- 27 Nisan 2018
- 32
- 6
- 88
- 39
- Konu Sahibi elifsuelif
-
gelmiyor ya allah kahretsinALDATILMIŞSIN, ÇOCUĞUN BABASINI YAKALAMIŞ VE ONDAN ÖĞRENMİŞSİN ?
Büyük büyük yazdım, belki aydınlanma gelir diye…Belki hani..
ya çok yalnız hissediyorum kendimi
galiba koştumAldatilmissin, çocuğun buna şahit olmuş, doğruyu yapıp bosanmissin, ne kalp acısı neyin dramasi bu??
Adam seni sevmiyor ki aldatmış, bir de peşinden koş istersen!?
Siz de kendi yolunuza bakın, karşınıza sizin kıymetinizi bilen , sadık biri çıktığında onunla hayatınıza devam edersiniz. Aldatan eski eş özlenilmeyi hak etmiyor. Sakın affetmeyin.13 yıllık evliydim eşimle çok tartışırdık ama beni aldatmayacağına çok emindim. ne yazıkki 12 yaşında oğlum babasını yakaladı.meğer metres tutmuştabiki boşandık.çocuklar için bir araya çok geldik.ama ben onu hala çok seviyorum unutamıyorum yalnız iki çocuk büyütüyorum o ise hayatını yaşıyor. buna rağmen bile kalbimin acısını durduramıyorum.ne yapabilirim desteğinize ihtiyacım var
af dileyen yok ki sanırım hırs yapıyorumSiz de kendi yolunuza bakın, karşınıza sizin kıymetinizi bilen , sadık biri çıktığında onunla hayatınıza devam edersiniz. Aldatan eski eş özlenilmeyi hak etmiyor. Sakın affetmeyin.
yapma abla saygisi yok sana. Sen de hayatina yeni insanlar alabilirsin..yeni ortamlara girmeye calis. Babalari cocuklarini sevse seni aldatmazdi. Gercekten cocugunu seven bir baba boyle yaomazdi bence. Kendinizi dusunmuyorsaniz cocuklarinizi dusunun.
oğluna çok üzüldüm.13 yıllık evliydim eşimle çok tartışırdık ama beni aldatmayacağına çok emindim. ne yazıkki 12 yaşında oğlum babasını yakaladı.meğer metres tutmuştabiki boşandık.çocuklar için bir araya çok geldik.ama ben onu hala çok seviyorum unutamıyorum yalnız iki çocuk büyütüyorum o ise hayatını yaşıyor. buna rağmen bile kalbimin acısını durduramıyorum.ne yapabilirim desteğinize ihtiyacım var
Unutamama nedeniniz sizin başınıza sorumluluklar kalırken beyefendinin hayatını yaşaması. Verin biraz da o baksın madem belki biraz içiniz hafifler.13 yıllık evliydim eşimle çok tartışırdık ama beni aldatmayacağına çok emindim. ne yazıkki 12 yaşında oğlum babasını yakaladı.meğer metres tutmuştabiki boşandık.çocuklar için bir araya çok geldik.ama ben onu hala çok seviyorum unutamıyorum yalnız iki çocuk büyütüyorum o ise hayatını yaşıyor. buna rağmen bile kalbimin acısını durduramıyorum.ne yapabilirim desteğinize ihtiyacım var
onun görmüş ama.ya öyle bir hiski bu ona çok bağlanmışım ondan başka erkek yok gözüm görmüyor kimseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?