- 27 Nisan 2018
- 32
- 6
- 88
- 39
- Konu Sahibi elifsuelif
-
linçlenmeyi hallediyorum galiba çok utanıyorumArkadaşlar kadın zaten boşanmış. Nasıl geri barışırım diye sormuyo ki. Bu duygudan kendisi de rahatsız nasıl geçer diye soruyo. Neden linçliyosunuz? Konu sahibi zamanla geçer diyorum klişe olacak ama maalesef tek çözüm zaman.
ayrılırken ve sonrasında üstüne düşen tüm sorumlulukları yerine getirdi mi ?ya öyle bir hiski bu ona çok bağlanmışım ondan başka erkek yok gözüm görmüyor kimseyi
Adam aldatıyor seni sen seviyorum deme lütfen sana hastalık getirir o adam. Yakınımın kocası 22 gllık karısnı aldattı kadın şuan 40 yaşından sonra yüksek riskli kadın hastalığıyla uğraşıyor13 yıllık evliydim eşimle çok tartışırdık ama beni aldatmayacağına çok emindim. ne yazıkki 12 yaşında oğlum babasını yakaladı.meğer metres tutmuştabiki boşandık.çocuklar için bir araya çok geldik.ama ben onu hala çok seviyorum unutamıyorum yalnız iki çocuk büyütüyorum o ise hayatını yaşıyor. buna rağmen bile kalbimin acısını durduramıyorum.ne yapabilirim desteğinize ihtiyacım var
Ben öyle düşünmüyorum. Boşanmasaydınız işte geri nasıl kazanırım falan deseydiniz haksız bulurdum ama insan hafızası güzel anıları daha çok hatırlıyor ayrılınca. Kendi kendinize eski eşinizin yaptığı pislikleri hatırlatın özleyince. Elbet geçer. Şu saatte onu düşünmenizi bile haketmiyo.linçlenmeyi hallediyorum galiba çok utanıyorum
Bazi insanlar sevmek aşk meşk anlamıyor bilmiyor bence. Senin gibi. O bağımlı gibi hissettigin acınası duygun sevgi değil. Alışkanlık ya da hastalık ne bileyim doğru düzgün bı his olmadığı kesin. seni nasıl bırakır aldatır girdabına dalmış gitmişsin. Aklına gelmesinin sebebi nasıl başkasıyla gününü gün eder de ben de çocuk bakıp zorluk içinde yaşarım?? Kızgınlığı kırgınlığı başkasını tercih edişini kaldiramadigindan aklında. Sevdiğinden değil. Kendine gel.13 yıllık evliydim eşimle çok tartışırdık ama beni aldatmayacağına çok emindim. ne yazıkki 12 yaşında oğlum babasını yakaladı.meğer metres tutmuştabiki boşandık.çocuklar için bir araya çok geldik.ama ben onu hala çok seviyorum unutamıyorum yalnız iki çocuk büyütüyorum o ise hayatını yaşıyor. buna rağmen bile kalbimin acısını durduramıyorum.ne yapabilirim desteğinize ihtiyacım var
Hırs ,öfke sizi daha çok dibe batırır. Kendi hayatınıza odaklanmaya çalışın. Varsa arkadaşlarınızla vakit geçirin, kafa dağıtın.af dileyen yok ki sanırım hırs yapıyorum
Hırs ,öfke sizi daha çok dibe batırır. Kendi hayatınıza odaklanmaya çalışın. Varsa arkadaşlarınızla vakit geçirin, kafa dağıtın.
Yap kız amann üzülmeye değer mi bırak boşver yap bitane filinta şöylemanita yapsam iyi sanki ama içimden gelmiyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?