Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar evet haklısınız bana da spam mailler geliyor fakat bu olay gerçek diyorum![]()
Arkadaşlar evet haklısınız bana da spam mailler geliyor fakat bu olay gerçek diyorum![]()
Arkadaşlar günaydınn dünden beri arıyor mesaj çekiyor ama konuşacak sabrım yok açıkcası.
Haklısınız diyip anlamaya çalışıyorum fakat konuyu yarım yamalak okuyup ısrarla anlamayan arkadaşlar var.
Benim yabancıdan kastım bulunduğumuz ülkedeki kızlarla yazışmaması ama bulunmadığı ülkedeki kızlara görüşelim vs demesiydi.
Bunu neden yaptığını anlayamadığımı defalarca dile getirdim.
Şuanda da yeminler havada uçuşuyor ben yapmadımlar vs.
Evet haklısınız affedince onursuz olunuyor.
Çünkü insanın gururu kırılmış bi kere.
Süründürecem demek saçmaymış sürünen benmişim vs.
Herkesin yapısı olaylara bakış açısı farklıdır zaten sağlıklı düşünmediğimi söyledim ama insanları alçaltma şeklinde yorumlar yapılması hoş değil.
Sonuca gelecek olursak,
Ben şuan hala ne yapacağımı bilmiyorum evet şuan telefonlara çıkmıyorum yüz yüze de görüşmem ama bilmiyorum işte bu olay nereye varacak...
Biz senin ne anlatmak istedigini biliyoruz canim..
Uzaktaki kizlarla yazismanin amacini merak ediyosun.
Bulusmak isteyen yakini secer diye dusunuyosun. Uzaktakini secmesi aldatma amacli degil vakit gecsin diye yapmistir belki diye acini hafifletmeye calisiyosun.
Ama simdi uzagi yapan ilerde firsat bulunca dibindekine yanasmaya baslar.
Sadece arkadas tavsiyesi veya kadinlar olarak deneyimlerle sana yardim ediyoruZ.
Bu hata kadinlarin hayatini somuren birsey. Daha yolun basindasin bunu yasatmaya kimsenin hakki yok.
Evet haklısın dediklerini biliyorum işin garip yanı da yapacağı yer yok. Yani telefonunu saklamaz, bütün şifreleri vardır bende. Gittiği-gideceği yerler belli.
Sosyal ağlarda profil resimleri vs olsun hep benimle olandır.
Şu saat olmuş hala ailesi vs üzerine yemin ediyor ben yapmadım diye.
O yaptı biliyorum ama neden yaptı onu çözemiyorum.
Sor diyeceksiniz kabul etmiyor ki sorayım.
peki o yapmamış da kimin yaptığını söylüyor