• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldım ve kocamı özlüyorum

elifsuelif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2018
32
6
88
39
13 yıllık evliydim eşimle çok tartışırdık ama beni aldatmayacağına çok emindim. ne yazıkki 12 yaşında oğlum babasını yakaladı.meğer metres tutmuş😞tabiki boşandık.çocuklar için bir araya çok geldik.ama ben onu hala çok seviyorum unutamıyorum yalnız iki çocuk büyütüyorum o ise hayatını yaşıyor. buna rağmen bile kalbimin acısını durduramıyorum.ne yapabilirim desteğinize ihtiyacım var

13 yıllık evliydim eşimle çok tartışırdık ama beni aldatmayacağına çok emindim. ne yazıkki 12 yaşında oğlum babasını yakaladı.meğer metres tutmuş😞tabiki boşandık.çocuklar için bir araya çok geldik.ama ben onu hala çok seviyorum unutamıyorum yalnız iki çocuk büyütüyorum o ise hayatını yaşıyor. buna rağmen bile kalbimin acısını durduramıyorum.ne yapabilirim desteğinize ihtiyacım var
Sizi aldatan adamın hemde çocuğuna bunu yaşatan adamın nesini özlüyosunuz anlamıyorum🤯
Olan da kadına oluyor işte adam keyfinde sonra neden evlenmiyosun çocuk düşünmüyosun diyorlar

Çivi çiviyi söker. Sizin birazcık özgüveninizin okşanması gerekiyor. Çevrede sizi aldatan adam dışında taş gibi abilerde var:) indirin bir tane sağa sola çevirmeceli arkadaşlık programı, açın bir hesap sonra görün cümbüşü:) ne yunan heykelleri var orada azıcık kafanız dağılsın:) sohbete dalın gidin aklınızın ucuna bile gelmez:) siz köpek çekersiniz sonra:D
dip not : ama siz annesiniz kuzuları ihmal etmeden tabi :)

Bence şu an geçiş sürecinde olduğun için böyle hissediyorsun. Alışkanlıklar var sonuçta. Kendine zaman tanı kendine odaklan. En fazla 1 yıla düşüncelerin çok değişecektir. Sadece zamana ihtiyacın var.

Öyle bir insanı özlemek ve hayatına bakmaman kendine yağtıgın en büyük ihanettir

Bazı kadınlar var, değil tükürdüğünü yalamak, kustuğunu yutuyor. Bende sizi hayretle seyrediyorum.

Ben de uzun yıllar süren evliliğimden boşandım. İlk andan itibaren dünya varmış dedim gerçi ama sizi anlıyorum. Psikolojik destek alabilirsiniz.
Özlediğiniz şey o değil aslında. Hayatınızda olan değişikliklerden sonra kalan boşluktan rahatsız oluyorsunuz. Geleceğinizi öngöremiyor ve ondan korkuyorsunuz. Düşünsenize 13 yıldır oradaydı be bir rutininiz vardı. Şimdi orası boş. Uyum sağlamak vakit alabiliyor. Acı veren uzun süreli iltihaplı bir diş çekildiğinde sürekli dilinizin oraya gitmesi gibi aslında.
Ev ve çocuklar dışında uğraşlarınız size keyif veren ortamlarınız olması gerekiyor. Emin olun uyum sağladıktan sonra onu özlemediğiniz gibi size yaptıklarından kaynaklı tahammül edememeye başlayacaksınız. Ama en önemlisi hayatınızın merkezinde karşı cinsle ilişkilerin olmaması. Yoksa her gelen acıtır gider

Son düzenleme:
Özlemek bir duygudur insan duygularına engel olamaz ancak eylemlerine engel olur. Duygular da gün geçtikçe körelir. Özlemenize kızamıyorum ama lütfen eyleme geçmeyin. Yazık çok yazık hem size hem çocuğunuza.

ya öyle bir hiski bu ona çok bağlanmışım ondan başka erkek yok gözüm görmüyor kimseyi
Ne alakasi var ya. Aliskanligi kirmak zor geliyor. Ne erkekler var :D azcik bakin etrafina. Civi civiyi söker. Yatip kalkip onu düşünürsen tabiki seviyorum sanarsin. Takma kafayi ona. Cocuk nasi yakaladı? Psikolojisi nasil? En kotu evladina ekstra odaklan.

Çivi çiviyi söker. Sizin birazcık özgüveninizin okşanması gerekiyor. Çevrede sizi aldatan adam dışında taş gibi abilerde var:) indirin bir tane sağa sola çevirmeceli arkadaşlık programı, açın bir hesap sonra görün cümbüşü:) ne yunan heykelleri var orada azıcık kafanız dağılsın:) sohbete dalın gidin aklınızın ucuna bile gelmez:) siz köpek çekersiniz sonra:D
dip not : ama siz annesiniz kuzuları ihmal etmeden tabi :)
Uygulamadan bulunulan adamdan hayır mı gelir Allah aşına?

Üzülmeniz, alışkanlıkları aramanız, yeni hayata adapte olamamanız ve hazmedememeniz çok normal. Seneleriniz birlikte geçmiş ve sırtınızdan vurmuş; karmaşık duyguların etkisiyle böyle hissetmeniz de normal. Bu hislerin aşk, sevgi, özlem olduğunu düşünmüyorum. Kaybettiğinizi düşününce gözünüzde yücelmiş.
İyi olmanızın çözümü yeniden o adamla olmanız değil bu saatten sonra, o yüzden asla beklentide de olmayın.
Bu hislerin normal olduğunu kabullenin, kendinize yüklenmeyin, iyi olmak için acele etmeyin, mümkünse uzman desteği alın.

Şimdi öncelikle şunun bilincinde olmalısınız bu kolay olmayacak elbette. Yani birden aldatıldığınız gerçeğiyle şoka uğradınız, hiç hesapta yokken evliliğiniz yıkıldı, hayatınız tamamen değişti ve iki çocuğa yalniz bakıyorsunuz. Bu tabii ki zorlayacak. Tabii ki bu duygu karmaşıklığını bazen eski eṣe özlem gibi hissedeceksiniz, belki bazen de gercekten özleyeceksiniz.
Ben de zamanında aldatıldığım için ayrılmıştım ve dedim ki kendi kendime en kolayı buna karar vermek, asıl zorluk bundan sonra başlıyor.. yalniz bi anne olmak ve içinden o insanı tamamen söküp atmakta zor cünkü bir alışkanlık var, travma, hayal kırıklığı vs bunlarin insani huzunlu kilmasi cok normal.

Bir yerde okumuştum, sanırım bir psikoloğun dediği bir sözdü... "aldatan eşi ozluyorsunuz hala seviyorsuniz diye kendinizi kötü hissetmeyin cünkü yıllarca sevdiğiniz insan sizi aldattı diye bir günde sevmiyor olamazsınız" diyordu... Ayrıca bu sevgi bile olmayabilir. Terkedilmis olma aldatilma travmasi ve onun tetikledigu değersizlik duygusu... Zamanla geçecek! Bir kere adamın ne kadar karaktersiz olduğuna bakın o hayatını yaşıyor ve her zaman olduğu gibi bütün yük kadınlara kalıyor. Daha güzel ve kolay günler gelecek, Allah bir an önce o günlere kavuşmanızı nasip eylesin

Back
X