahatsız eder.
konu sahibesinin çocuğunu babası duşunmemiş elin ahlaksız kadını mı duşunecek?
Yetmez hanımefendi, o kadın şimdi işin içinden sıyrıldığını düşünüyor. İlahi adalet Allah tan sorulur doğrudur, ama bu kadının bir bedel ödemesi gerekiyor.

Bir avukat olarak söylüyorum araba için noterde, ev için tapuda resmi devir işlemi yapmadan, maddi ve manevi tazminat alacaksanız o miktarlar hesabınıza geçmeden o boşanma davasına girmeyin. Zira protokoller sadece alacak hakkı sağlar, eğer boşanmadan sonra devre yanaşmazsa ayrı dava açmanız gerekir, ayrıca bu sürede malları başkasına devrederse mağdurda olabilirsiniz. Yasal haklarınız için senelerce uğraşmayın
Çok teşekkürler. Araba satıldı. Para hesabıma yattı. Ev de satıldı sayılır. Davadan 2 gün sonra tapu olacak. Eğer parayı vermezse işte o zaman kaybedecek hiçbirşeyim kalmayacak. Muhtemelen rezillik çıkmasın diye yatırır parayı. Çekişmeli dava açmak istemedim uzun sürdüğü için. İnanın onunla evli kaldığım 1 gün bile benim için zulüm. Tek istediğim biran önce bitsin. Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler

Merhabalar.
Böyle bir başlıkta konu açacağım hiç aklıma gelmezdi. Nereden başlasam anlatmaya hiç bilemiyorum. Yaklaşık 1,5 ay önce şüphelerim ve eşime elimde kanıt olduğunu söylemem nedeniyle itirafı sonucu aldatıldığını öğrendim. Daha doğrusu benim rezillik çıkarmamdan korktuğu için itiraf etmek zorunda kaldı. İlk itirafında duyguların tek taraflı olduğunu söyledi. Daha sonrasında ise karşılıklı birbirlerine açıldıklarını, duygusal anlamda çok etkilendiğini ve cinsel anlamda da arzuladığı itiraf etti. Doğruysa cinsel anlamda hiçbir şey yaşanmamış. Ama benim için hiç önemli değil. 17 yıllık evliliğim salı günü bitiyor ve ben salı günü onurumu kazanmış olacağım. En çok zoruma giden de binlerce defa özür dilemesine rağmen hala o or.... puyu koruyup onu rezil etmemden korkması. Ve onun çocuğuna yazık değil mi demesi. Ya benim çocuğum, ona ne olacak. Nasıl atlatacak bu travmayı.
O kadar bitkin hissediyorum ki kendimi anlatamam. Aslında olayı tüm detayları ile yazmak istedim ama ona bile gücüm yok. Zaman herşeyi ilacı biliyorum. Sadece zaman çabuk geçsin istiyorum. Ve oğlum için sağlıklı ve çok güçlü bir anne olmak istiyorum.
Lütfen kusura bakmayın. Çok kopuk yazmış olabilirim. Bir de tel. den yazdığım için imla kurallarına uymamış olabilirim.
Dualarınızı bekliyorum. Sevgiler.
17yılın emeği zehir zıkkım olsun Aldatan karektersiz, şerfsz, adilere emekler haram olsun..

gecmis olsunnn ..
lakin hakkini hukukunu sakin birakma ne olacakk almazsann o afiyetle kahpeyle catir catir yiyecekk yapmaaa gurur onur demee hakkini al cocugunun gelecegini kendini dusunerek ne varsa iste ortada 1 igne dahi olsa birakmaa 17 yillikk emegini cope atmaa...
ayrica benimde yakinim aldatilmisti bizde kadinin evinj bastik bir guzel haddini bildirdik tabikii yaninami biraksaydikk
bir guzell konu komsuuya rezil ettikk ohh en azindan icimiz sogumustu 🤣 sonra tasinmak zorunda kalmistiiii pislik🤬

Tebrikler güçlü kadın 💪🏻🌸
Ama o kadına da bir iki laf etmelisin.. herkes bilmeli nasıl biri olduğunu.
❤️ Davadan çıkınca ilk işim o kadını aramak olacak. Sormak istiyorum sabah kocamla fingirdeşip akşam kocasının yatağına nasıl girdi. Çocuğunun yüzüne nasıl baktı.

Konuşmak anlatmak ısterseniz, sizi dinlerim anlarım. Sizinle ağlarım. Yolunuz açık olsun inşallah çocuğunuzla beraber muhteşem bir hayat yaşarsınız.

Back
X