aldatıldım ve kocamı özlüyorum

elifsuelif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2018
32
10
88
40
13 yıllık evliydim eşimle çok tartışırdık ama beni aldatmayacağına çok emindim. ne yazıkki 12 yaşında oğlum babasını yakaladı.meğer metres tutmuştabiki boşandık.çocuklar için bir araya çok geldik.ama ben onu hala çok seviyorum unutamıyorum yalnız iki çocuk büyütüyorum o ise hayatını yaşıyor. buna rağmen bile kalbimin acısını durduramıyorum.ne yapabilirim desteğinize ihtiyacım var

Hayat görüşün farklı olur anlaşamazsın ayrılırsın.O durumda özlem duymayı anlarım.Aldatan bir ahlaksızı özlemek nasıl bir duygu çözemedim.

Şimdilerde nasılsınız

linçlenmeyi hallediyorum galiba çok utanıyorum
Yok KK da linç bir ata sporu haline geldi, toplumun tahammülsüzlüğü ve agresifliği, mutsuzluğu buraya yansıyor, bi de klavye arkasında deşarj olmak kolay geliyor yoksa senlik bişey yok, sana çevre edin, dışarı çık, sosyalleş, hobi mobi bin tane şey söylenebilir ama biz linçliyoruz.

Sanirim yakalayan kisi cocugunuz oldugu icin utanma belasina bosadiniz adami?

durumu kabul edeceksiniz. unutamamış ya da seviyor olabilirsiniz ama adam sizi aldattı ve boşandınız tekrar size gelip özür dilememiş belliki bir çabası olmamış yani sizi sevmiyor bunun için kimse bişey yapamaz sihirli değneğe sahip değiliz sizi sevmeyen biri için değermi güzelim yıllarınızı heba etmeyin önünüze bakın sizde yeni birileriyle tanışabilir flört edebilirsiniz sürekli kafanızda kurup unutamıyorum dedikçede unutulmaz yani her türlü herşeyi silin kafanızdan

Konu sahibi değilim ama
Ne kadar zamanda o duygu gidiyor acaba ? Bende bayağı kötü bir haldeyim çünkü.
Her insanın ecı eşiği yas süreci farklıdır. Bir makalede okumuştum Aldatılmak kadın için o kadar basite indirilecek birşey değil acısı ağrısı şiddetli olur. Yas sürecine girer. Kimi atlatır devam eder kimi o duyguyla baş edemez. Failinin yanında durduğun süreci en ufak tartışmada aklına gelen ilk şeydir. Acısı tekrar tazelenir. Aynı şekilde kadınlar bu süreci ayrılık sürecini hepsini tek duygu olarak ilk başta sancılı yaşar. Zamanla yerine keşkeler iyikiler alır. Erkeklere sonradan dank eder. Kadınlar acısını bitirip mutlu olmaya çalışırken erkek pişmanlığını yaşamaya başlar. O yüzden sen acını yaşayıp bitirdikten sonra onun sana dönüşüne sevin egonu tatmin et derim Gülüp geç. Dünyanın sonu değil. Hayat herhalükarda devam ediyor. Olsada olmasada iyi veya kötü devam ediyor işte. Birde birşeylerin tamamen kötü oldu mu sonrasının çok iyi olacağına inananlardanım bozuldu yıkıldı bitti sonrası şahane hayatınıza bakın derim.

Yazan oldu mu bilmiyorum da kaçan balık büyük olur sözünü yaşiyorsunuz. Yani başkasina gidince kıymetli oldu gözünüzde

Hay ağzına sağlık valla.

Aldattıgını ogrendıgınızı farkettıgınde ne yaptı boşanmak mı istedi yoksa yalvarıp yakardı mı eğer yalvarıp yakardıysa ondan aklınız kalmış olabilir

Burada üstten üstten nasıl özlüyorsun, unutamıyorsun diyenlere bakma. 12 yıl geçirmişsin, sevgi dediğin bir düğmeyle silinmiyor. İnsanız, hatıralarımız var, hayatın yükünü taşımak var. Özlemen gayet doğal. Zamanla bu acı da küllenecek. Çocuk bakımında yedek ebeveyn olmasın. O da senin kadar sorumluluk alsın. Yeni ortamlara gir, yeni kişilerle tanış, yeni aşklara açık ol.

Hepsini gectimde, diyecek birsey yok, ama babasini cocugun yakalamasi zavalli cocuga
Koymustur baya. Bende yakalamistim zamaninda. Ama bana en cok ne koymustu biliyormusun,
Ayni senin gibi bir Annemin olmasi bana bir ömür koydu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…