aldatıldım ve kocamı özlüyorum

elifsuelif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2018
32
6
88
39
13 yıllık evliydim eşimle çok tartışırdık ama beni aldatmayacağına çok emindim. ne yazıkki 12 yaşında oğlum babasını yakaladı.meğer metres tutmuştabiki boşandık.çocuklar için bir araya çok geldik.ama ben onu hala çok seviyorum unutamıyorum yalnız iki çocuk büyütüyorum o ise hayatını yaşıyor. buna rağmen bile kalbimin acısını durduramıyorum.ne yapabilirim desteğinize ihtiyacım var

Tek taraflı aşk yorucudur size olan sevgisinin bittiğini kabul edin tekrar sevip aşık olabilirsiniz sizde. Neden hayattan kopuksunuz ki. Boşanmışsınız bile herkes cesur olmuyor bu kadar kafanızda bitirmek için koca bir adımı atmışsınız bağınız yok.
Önünüze bakın bence yani.

Siz de kendi yolunuza bakın, karşınıza sizin kıymetinizi bilen , sadık biri çıktığında onunla hayatınıza devam edersiniz. Aldatan eski eş özlenilmeyi hak etmiyor. Sakın affetmeyin.

oğluna çok üzüldüm.

Unutamama nedeniniz sizin başınıza sorumluluklar kalırken beyefendinin hayatını yaşaması. Verin biraz da o baksın madem belki biraz içiniz hafifler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…