aldatıldım ve kocamı özlüyorum

elifsuelif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2018
32
6
88
39
13 yıllık evliydim eşimle çok tartışırdık ama beni aldatmayacağına çok emindim. ne yazıkki 12 yaşında oğlum babasını yakaladı.meğer metres tutmuştabiki boşandık.çocuklar için bir araya çok geldik.ama ben onu hala çok seviyorum unutamıyorum yalnız iki çocuk büyütüyorum o ise hayatını yaşıyor. buna rağmen bile kalbimin acısını durduramıyorum.ne yapabilirim desteğinize ihtiyacım var

linçlenmeyi hallediyorum galiba çok utanıyorum
Sakın öyle düşünmeyin. Kötü bir olay yaşayıp tüm hayatınızı ve düzeninizi bozmuşsunuz. Gerçekten cesaret gerektiren bir işi başarmışsınız. Bu noktadan sonra gururla kendi kararlarımı veriyorum kendi hayatımı yönetiyorum diyerek önünüze bakın. Ne güzel kötülüğün ardından bir adım atmışsınız bunu boşa harcamayın. Önünüze daha ne imkanlar ne fırsatlar ne aşklar çıkacak, şu an sadece yas dönemindesiniz.

Sevgi ve alışkanlık var zorlanmani anlıyorum ama hem tartisiyormussunuz hem aldatmış. Aslında bu adamı unutmak zor olmamalı. Kendi hayatına bak. İnşallah hayatına sana değer veren bir adam girer ve gerçek sevgiyi yaşarsın o zaman bu pislik aklina bile gelmez. O adam adam olsa karısına ve çocuklarına bunu yaşatmazdı. Pislik 12 yaşındaki çocuğuna yakalanmış.

elimde ses kaydı var sevgilisiyle konuşurken böyle geceler onu dinliyorum bendende bahsetmişler kan beynime sıçrıyor iyiki boşamışım dövmüşüm kovmuşum ohhhh diyorum

etmemeye çalışıyorum
Doğru cümle etmiyorum olacak.Yakında evleniyor haberi aldığınızda bunu bana yapmasına nasıl müsaade ettim diye kızacak şimdiki halinizden daha ağır pişmanlıkla baş başa kalacaksınız,yine söylüyorum adam sizi cinsel açlığı için kullanıyor evli olmadığınız ve yasak olduğu için cazip geliyor ama ilk fırsatta sıkılıp iletişim azaltıp yoluna bakacak,sizde yuvamız tekrar kurulur mu umudunun elinizde ufalandığıyla kalacaksınız....

Bence bu bir karakteristik ozellik. Cok sukur aldatilmadim. Ama kazik yedigim ama hala sevdigim, bitmis arkadasliklarim var. Icimde onlara karsi en ufak bir negatif duygu yok. Arkadaslik bitti. Tekrar arkadas olmam. Ama onlardan da nefret etmiyorum yasadiklarimiza ragmen. Demem o ki hissetikleriniz size ait. Belki asacaksiniz belki asmayacaksiniz. Ama o adamla tekrar birlikte olmayacaksiniz. Onunuze bakin. Gununuzu gun edin.

manita yapsam iyi sanki ama içimden gelmiyor ki
Böyle olmaz bu işler. Önce psikolojik destek alın, süreci tek başınıza atlatamayacaksınız belli ki. İki tane evladınız var, oğlunuz ergenlik çağında. Hayatınıza alacağınız kişiye çok dikkat etmeniz gerekiyor. Şu an sağlıklı ilişki kuracak psikolojide değilsiniz. Önce bu sağlıksız durumdan kurtulun. Ayrıca eşinize yüz vermeyin, muhatap olmayın. Etrafınızda oldukça hiçbir zaman düzelemezsiniz. Eşinizden de midem bulandı, arsız herif. Sakın geri dönmeyin, pişman olursunuz.

Sizin isteğiniz aslında bir özür, yaşadıklarınızın anlaşılması, ama adam önüne bakıyor hayatını yaşıyor saplantı yapıyorsunuz. Aynı ben Benim adam da yıllarca beni yok saydı kalben boşandı asla ilgi alaka göstermedi her fırsatta seni sevmiyorum dedi; ben de salak gibi bir ilgi beklemeye devam ettim. Çünkü bizim sosyal çevremiz dar; çocukların yükü var ve istesek de sosyalleşip kafamızı dağıtamıyoruz. Başkasını bulamayacağım diye düşünüyoruz. Bir o beni sevmişti o da gitti kimse beni sevmez diyoruz. Ben yakında psikolojik destek alacağım siz de almaya çalışın.

manita yapsam iyi sanki ama içimden gelmiyor ki
Hayatınızda yeni sayfalar açmayı deneyin. Barışsanız yine aldatacak, boşanarak çok doğru yapmışsınız. Kızınız üzülebilir ama gerçeği kavrayacak yaşta değil. Bir kadın olarak değersizleştirilmeyi reddetmişsiniz. Eninde sonunda o da anlayacak ve hak verecek. Ayrıca barışırsanız oğlunuza haksızlık etmiş olursunuz. Bir ergen için taşıması yük bir şey babasının aldatması.
Bir an önce vazgeçemem kafasından çıkın. İnsanların çok sevdiği eşleri ölüyor ama tekrar evleniyorlar. Kadınlık gururunuz olsun. Diğer kadına dokunan elleri size dokunmasın artık. Valla bir dışarı çıkın, iki internette gezin. Evlilikle birlikte sadakat yükümlülüğü başlıyor, olması gereken budur ama sizin artık kimse bir yükümlülüğünüz yok. Bir erkekten fiziksel olarak hoşlansanız bile daha iyi olursunuz. 13 yılın getirdiği alışkanlıklar var ama aldatan adama sadık kalınmaz. Düşüncede bile olsa kalmayın.

Sizi kullanıyor gerçekten cinselliği gelince arıyor çocukta bahanesi gelip gidişi için...

Ten alışkanlığı bağımlılık alışkanlık ne derseniz diyin ama sizinki bu...

O istediği kadınlarla ve sizinle...
Siz alistiginiz adamda...

Birde ona karşı sadece sen varsın izleniminiz onu ne yükseltmiştir

Bilemedim karar sizin ama güçlü olmalı ve bu duruma bir son vermeniz gerek.

Bu da bir bağımlılık ,tedavi olmayı denediniz mi ?
Başka uğraşlar bulun kendinize ,olmadı sosyal medya telefon numarasi vs gibi şeyleri degiştirin o da bulamasin sizi iletişimi kesin

sürekli bana yakınlaşıyor kimseye itiraf edemiyorum ama onun varlığını özlüyorum
Eee affetmeye gönlün el veriyorsa ya da istiyorsan affet o zaman.senin tercihin kimseyi bağlamaz.ama eskisi gibi devam edeceğini kabullenmelisin.bu arada çocuk nasıl yakalıyor sizin eve mi getirmiş? Yoksa mesaj konuşma falan mı? Eve getirmişse oluru yok ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…