• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım ve hazmedemiyorum

Çok sevindim sizin yaralarının iyileşmesine. Tecrübe etmiş birinden duymak çok mutlu etti. Eşim şu an çok pişman. Kadın hayatında değil. Yani resmen evliliği b.k yoluna gitti. Kadın bu salak gibi evliliğini de yıkmadı. Olan bizimkinin yuvasına oldu. Resmen aptallığından yani. Zeki bir adam olsa ruhum duymazdı. Ya da kadından çok etkilendi bilemiyorum
Mal gibi ortada kalmiş.

Hayat boyu kumaşı aynı kadınlarla bi b...ka yaramayacak hikayeler yasayıp hayttan yok olup gider de, bir sıcak yuva tekarardan göremez insallah.
Sabah sabah öfkem kabardı.

Ya yapabilsem size kocaman sarılıp, alnınızdan öpmek isterdim. Bir hemcinsiniz olarak gücünüzle ben gurur duydum. İnşallah bundan sonraki hayatınız öyle güzel olur ki, önceki hayatınızı hatırlamazsınız bile.

Kadından intikam konusuna gelince, gerçekten yapmayın. Ben böyle şeyleri yapan bir insanım, yani birisi canımı çok yakarsa intikam alırım/almak isterim fakat zamanla bunun en çok bana zarar verdiğini, beni yıprattığını gördüm. Şöyle ki, işleyen bir adalet sistemi var görünmeyen ve öyle intikamlar alıyor ki, siz isteseniz o kadarını yapamazsınız. Adına ilâhi adalet dersiniz, karma dersiniz, orası size kalmış. İnsanlar ettiğini bulmadan ölmüyor, en azından çevremde hep böyle oldu.

17 yıllık evliliğini bitiren onurlu, güçlü bir kadınsınız. Evladınız ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum size. Bir süre acıyacak, çok acıyacak ama geçecek inanın. Umarım yeni hayatınızda tüm güzellikler ve güzel insanlar sizi bulur. Sevgiler... :)

Nafaka istedim ama maalesef artış istemedim. Orda aptallık ettim. Anlaşmalı olduğu için avukat tutmadık. Sadece protokolü avukata hazırlattık. Avukata Bi tuhafı. Neredeyse niye herşeyi veriyorsun diyecekti eski eşe. Birde nafaka 18 yaşına kadar verilecek dedi. Çok tuhaf değil mi. Asıl 18 den sonra çocuğun masrafı artıyor. Acaba ben mi yanlış anladım. Şimdi geldi aklıma

Çocuğa karşı bakım(nafaka) yükümlülüğü 18 yaşına kadar devam eder. Reşit olduktan sonra eğitimi devam ediyorsa anne-baba yine bakmakla(nafaka vermekle) yükümlüdür. Fakat çocuk reşit olduktan sonraki nafaka anneye/babaya ödenmek zorunda olmadığından boşanma davalarında mahkemenin hükmettiği iştirak nafakasında, 18 yaşına kadar anne/babaya ödenmek üzere karar verilir. Kısacası, ileriki yıllarda babasının desteği kesilirse hukuki yollara oğlunuz başvurabilir.

Okullarında duyursam eski eş tayin ister çocukla ilgilenmez diye korkuyorum. Oğlum babaya çok düşkün. Zaten o adamın cezasını kestim. Düzeni bozuldu. Oğlunun yanında olamayacak her zaman. Ve altındaki arabayı ve evi aldım. Kadına ne yapabilirim bulamıyorum
Valla canim ben de egitimciyim istesen dunya aleme rezil edersin egitim camiasinda cabuk yayilir boyle seyler ve kolay unitulmaz. Ama sen nasil istiyorsan öyle davran. Bu arada oglun icin ayrica nafaka da al böyle pislikler ilerde parada vermez. Bir de aldatma zor bir durum ama seninki kanatarak acitarak olmus cunku seni o o.....puyla kiyaslamis bir de. Ben olsam bu kadar sakin olamazdim bir bedel odetirdim

Ayrica emin olun okullar cok seffaf ortamlar bu iki pisligin yakinligi farkedilmistir. Siz duyursaydiniz cok da surpriz olmazdi. Ne bileyim ben biraz intikamciyim sanirim. Durun bakalim hiçbir sey gizli kalmaz kimsenin de yanina kalmaz dilerim onlar da yasattiklarini yasamadan olmezler

Cınsellık olarak aldatsa bır nebze karaktersız der gecersınde sevıyorum arzuluyorum dıyınce ınsanın daha cok canı acır daha zor bı durum. Bosanacak gucu bulman guzel bısey burda bıcok kadın bosanamıyor. Yapacak bısey yok artık bosverın onunuze bakın sızde sever sevılırsınız yenıden. Ben olsam o rezıllıgı cıkarırdım ama donuna kadarda alırım. Baskasının cocugunu dusundugu kadar kendı cocıgunu dusunmeyen adama ne yapsan az

Evi ve arabayı alıyorum. Tazminat istemedim o yüzden. Ev dediğimde farklı bir şehirde. Yaşadığım şehirde 2+1 ev bile alamıyorum. Ayrıca mesleğim gereği sabit bir maaşımda yok. Ama bu durum boynuzlanmamı kabul ettirmiyor tabi. Aç kalacağımı bilsem bile artık bitmiştir o adam benim için

Aldatidiginiza dair tazminat davası açın. Üstelik karşıdaki pislikte evliymis.

İfşa etmelisiniz.

Çok sevindim sizin yaralarının iyileşmesine. Tecrübe etmiş birinden duymak çok mutlu etti. Eşim şu an çok pişman. Kadın hayatında değil. Yani resmen evliliği b.k yoluna gitti. Kadın bu salak gibi evliliğini de yıkmadı. Olan bizimkinin yuvasına oldu. Resmen aptallığından yani. Zeki bir adam olsa ruhum duymazdı. Ya da kadından çok etkilendi bilemiyorum

.kadın hayatında değil dediniz ya ona nedense hic inanamiyorum ben

Zaten artık bundan sonrası sadece sizin ve oğlunuzun mutluluğu ile geçsin gerisi boş

Kışkırtmak istemiyorum ancak çok basit bir aldatma protokolü hazirlamissiniz.

Tazminat isteyin. Her yıl fark ile artan çocuğa nafaka isteyin. Üniversite bitene kadar ekleyin.

İlk iki yıl kiranizi ödetin.

Elinizde ses kaydı var tehditle her şekilde imzalatirsiniz.

Hiç psikopatça bulmadım inanın. Neler neler düşündüm Bi bilseniz. Ne planlar yaptım. Ama ucu bana ve oğluma dokundukça vazgeçtim. Şimdilik belirli aralıklarla arayıp oğlum bugün çok üzgündü acaba kocana bugün mü söylesem yoksa haftayamı demek geliyor. Olaki beni kızdırırsa, kuyruğu sıkıştırmazsa işte o zaman hem okula hem eşine söylerim. Zaten eski eş tayin isterse hiç korkum kalmaz. Ufak ufak yayabilirim. 1 kişiye söylesem yayılır zaten. Ama bilemiyorum işte. Kafam çok karışık.

kocası kadını öldurse ya da kocası senin eski kocanı öldurse ne yapmayı planlıyorsun peki yayınca?
turkiye de mesele aldatma olunca beni hayal kırıklığına uğrattın diyip saygı ve sevgiyle evliliğini noktalayan erkek pek yok malum.
ben de beni uzenlerin acı çekmesini isterim ama sonucunda vicdan azabı duymayacağım şekilde.
bu mesele çok tehlikeli.

Evet. Bakımlı demedi. Ben de bakımlıyımdır. Ama o güzel giyiniyormuş. En son ten uyumundan çıktık. İyice yıprattı beni. Utanıp başını önüne eğeceğine iyice yıprattı
Şuan gözüne öyle geliyordur..ama iş aynı evde yaşamaya gelince işler her zaman değişir yasaklar insana güzel gozukurmus gözü açılınca anlar anyayi konyayi

Senim yerinde olsam o kadının tüm akrabalarına ulaşır durumu anlatırdım. Evet bunu yapardım. O alçaklar yaptıklarından utanmıyor da ben mi uyanacağım!
Akrabasını bırak kadının kocasını arasın
Ne demek ya
Evliymiş kadın

Akrabasını bırak kadının kocasını arasın
Ne demek ya
Evliymiş kadın

uçuncu sayfalarda ya da instagram da cinayet haberini okursanız da taglersiniz #...lerölmesin diye. sizin yuzunuzden olduğunu bilmeden. aldatmak iğrenç,aldatmak hayati bir hata, ama nelerle sonuçlanacağını bilmeden adım atmamalı insan.

Tebrikler güçlü kadın 💪🏻🌸
Ama o kadına da bir iki laf etmelisin.. herkes bilmeli nasıl biri olduğunu.

Oğlum için oğlumu rezil edemiyorum maalesef ama o kadına ne yapabilirim bilmiyorum. Bu durumdan zarar görmeyen tek kişi o kadın
Oncelikle Allah icinize ferahlik versin ve cabuk atlatin insallah madem bu haddeye geldin kararini verdin netsin o zaman cocugum deme

ileride cocuklar buyuyunce o asik adamlar,asik olduklariyla yurutemeyip dikis tutturamayinca donup gelip sizin zarzor emekle yetistirdiginiz cocuklariniza kendilerini melek ilan ediyorlar.sizi sucluyirlar zeytinyagi gibi su yuzune cikiyorlar

Aslinda yururdu anan yapti ,deden yapti,su oldu bu oldu ben hic istemedim sen boyle buyuyesin vs vs birde siz kotu oluyorsunuz cocugun gozunde

Yerinizde olsam İspatimla avukata danisip karsi tarafada zina davasi acardim.cocugun cok duyacagi edecegi birsey degil,mahkemeyle taraflar arasi diye biliyorum bunun icin es kisisi rezillik cikaracaksa birakin cikarsin,Kendi eliyle kaybeder cocugunu hem magdur olup hem susan niye sizsiniz

Hepsini okumadim ama bir yerde kan cikar yazmissiniz karsida evli galiba kendi kanindan korkmayanlara sizin korkmaniza gerek yok karisi cesaret edebildigine gore adamda korkulacak bise yok
Bu saatten sonra herkes kendini dusunsun bence

Nafaka istedim ama maalesef artış istemedim. Orda aptallık ettim. Anlaşmalı olduğu için avukat tutmadık. Sadece protokolü avukata hazırlattık. Avukata Bi tuhafı. Neredeyse niye herşeyi veriyorsun diyecekti eski eşe. Birde nafaka 18 yaşına kadar verilecek dedi. Çok tuhaf değil mi. Asıl 18 den sonra çocuğun masrafı artıyor. Acaba ben mi yanlış anladım. Şimdi geldi aklıma
18 yaşına kadar siz telep ediyorsunuz iştirak nafakası, 18 yaşından sonra eğitim hayatı devam ederse çocuk ayrı dava açıp yardım nafakası olarak nafakayı devam ettiriyor. 18 yaşında velayet kalkıyor o nedenle.

O kadinin cocuguna mi yazikmis? Tiksiniyorum bazen erkeklerden. Biliyorum kalbin cok aciyor ama gecmeyen aci cok inan ki. Tek diyebilcegim zamana güven, öyle seyler gösteriyorki insana. Ne desek acini bastirmayacak biliyorum. Insallah biran önce toparlanirsin..

Back
X