• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım ve ne yapacağımı bilmiyorum :(

Arkadaşlar evet haklısınız bana da spam mailler geliyor fakat bu olay gerçek diyorum :50:

Son düzenleme:
Arkadaşlar evet haklısınız bana da spam mailler geliyor fakat bu olay gerçek diyorum :50:

tatlım bence aç telefonu adam akıllı bitir böyle sende ikilemde kalırsın sana yazık affetme mevzusuna gelince kalkışma bile ben eski sevgilimi kaç kere yakaladım sosyal paylaşım sitelerinde hep sözler ama gel gelelim ki tam 5 kere aynı şeyleri yaptı bir kere yaptıysa devamı geliyor eğer 1.de affediyorsan otomatik olarak beyinlerinde ben bir daha yapsam yalvarsam affeder düşüncesi oluyor yapma vermişsin kararını arkasında dur böylesi daha iyi emin ol

ya yazılarınızın çoğunu okumaya çalıştım sabırla

sürekli yabancı kıslar demişsiniz
bir erkeğin sizi aldatması için türk kızımı olması gerek

veya aldatmak sadece beraber olmakmı

bana göre konusmakta bir aldatmadır.

insan nasıl sürdürür bu ilşkiyi acabalarla.benim için güven bitmişse herşey bitmiştir

bikaç ay süründüreceğim yok düşerse peşime devam edeceğim çocukca şeyler

yarın başka şekilde karşınıza çıkmıycanın garantisimi var dua edin evli değilsiniz

bu arada bunuda yazmadan geçemiycem

bayanların genel sözü süründüreceğim

aslında bilmiyolar ki kendileri sürünüyor

süründüreceğim diye yapılan onca çabada yine olan size oluyor

Arkadaşlar günaydınn dünden beri arıyor mesaj çekiyor ama konuşacak sabrım yok açıkcası.
Haklısınız diyip anlamaya çalışıyorum fakat konuyu yarım yamalak okuyup ısrarla anlamayan arkadaşlar var.
Benim yabancıdan kastım bulunduğumuz ülkedeki kızlarla yazışmaması ama bulunmadığı ülkedeki kızlara görüşelim vs demesiydi.
Bunu neden yaptığını anlayamadığımı defalarca dile getirdim.
Şuanda da yeminler havada uçuşuyor ben yapmadımlar vs.
Evet haklısınız affedince onursuz olunuyor.
Çünkü insanın gururu kırılmış bi kere.
Süründürecem demek saçmaymış sürünen benmişim vs.
Herkesin yapısı olaylara bakış açısı farklıdır zaten sağlıklı düşünmediğimi söyledim ama insanları alçaltma şeklinde yorumlar yapılması hoş değil.

Sonuca gelecek olursak,
Ben şuan hala ne yapacağımı bilmiyorum evet şuan telefonlara çıkmıyorum yüz yüze de görüşmem ama bilmiyorum işte bu olay nereye varacak...

Arkadaşlar günaydınn dünden beri arıyor mesaj çekiyor ama konuşacak sabrım yok açıkcası.
Haklısınız diyip anlamaya çalışıyorum fakat konuyu yarım yamalak okuyup ısrarla anlamayan arkadaşlar var.
Benim yabancıdan kastım bulunduğumuz ülkedeki kızlarla yazışmaması ama bulunmadığı ülkedeki kızlara görüşelim vs demesiydi.
Bunu neden yaptığını anlayamadığımı defalarca dile getirdim.
Şuanda da yeminler havada uçuşuyor ben yapmadımlar vs.
Evet haklısınız affedince onursuz olunuyor.
Çünkü insanın gururu kırılmış bi kere.
Süründürecem demek saçmaymış sürünen benmişim vs.
Herkesin yapısı olaylara bakış açısı farklıdır zaten sağlıklı düşünmediğimi söyledim ama insanları alçaltma şeklinde yorumlar yapılması hoş değil.

Sonuca gelecek olursak,
Ben şuan hala ne yapacağımı bilmiyorum evet şuan telefonlara çıkmıyorum yüz yüze de görüşmem ama bilmiyorum işte bu olay nereye varacak...

Biz senin ne anlatmak istedigini biliyoruz canim..
Uzaktaki kizlarla yazismanin amacini merak ediyosun.
Bulusmak isteyen yakini secer diye dusunuyosun. Uzaktakini secmesi aldatma amacli degil vakit gecsin diye yapmistir belki diye acini hafifletmeye calisiyosun.

Ama simdi uzagi yapan ilerde firsat bulunca dibindekine yanasmaya baslar.
Sadece arkadas tavsiyesi veya kadinlar olarak deneyimlerle sana yardim ediyoruZ.
Bu hata kadinlarin hayatini somuren birsey. Daha yolun basindasin bunu yasatmaya kimsenin hakki yok.

Biz senin ne anlatmak istedigini biliyoruz canim..
Uzaktaki kizlarla yazismanin amacini merak ediyosun.
Bulusmak isteyen yakini secer diye dusunuyosun. Uzaktakini secmesi aldatma amacli degil vakit gecsin diye yapmistir belki diye acini hafifletmeye calisiyosun.

Ama simdi uzagi yapan ilerde firsat bulunca dibindekine yanasmaya baslar.
Sadece arkadas tavsiyesi veya kadinlar olarak deneyimlerle sana yardim ediyoruZ.
Bu hata kadinlarin hayatini somuren birsey. Daha yolun basindasin bunu yasatmaya kimsenin hakki yok.

Evet haklısın dediklerini biliyorum işin garip yanı da yapacağı yer yok. Yani telefonunu saklamaz, bütün şifreleri vardır bende. Gittiği-gideceği yerler belli.
Sosyal ağlarda profil resimleri vs olsun hep benimle olandır.
Şu saat olmuş hala ailesi vs üzerine yemin ediyor ben yapmadım diye.
O yaptı biliyorum ama neden yaptı onu çözemiyorum.
Sor diyeceksiniz kabul etmiyor ki sorayım.

Evet haklısın dediklerini biliyorum işin garip yanı da yapacağı yer yok. Yani telefonunu saklamaz, bütün şifreleri vardır bende. Gittiği-gideceği yerler belli.
Sosyal ağlarda profil resimleri vs olsun hep benimle olandır.
Şu saat olmuş hala ailesi vs üzerine yemin ediyor ben yapmadım diye.
O yaptı biliyorum ama neden yaptı onu çözemiyorum.
Sor diyeceksiniz kabul etmiyor ki sorayım.

Canım seni şuan çok iyi anlıyorum dün bende öğrendim sevgilimin beni aldattığı,sosyal paylaşım hesaplarımızı kapamştık,ama o fake hessap alıp kızlarla konuşmuş ve benm en yakın arkadaşımın arkadaşına teklif etmiş kızada reddedince tehditler savurmuş kendince.Şuan bildiğimi bilmiyor ama emin ol uzak yakın olmasının bir önemi yok erkek fırsatını bulduğu an her şekilde yine aynısını yapar.Ben onun için ailemi karşıma aldım ama o neler yaptı bak ! Sakıın canım duygularınla hakaret etme,senle dalga geçmesine izin verme ve yalvarışlarını dıkkate alma yine yapar :47: Sadece seni kandırıp tekrar devam edicek yakalanmadan. Duygularını bi köşeye at ve sana yaptığını düşün.Ne kadar seversen sev,seni haketmeyene yol ver.Bende bugün ayrılcam bilmiyor bile bildiğim aşkımlı canımlı mesajlar atıyor. Kızlar haklı,Türk yada yabancı farketmez sonuçta kız. Verdiğin kararın arkasında dur canım nolur. Çok sevsekte vazgeçmek lazım bazen ,Hakkında rabbim hayırlısı versin :43::43::ssz:

Cok tuhaf. Ama bence bi konusun. Boyle nereye kadar..

Konuyu toparlama ve sonlandırma ihtiyacı hissettim iki gündür arıyor-mesaj çekiyor konuşmadık. Bugün sabah mesaj çektim "Beni kaybettin" olarak.
Hakkımızda hayırlısı olsun.

Back
X