• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım ve hazmedemiyorum

Bakın size yanlış yaptığınız bir şeyi söylemeye geldim bence oğlunuza, usulünce gerçeği anlatın zira iki gün sonra oğlunuz emin olun sizi suçlamaya başlayacak, o zaman kendinizi temize çıkarmak için gerçeği anlatmanız daha zor, ses kaydı bile olsa ikna edemeyebilirsiniz, üstelik sizle aynı yatakta yatarken sizi aldatan adamın, sizin arkanızdan oğlunuzu nasıl işkediğini bilemezsiniz, yani eşiniz oğlunuzu arkanızdan size karşı doldurabilir. Bence gerekirse destek alın ama oğlunuz gerçeği bilsin.
İkinci olarak, bence kadının kocasına gerçeği söyleyin, bunu intikam için yapmayın, bakın sizin yaşadıklarınız ne kadar ağır, anladığım kadarı ile eşiniz ve o adam arkadaşmış birde, bence adamında bilmeye hakkı yok mu? Siz ililşkileri bitti sanıyorsunuz ama emin olun bitmedi, şifreli mesajlaşacak kadar kurnazca haraket eden insanlar öyle panik yapıp ilişki falan bitirmez, sadece sizin içiniz soğusun, rezalet çıkarmayın diye bir oyun o kadar, byük ihtimalle kadında eşinizden sonra el altından boşanacak, ama eşi ihaneti bilmediği için mal mülk nafaka ve velayeti vermeyi kabul edecek, sizde kendinizi iyice saf yerine konmuş hissedeceksiniz. Son olarakta kadının kocasına söylediğinizde babalıktan vazgeçecek adam, zaten baba olmayı, sizle işi bitince bırakır emin olun, babalık duygusu öyle sizin özverinizle yürüyecek birşey değil. Metresini korumadınız, gerçeği ortaya döktünüz diye oğlundan vazgeçen baba, ilerde oğlunuza yarardan çok zarar verir.

Konu sahibi diger yorumlari okuyunca aklima geldi. Bu adamdan alabilcegin bütün haklarini al bir sey birakma. Kanit topla ben olsam kadinin kocasina da duyururdum benim hayatim mahvolduktan sonra gemileri yakardim hic biri umrumda olmazdi. Aman defolsun gitsin demeyin kolay olamaz bu kadar.

Haklısın. Ama eşi inanmayabilir. Ya da hazmedebilir.
Ya da kadını veya kocanızı öldürebilir. O kadın olmasa başka biri olacaktı illa ki. Evlilikler aldatmayla bitmez. Evlilikler zaman içinde biter ama aldatma işin içine girince anlaşılır. Bu ilk seferi olacaktı kocanızın bu kadından ayrılırsa başkası ile yoluna devam edecekti. Her biriyle uğraşmak sizin en değerli varlığınız zamanınızdan çalacaktı. Domino etkisi gibi bu biraz bence bu kadar büyük bir trajediye gerek yok. Kendi hayatınıza odaklanın. Kimseyi rezil etmeye intikam almaya çalışmayın.

Acınız azalacaksa bir güzel rezil edin. Yol öyle evli barklı adamla aşk yaşamak nerde ahlak? Çocugunuz varsa göstermeyin bile. Babalık ahlaklı bir vazifedir sizinkin de ahlaktan eser yok. Allah size sabırların en güzelini versin

Kadın evli mi ?
Böyle sessizce mi gidicen?
Dava dosyana koysana bunları
Rezil olursa olsun sanane ya
Evli adamla olmasaymış
Senin çocuğun babasız büyüyecek
O kadın yüzünden
O kadın yüzünden mi gerçekten? Adam evliliğini çocuğunu gözden çıkarmış ama suçlu o kadın 😓. Burda konu sahibi eğer birini rezil edecekse zorlayacaksa kocasına yapacak. Kocası ile anlaşmalı şekilde tazminat istemeden boşanıp o kadını rezil etme hakkı yok benim gözümde.

Evet. Bakımlı demedi. Ben de bakımlıyımdır. Ama o güzel giyiniyormuş. En son ten uyumundan çıktık. İyice yıprattı beni. Utanıp başını önüne eğeceğine iyice yıprattı
Böyle söyleyen adamı da o or...yuda rezil ederdim, oğlunda bırak düşman olsun haketmiyor mu babası,sonuçta babayla yaşayacaktı onun yüzünden babasız yaşayacak ailesi dağılacak herşey babası yüzünden değil mi?,ben olsam acimazdim kimseye,siz hala birilerini düşünüp alttan alıyorsunuz ,Rabbim yardımcıniz olsun

Elinden gelen rezilliği yap o kadın da rezil olsun bir daha kimsenin yuvasını yikamasin bana bişey olmadı deyip sıyrılmasın bütün parasını donuna kadar al hiç acima bir güzel de döv herşeyin bir bedeli var herkes ödesin o kadını ailesini bile çalıştığı yerde bile rezil etttt

Toplumun ahlakı iyice bozuldu ne kadar pişkince söylemiş arzuladığını öbğr dünyada da tutar artık bir yerlerini terbiyesiz kesinlikle karşı tarafın eşine söylesin salak yerine konmasın adam

O kadın yüzünden mi gerçekten? Adam evliliğini çocuğunu gözden çıkarmış ama suçlu o kadın 😓. Burda konu sahibi eğer birini rezil edecekse zorlayacaksa kocasına yapacak. Kocası ile anlaşmalı şekilde tazminat istemeden boşanıp o kadını rezil etme hakkı yok benim gözümde.
Kocası da suçlu suçsuz mu dedik
Zaten boşanıyor
O kadını da rezil etmeli
Hem evli hem çocuklu hemde evli adamla
Çok masum kadın gerçekten

uçuncu sayfalarda ya da instagram da cinayet haberini okursanız da taglersiniz #...lerölmesin diye. sizin yuzunuzden olduğunu bilmeden. aldatmak iğrenç,aldatmak hayati bir hata, ama nelerle sonuçlanacağını bilmeden adım atmamalı insan.
Benim canımı yakanın canını yakarım
Kadın cinayetlerinin nedenleri çok farklı ayrıca
Her ölen kadın kocasını mı aldatmış
Hadi canım hadi
Siz niye bu kadar rahatsız oldunuz
Batan birşey var heralde size

Kocası da suçlu suçsuz mu dedik
Zaten boşanıyor
O kadını da rezil etmeli
Hem evli hem çocuklu hemde evli adamla
Çok masum kadın gerçekten
Bak iyi oku kocasından efendi efendi hiç sorun çıkarmadan rezil etmeden boşanıyor. Önce kocasına yapacak sonra kadına yapacak. Zaten boşanıyor mu? Anlaşmalı boşanma ile adama birşey olmuyor ki biraz mal kaybetmiş oluyor o kadar. Adamın evliliği zaten umrunda değil.

Bak güzel kardeşim ben bunları bire bir yaşayan bir insanım son bir sene içerisinde bu yüzden beni bir dinle ....kendinin asilligini korurken onları en iyi şekilde nazikçe nasıl rezil edersin dinle ;

İlk yapacagin iş bu iki adinin foto ses kayıdı mesaj ...vb ilişkilerinin delillerini toplamak hatta kocanla konusurken bile sana onun hakkında söylediklerini bile ses kayıdı yap lütfen.

İkincisi anlaşmalı değil zina sebebiyle boşanma davası aç çekişmeli.zaten adam kabul ediyorsa dava anlaşmazliya döner ama senin evliliği bitirme sebebin bu konu olsun.hayati boyunca edevletten de boşanma sebebi bu konu görünsün .( şimdi kadınlar ilişkiye başlamadan erkeğin edevletten medeni durumuna ve davasına bakıyor neden boşanmış çok şahit oldum .( akilli is ben ilişkiye başlayacak olursam bende bakacam inşallah )

Eğer bosanmayi zina olarak açarsan delillerinide ortaya koyarsan tazminat yüksek alirsin .donuna kadar bile alırsın ama o kalsın...

2+1 evinide al arabayida al tazminatinida al . Birleştirirsin hepsini güzel bir ev alıp hayat kurarsin.İlk davada baglatirsin tedbir nafakasını daha sittin sene nafaka .. ödesin dursun. Baba degilki bunlar baba olmaya layık bile değiller bunlar oğluna rol model olsa ne olur olmasa ne olur Allah'ın cezaları .

Diğer yandan zaten daha bosannma davası acilmasiyla birlikte onlar kendini alalen rezil etmeye başlıyor fotolar mesajlar sosyal medya beğenileri daha neler neler .... Senin hanimligini bozmaya gerek kalmıyor bırak kendi çevrenizi tüm Türkiye ne bok olduklarını görüyor çünkü kendi kendilerini alalen rezil ediyorlar ...haaa bu işin en acı kısmı sen kan aglaya ağlaya gizliden gizliye bakıp yazıklar olsun bumuydu emeklerimin karşılığı diye üzülüyorsun ...ama endişelenme oda geçiyor

Güçlü kadın olduğunu anladım yazdıklarından yolun açık olsun rabbim yar ve yardımcın olsun
❤️🙏

Aynı şeyleri ben de yaşadım. Kadın öğretmen di. Hatta eşime öyle fotolar atmıştı ki resmen özel bölgesi memeleri iğrenç şeyler. Hatta bir pozun da ağzında muz hoşuna gitti mi yazmis😑 Ben öğrenince hemen boşandım hatta hamileydim Bebeğimi düşürdüm. Biraz zaman geçince okula gittim fotoları yazışmalari müdür beye gösterdim. Kadın ilköğretim ogretmeniydi veliler den birkaçı öğrendi öğretmeni istemediler vs vs. Kadın ayaklarima kapandı yanında üç öğretmen arkadasiyla yalvardi. İki tanede oğlu varmış. Sonra ne cehennem olsu bilmiyorum. Müdür beyin fotoları bakınca yaşadığı travma gözümün önünden gitmiyor.
Herşey gönlünüzce olsun.
Çok iyi yapmışsınız. Helal olsun

Merhabalar.
Böyle bir başlıkta konu açacağım hiç aklıma gelmezdi. Nereden başlasam anlatmaya hiç bilemiyorum. Yaklaşık 1,5 ay önce şüphelerim ve eşime elimde kanıt olduğunu söylemem nedeniyle itirafı sonucu aldatıldığını öğrendim. Daha doğrusu benim rezillik çıkarmamdan korktuğu için itiraf etmek zorunda kaldı. İlk itirafında duyguların tek taraflı olduğunu söyledi. Daha sonrasında ise karşılıklı birbirlerine açıldıklarını, duygusal anlamda çok etkilendiğini ve cinsel anlamda da arzuladığı itiraf etti. Doğruysa cinsel anlamda hiçbir şey yaşanmamış. Ama benim için hiç önemli değil. 17 yıllık evliliğim salı günü bitiyor ve ben salı günü onurumu kazanmış olacağım. En çok zoruma giden de binlerce defa özür dilemesine rağmen hala o or.... puyu koruyup onu rezil etmemden korkması. Ve onun çocuğuna yazık değil mi demesi. Ya benim çocuğum, ona ne olacak. Nasıl atlatacak bu travmayı.
O kadar bitkin hissediyorum ki kendimi anlatamam. Aslında olayı tüm detayları ile yazmak istedim ama ona bile gücüm yok. Zaman herşeyi ilacı biliyorum. Sadece zaman çabuk geçsin istiyorum. Ve oğlum için sağlıklı ve çok güçlü bir anne olmak istiyorum.
Lütfen kusura bakmayın. Çok kopuk yazmış olabilirim. Bir de tel. den yazdığım için imla kurallarına uymamış olabilirim.
Dualarınızı bekliyorum. Sevgiler.
Allah kimseye yaşatmasın çok zor.Neden böyle yapıyor bu erkekler😞

Bak iyi oku kocasından efendi efendi hiç sorun çıkarmadan rezil etmeden boşanıyor. Önce kocasına yapacak sonra kadına yapacak. Zaten boşanıyor mu? Anlaşmalı boşanma ile adama birşey olmuyor ki biraz mal kaybetmiş oluyor o kadar. Adamın evliliği zaten umrunda değil.
Kocam tüm mal varlığını kaybetti. Ailesine rezil oldu ve pişman olduğu halde boşanmaya engel olamıyor. Yani eski eş bu durumdan zararsız kurtulmadı. Maddi açıdan göçecek. Kadın için ise hala düşünüyorum. Sizlerin yardımıyla da güzel Bi ders veririm diye düşünüyorum 😊

Back
X