Konuşmak anlatmak ısterseniz, sizi dinlerim anlarım. Sizinle ağlarım. Yolunuz açık olsun inşallah çocuğunuzla beraber muhteşem bir hayat yaşarsınız.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuşmak anlatmak ısterseniz, sizi dinlerim anlarım. Sizinle ağlarım. Yolunuz açık olsun inşallah çocuğunuzla beraber muhteşem bir hayat yaşarsınız.
O kadının kocasının bilmeye hakkı varne ima ettiğinizi açıkça söyleyin isterseniz hadi söyleyin?
tabi ki rahatsız olurum, nedeni "gerçekten iyi bir insan olmam" olabilir mi? çok ilginç değil mi?
nedeni benim burdaki insanların gerçek insanlar ve gerçek hayatlar olduğunu idrak etmem.
nedeni benim gaz vermelerimle çok kötu sonuçlanacak bir olaya mahal vermemek.
aldatmak hayati bir hata, ama sonucunu kestiremediğiniz bir intikam planı yapmayın. yapılması için gaz vermeyin.
sizin haberiniz bile olmadan bir hayat mahvolabilir.
Valla o kadını mahvederdimBak iyi oku kocasından efendi efendi hiç sorun çıkarmadan rezil etmeden boşanıyor. Önce kocasına yapacak sonra kadına yapacak. Zaten boşanıyor mu? Anlaşmalı boşanma ile adama birşey olmuyor ki biraz mal kaybetmiş oluyor o kadar. Adamın evliliği zaten umrunda değil.
Aynen oyle esımde aynı durumu uasadı aldatıldı bosanırken aldattı demedı cocugumun annesı dıye bıde eskı esının babası dayısı dıye ıyılık yaptı guya sonra kadın neler neler cıkardı esıme bırsuru ıftıra attı herkese karaladı ve suan hala para fılan koparmaya calısıyor. Iyılık yaramaz oylelerıne utanıp kenara cekılmıyorlar yanı.Çok doğru dedniz. herkes yaptıgının karsılıgını bulsa zaten okadar yapan olmaz. Rezil rüsva olsun böyleleri.
Dava bitsin alıcağını al❤ Davadan çıkınca ilk işim o kadını aramak olacak. Sormak istiyorum sabah kocamla fingirdeşip akşam kocasının yatağına nasıl girdi. Çocuğunun yüzüne nasıl baktı.
Elinden senet( bono) alın o zaman miktar kadar, en azından eliniz sağlam olur biraz daha, hakimdende bir celse daha gün alabilirsiniz, maddi yükümlülükleri gerekçe göstererek talep ederseniz, paranızı alın boşanın bence.Çok teşekkürler. Araba satıldı. Para hesabıma yattı. Ev de satıldı sayılır. Davadan 2 gün sonra tapu olacak. Eğer parayı vermezse işte o zaman kaybedecek hiçbirşeyim kalmayacak. Muhtemelen rezillik çıkmasın diye yatırır parayı. Çekişmeli dava açmak istemedim uzun sürdüğü için. İnanın onunla evli kaldığım 1 gün bile benim için zulüm. Tek istediğim biran önce bitsin. Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler
Çünkü herkes ahlaksız bir sen ahlaklısınValla o kadını mahvederdim
Ne olursa olsun umrumda olmazdı
Ona mı acıyacam
Herkeste bayağı alınmış dediklerime
Neden acaba
İğreniyorum böyle ilişkilerden
Ooohh cok iyi yapmissiniz. Hatta cogaltip ögretmenler odasinda dagitsaydiniz keske. Böyle o...larin o...lukkarini dünya aleme duyurmak lazim. Valla ben bazi hümanist arkadaslar gibi "imi sidikit sizi virin sinin isin" diyemiyorum. Bile bile evli adami ayartan kevase de en az erkek kadar suclu.Aynı şeyleri ben de yaşadım. Kadın öğretmen di. Hatta eşime öyle fotolar atmıştı ki resmen özel bölgesi memeleri iğrenç şeyler. Hatta bir pozun da ağzında muz hoşuna gitti mi yazmisBen öğrenince hemen boşandım hatta hamileydim Bebeğimi düşürdüm. Biraz zaman geçince okula gittim fotoları yazışmalari müdür beye gösterdim. Kadın ilköğretim ogretmeniydi veliler den birkaçı öğrendi öğretmeni istemediler vs vs. Kadın ayaklarima kapandı yanında üç öğretmen arkadasiyla yalvardi. İki tanede oğlu varmış. Sonra ne cehennem olsu bilmiyorum. Müdür beyin fotoları bakınca yaşadığı travma gözümün önünden gitmiyor.
Herşey gönlünüzce olsun.
Çok teşekkürler. Ben de öyle diyorum. Hayat standartım çok düşecek. Ama hiç önemli değil. Aç kalmaya bile razıyım. Ne yapar eder oğlumu doyururum. Ama oğlumun onursuz bir annesi olmasına izin vermem.Burada bilmem kaç yılın üstüne aldatılan,çocuğum var napcam diye soranlara ve affedenlere kapaksınız tebrik ederim... Ne güzel bir histir bence her gün yine ,yeniden aldatılırım düşüncesiyle o kocayla aynı evde yaşamamak,her baktığında aynı şeyleri şok etkisiyle hatırlayıp onunla aynı yatakta yatmak zorunda kalmamak....
Hayatınız sizin elinizdeydi siz temiz bir sayfa açtınız...
Ben eşime ilk evlendiğimde, herşeyine varım yokluğa ,hastalığa ama aldatılmaya asla...azıcık aşınız dertsiz başınız olsun...İnşallah...
Kadın evli miEvet biliyor. Evime bile geldi şerefsiz. İkiside eğitimci bir de. Kadının eşine söylemek istemiyorum. Kan çıkmasından korkarım. Ne yapacağımı bilemiyorum
Cocugu bile varmisKadın evli mi![]()
Evli biriyle olmadım hemde evliykenÇünkü herkes ahlaksız bir sen ahlaklısın. Sizinle de çok farklı dünya görüşüne sahibiz. Ben size saygı duyabilirdim ancak ima ettiğiniz şeyler hiç hoş değil.
Rezil etmekle filan uğraşmayın kendinizi yıpratırsınız boşuna. Zaten boşanarak gereken cevabı vermişsiniz herkesin kendi hayatı eşiniz sizi artık istemediğini söylüyorsa yapacak bişey yok hakkınızda hayırlısı olsun çok zor ama Allah sabırlar versinOğlum için oğlumu rezil edemiyorum maalesef ama o kadına ne yapabilirim bilmiyorum. Bu durumdan zarar görmeyen tek kişi o kadın
Sevgili dostOğlum için oğlumu rezil edemiyorum maalesef ama o kadına ne yapabilirim bilmiyorum. Bu durumdan zarar görmeyen tek kişi o kadın
Aman büyük konuşmayın. Günah işleyen kadar herkes ahlaklı zatenEvli biriyle olmadım hemde evliyken
Evet ahlaklıyım
Siz bilge olmalisiniz, ya da cok deneyimli bir psikolog........ Harikasiniz. Saygi ve sevgilerimle.Sevgili dost
Anlasmali bosanma mi aklinizdaki
Ben cekismeli bosandim benzer sebepten..
Bosanma sebebim ne ise ondan bosandim. Zinadan. Adi sani dilekcelerde gecmis olmasi bana yetti. Ama kendi icimde diger kadina kizmadim.O yada bir baskasi olabilirdi. Asil problem mutlu olup olmadigima bakmadan, pazar gunune program yaparken kari-koca olarak 50li 60li yaslarimiza yani gelecege bir program yapmayan, artik arkadas olmayan bir cift oldugumuzu gormezden gelip otomatige baglanmis bir hayat yasiyor olmamdi. Bir arkadasim belki de o kadin hayatinda yepyeni bir sayfa acmani saglayacak ve tesekkur edeceksin demisti.Seytanla isbirligi yapma demisti.. Benim hikayem oyle oldu. Yepyeni bir hayata basladim.. Kendisine mutesekkirim.. Her ne hissediyorsaniz gececek.. Bir sartla.. eger bosanmayi bir koz olarak gormuyorsaniz.. yani gercekten yollarinizi ayirmak istiyorsaniz.. Su an bir terapiye gitseniz bitirmek icin ayri devam etmek icin ayri seyler konusurlar sizinle.. Iyi dusunun.. Ani bir karar vermeniz gerekmiyor.. Ofkeyle kalkan zararla oturur ve bosanma verebileceginiz en buyuk ceza degildir.. Aldatildiginiz halde esinizle yola devam etmek acizlik yada onursuzluk degildir.. Kazalar olur.. Hazmetmeniz gerekmiyorki. Hazmetmeyeceksiniz ama kararinizi bu hazimsizliktan almamalisiniz..Hersey mukemmeldi de o kadin bunlara sebep.oldu diye basit dusunmemelisiniz.. Kendinize zaman verin.. Artilarini eksilerini dusunun esinizin..Baskaca sikayetleriniz var mi dusunun.. Kendinizi de degerlendirin.. Bu acinin tokadi mahkemede atacaginiz tokatla dinmez.. unutmak mi affetmek mi diye basitce yazilmis bir kitap var piyasada..goz atin derim.. es dost akraba ile konusup konunun ozunu kacirmayin derim..El ne der baskisindan kurtulun derim.. Kimse rezil de olmuyor ayrica.. Bu sadece insanin o anki zayifligi sebebiyle hissettigi bir yanilsama.. En fazla merakli cevre ve cenebazliklari oluyor.. Baskasinin acisini olayini kurcalamak insana kendininkileri unutturan bir kılıf.. Cok anlatirsaniz sozlerinizin mahkumu olursunuz aman dikkat. Sevgiler