• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldım ve kocamı özlüyorum

elifsuelif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2018
32
6
88
39
13 yıllık evliydim eşimle çok tartışırdık ama beni aldatmayacağına çok emindim. ne yazıkki 12 yaşında oğlum babasını yakaladı.meğer metres tutmuş😞tabiki boşandık.çocuklar için bir araya çok geldik.ama ben onu hala çok seviyorum unutamıyorum yalnız iki çocuk büyütüyorum o ise hayatını yaşıyor. buna rağmen bile kalbimin acısını durduramıyorum.ne yapabilirim desteğinize ihtiyacım var

Bizim destek ile olmaz sizin bir hayatınız olmalı iş sosyal çevre spor gülecek nedenler lazım.Sevmiyormus sizi hiçte yolunda degilmis evliliğiniz iyi olmayan bir evliliğin yası tutulmazki.Hani insan sever elinde olmayan nedenlerle ayrılır o başka bu başka .Siz bosadiysaniz bile önemsiz.O gönlüne başkasını alıp boşanmış zaten sizden.Ona olan bu umutsuz sevginizin onda birini keşke kendinize karşı hissediyor olsaydınız Sanırım bu yas ile geçer ömrünüz

özlüon da tekrar birleşsen adam bu sefer daha serbest takılacak kabullendıgın ıcın . ayrılık döneminde kimlerle düştü kalktı die kafayı yiyeceksın oda seni suçlayacak bırakıp gittin erkeğim ihtiyaçlarım vardı die .değmez 12 seneni gectım 2 çocuğuna saygısı sevgisi yok herifin. Çocuklarını seven hevesleri uğruna yuvasını yıkmazdı seni sevme sayma olayına hiç girmicem

13 yıllık evliydim eşimle çok tartışırdık ama beni aldatmayacağına çok emindim. ne yazıkki 12 yaşında oğlum babasını yakaladı.meğer metres tutmuş😞tabiki boşandık.çocuklar için bir araya çok geldik.ama ben onu hala çok seviyorum unutamıyorum yalnız iki çocuk büyütüyorum o ise hayatını yaşıyor. buna rağmen bile kalbimin acısını durduramıyorum.ne yapabilirim desteğinize ihtiyacım var
Adam aldatıyor seni sen seviyorum deme lütfen sana hastalık getirir o adam. Yakınımın kocası 22 gllık karısnı aldattı kadın şuan 40 yaşından sonra yüksek riskli kadın hastalığıyla uğraşıyor

linçlenmeyi hallediyorum galiba çok utanıyorum
Ben öyle düşünmüyorum. Boşanmasaydınız işte geri nasıl kazanırım falan deseydiniz haksız bulurdum ama insan hafızası güzel anıları daha çok hatırlıyor ayrılınca. Kendi kendinize eski eşinizin yaptığı pislikleri hatırlatın özleyince. Elbet geçer. Şu saatte onu düşünmenizi bile haketmiyo.

Bazi insanlar sevmek aşk meşk anlamıyor bilmiyor bence. Senin gibi. O bağımlı gibi hissettigin acınası duygun sevgi değil. Alışkanlık ya da hastalık ne bileyim doğru düzgün bı his olmadığı kesin. seni nasıl bırakır aldatır girdabına dalmış gitmişsin. Aklına gelmesinin sebebi nasıl başkasıyla gününü gün eder de ben de çocuk bakıp zorluk içinde yaşarım?? Kızgınlığı kırgınlığı başkasını tercih edişini kaldiramadigindan aklında. Sevdiğinden değil. Kendine gel.

İstediğiniz "O" mu gerçekten? Yoksa bir erkeğin varlığını mı istiyorsunuz yaşamınızda? Bence ikincisi ama 13 yılın alışkanlığıyla erkek yerine "o" diyorsunuz.

Yok illa da eski kocam diyorsanız madem de yakınlaşıyor kendisi ,aynı şeyleri yaşamayı göze alıp ,karşılık verin .Hayat sizin.Sizi ne mutlu edecekse onu yapın.

ben aylardır atlatmak için uğraşıyorum ama sürekli yakınlaşıp demolize ediyor beni.boşanmasam kesin hastalanırdım.terapi falan aldım.kızım 6 yaşında babasını çok istiyor aklıma geliyor hemen. barışmayı miğdem almıyor.yalnızlığı sevmiyorum.çok iğrenç bir haldeyim.

Böyle davranarak,onun egosunu daha büyütüyorsunuz...adamın barışmak için bi çabası da yokmuş,belli ki şuan özgürce yaşamak istiyor..çocukların sorumluluğunu ona da verin,kendinize de bi fırsat verin ..siz evde çocuk bakıp ona bekar hayatı yaşatmayın,ama kavga etmeden yapın bunu..ne vakit onu önemsemeyip,kendi hayatınıza odaklanırsanız karşı tarafda bi merak başlıyor..adam belki ileride geri dönecek bilemeyiz ama bu ihtimal için hayatınızı çöp etmeyin lütfen..kocanız hayatında iyi tarafları vardır mutlaka..

Back
X