• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım ve ne yapacağımı bilmiyorum :(

Benım msn adresime de garıp garıp sıtelerden mesaj geliyor su kışı sızle tanışmak istiyor gibi..
Ben üye falan da değilim.Tabıkı burda sevgiliniz suçlu yada suçsuz dıyemem ama sız konuşmalar var elımde çıktısını aldım dedınız bence bı gösterin ..Eger doğruysa zaten anlarsınız yanınızdayken..

Ama şunu da eklemek istiyorum;
Sevgilinizin konuşmaları var ve açık seçik herşey yazıyordur yani.
Kim başkasının adını bilgilerini alıp da öyle bir şey yapıcak kı bence bu ıhtımal çokk çokk düşük...
Bence sevgilizin ta kendısıdır...

boşanmaların artmış olmasının en büyük sebebi kadınların erkeklik ile kadınlık arasında kalmış dejenere bir sosyal feminen toplum tipi kadının yaratıllmış olmasından kaynaklanır.Adam onu gizli gizli yapıyordur belki de yapmıyordur.Evlendikten sonra aldatan erkeklerin çoğu geçmişlerinde cinseel yönden kendilerini tatmin edemedikleri yatar.Aldatma kişiliğe çevreye aile yapısına göre değişir.Evet erkekler de piç oluyor aldatınca ben erkek savunucusu ya da aldatmayı meşru kabul eden biri değilim ayrıca midem de geniş değil tecavüz olaylarının serbestleştirildiği bir ülkede tecavüzlerin artmasının sebebi de budur sizin gibi zihniyetteki kadınlardır!!! hee ayrıca bu arkaddaşın sevgilisi Rus ve diğer yabancılarla konuşuyormuş neden çünkü adamlar böyle hemen kıyamet koparan tiplerle ne yapsın.Bence siz Hürrem sultanın hayatını okuyun ok :27:

Nerden nereye geçiş yapmışsın yahu, tecavüz ne alaka? boşanmanın artışı ne alaka?

Benim zihniyetim: ben ilişkiyi evlilik öncesi ve evlilik sonrası olarak ayırt etmem. Benim gözümde evlenmeden öncede yenilen naneler aldatmadır, evlendikten sonra da yenilen naneler aldatmadır. Aldatmanın evlenmeden önceki haliyle evlendikden sonraki hali olmaz, aldatma aldatmadır. He kimileri evlenmeden öncekilere ihtiyaç der, evlendikten sonrakilere aldatma der. bu kişinin kendi kabullenişidir.

Ben adamın cinselliği yaşayıp yaşamaması derdinde değilim ki. Madem yaşicak gitsin ya sevgilisiyle yaşasın yada hayatında sevgilisi yokken kiminle isterse gidip yaşasın o kişinin bileceği şey beni ırgalamaz.

Böyle hemen kıyamet koparan tipleri sevgili-eş yapmasını biliyolar. Erkek bakış açısı ne der, evlenecek kız-eğlenecek kız.

Beni kendi hayatım ilgilendiriyor, sana da tavsiye ederim.

Velhasıl, daha fazla lafı uzatıp konu sahibinin sayfasını kaplamayalım. Sen evli değilsen eğer sevgilin ihtiyaçlarını! gidermek için gittiği-konuştuğu kadını kabul edersin, bende kabul etmem yol veririm olur biter.

Sağlıcakla...

Son düzenleme:
boşanmaların artmış olmasının en büyük sebebi kadınların erkeklik ile kadınlık arasında kalmış dejenere bir sosyal feminen toplum tipi kadının yaratıllmış olmasından kaynaklanır.Adam onu gizli gizli yapıyordur belki de yapmıyordur.Evlendikten sonra aldatan erkeklerin çoğu geçmişlerinde cinseel yönden kendilerini tatmin edemedikleri yatar.Aldatma kişiliğe çevreye aile yapısına göre değişir.Evet erkekler de piç oluyor aldatınca ben erkek savunucusu ya da aldatmayı meşru kabul eden biri değilim ayrıca midem de geniş değil tecavüz olaylarının serbestleştirildiği bir ülkede tecavüzlerin artmasının sebebi de budur sizin gibi zihniyetteki kadınlardır!!! hee ayrıca bu arkaddaşın sevgilisi Rus ve diğer yabancılarla konuşuyormuş neden çünkü adamlar böyle hemen kıyamet koparan tiplerle ne yapsın.Bence siz Hürrem sultanın hayatını okuyun ok :27:

''hayatında kimse yoksa'' söylediğiniz şey olabilir bir durum olarak kabul edilebilir, o zaman hiç kimseyi ilgilendirmez amaaa hayatında bir sevgilisi/karısı var iken böyle yapması aldatmadır ve bunun hiç bir şekilde savunması olamaz sizin söylediğiniz tamamen bu lafa sığınma olur neymiş efendim zamanında cinsel açlığı olmuş banane arkadasım bu durumdan ,bu durum beni aldatmak bir için bir neden olamaz ha aynı şeyi kadın yapıyor olsa ooooo adı çıkar 9 a inmez 8 e öyle değil mi

valla bende sizin düşünce yapınızı anlamakta zorlanıyorum,karşınıza böyle biri çıksa hani zamanında cinsel açlığı olan ve sizi aldattıgınızı bir şekilde öğrenseniz adamın sırtını sıvazlayıp canım zamanında tatminsizliğin olmuştur anlayış gösteriyorum mu diyeceksiniz merak ettim...

Ben cuma günü kendini dönene kadar düşünmeyi bıraktım. Allahtan hayırlısı diliyorum.

Nerden nereye geçiş yapmışsın yahu, tecavüz ne alaka? boşanmanın artışı ne alaka?

Benim zihniyetim: ben ilişkiyi evlilik öncesi ve evlilik sonrası olarak ayırt etmem. Benim gözümde evlenmeden öncede yenilen naneler aldatmadır, evlendikten sonra da yenilen naneler aldatmadır. Aldatmanın evlenmeden önceki haliyle evlendikden sonraki hali olmaz, aldatma aldatmadır. He kimileri evlenmeden öncekilere ihtiyaç der, evlendikten sonrakilere aldatma der. bu kişinin kendi kabullenişidir.

Ben adamın cinselliği yaşayıp yaşamaması derdinde değilim ki. Madem yaşicak gitsin ya sevgilisiyle yaşasın yada hayatında sevgilisi yokken kiminle isterse gidip yaşasın o kişinin bileceği şey beni ırgalamaz.

Böyle hemen kıyamet koparan tipleri sevgili-eş yapmasını biliyolar. Erkek bakış açısı ne der, evlenecek kız-eğlenecek kız.

Tamam tatlım anlıyorum ben seni merak etme bakış açılarımz çok farklı anlatmak istediğim kadının genel erkek psikolojisini anlaması toplumdaki düzen o yüzden olaya geniş perspektifler getirmek istedim.Ve benevli birr bayan olarak tabiki de eşimın aldatmasına katlanamam.Mesele sen ben de dgl burada konunun ele ajış bicimi ben hiç ben demedim.Neyse herkesin fikrine saygim sonsuz herkes ayni düşünceyi savunmak zorunda degildir belki olaya daha sakin ve genis dusunebilmeyi anlamamiz gerek ..En buyuk intikam affetmektir.Haydi canlar kalin saglicakla sevgilerimle

Bu konuyu açan arkadaşım bu aldatma niteligi taşıyıp taşımaması ve gönlünden geçenler senin duygularındır.Sevgilini sen tanıyorsun hemen fevri davranmadan usul usul sor o da anlatsın işin aslını ben burada erkek psikolojisi üzerinde durdum..Ne anladıysan muvaffak olabildiysen ne mutlu.Sen kalbinin sesine mantğin paralelliğiyle karar vericeksin.Herşey gönlünce olsun...

KIZLARR BİRİ BANA AKIL VEREBİLİR Mİ ?
Düşündüm taşındım bugün beyefendi dönüyor pazartesi günü başka bir ile gidecek 2 hafta orada kalacak.
ve ben bu hafta sonu sessiz kalıp gittiği zaman mailine yazışmaları yollamayı düşünüyorum yeni bulmuş gibi.
Çünkü yüz yüzeyken söylesem haklı çıkmaya çalışacak bağırış çağırış olacak benim ağzımdan ağır kelimeler çıkacak hiç o duruma düşmek istemiyorum.
Sessizliğin sağır ediciliğine her zaman güvenmişimdir. Uzaktan halledim diyorum.
Sizce nasıl fikir ?

umarım ben yapmadım arkadaşım yaptı gibi bi cümle duymazsın.

Canım kendi msn adresi var öyle birşey duyamam duysam da inanmam hatta öyle bir açıklama getirirse daha da kıyameti koparırım yani.
Ya ama nasıl açıklayacağıma karar veremedim düzgün düşündüğümde söylenemez :50::44:

Kızlarr yok mu bana nasıl önüne çıkaracağım konusunda akıll verecek :44:

bi kafeye götürüp orada konuşma çıktılarını versen olmaz mı
sonra da çekip gidersin

Bi plan yapma bence sen dürüstlük bekliyosan sende dürüst davranmalısın.Olayı oldugu gibi anlat ve surat ifadesi bile zaten belli edicektir.Sabırla dinle her lafını sinirlenmemeye çalış sen konuşmaktan çok onu konuşturmaya çalış bence.Eğer ayrılıcaksan da soğuk kanlılığını korumak için elinden geleni yap kendini kötü bi konuma sokma acınıcak hale gelme çok zor biliyorum ama en sağlıklısı bu bence.

canım sen buna aldatılma mı diyorsun ?siz henüz evli değilsiniz herhalde o kadar büyütme !!! adam evlenmeden önce cinsel deneyim yapmak istiyor erkekleri anlamak lazım :) senle yaşamıyorsa cinselliğini sorun yok okey o seni seviyor merak etme :):54:

Ne sacma yorum, allahtan kimsenin taktigi yok :1: Senin kocan herhalde evlenmeden once ben sunu becermeye gidiyorum sen beceremedigim icin diyordu, sen de mutlu oluyordun ohhh o beni seviyor sadce beni beceremedigi icin baskasini beceriyor diye. Garip iliskiler

Merhaba Arkadaşlar konuyu gündeme getirip duruyorum ama kafam çok karışık :43:
Yazışmalara iyice baktım en fazla konuştuğuyla 10 satır işte ben rusyadayım diye kandırmış 4 kızı. Ne yapıyorsun çalıyor musun güzelsin vs demiş.:50:

Öncelikle yarın yazışmaları mailine göndereceğim ve telefonlara çıkmayı düşünüyorum.
Biliyorum tepki vereceksiniz ama iki mesaj için bir de kızlar türk değil bulunduğu şehir de değil tümden bağları koparmamaya karar verdim. Ben 1-2 ay süründürüp barışmayı düşünüyorum. (Bu iki ayda peşimden koşmazsa zaten barışmayacam)
Barışırken de düğün günü dahi olsa en ufak bir hatasında bir daha yüzümü göremeyeceğini söyleyecem.

Şimdi ben söyleyip bir de arkasından ne kadar süründürsem dahi barışsam gurursuz diye düşünür mü ?
Çok mutsuzum inanın lütfen bana akıl verin. Doğru mu yapıyorum ben ne yapıyorum :43:

Omur boyu onu takip edebilicek guce sahipmisin??
Veya sen yapsaydin o seni affedermiydi??

Insanin icin suphe dustumu inan kurtulamiyo kolay kolay...

Yazışmalara iyice baktım en fazla konuştuğuyla 10 satır işte ben rusyadayım diye kandırmış 4 kızı. Ne yapıyorsun çalıyor musun güzelsin vs demiş.:50:

Öncelikle yarın yazışmaları mailine göndereceğim ve telefonlara çıkmayı düşünüyorum.
Biliyorum tepki vereceksiniz ama iki mesaj için bir de kızlar türk değil bulunduğu şehir de değil tümden bağları koparmamaya karar verdim. Ben 1-2 ay süründürüp barışmayı düşünüyorum. (Bu iki ayda peşimden koşmazsa zaten barışmayacam)
Barışırken de düğün günü dahi olsa en ufak bir hatasında bir daha yüzümü göremeyeceğini söyleyecem.

Şimdi ben söyleyip bir de arkasından ne kadar süründürsem dahi barışsam gurursuz diye düşünür mü ?
Çok mutsuzum inanın lütfen bana akıl verin. Doğru mu yapıyorum ben ne yapıyorum :43:
Süründürsen ne olur ki?
Adam sana değer verse o yazışmalar olmazdı.
Güvenmeyeceksin zaten bundan sonra o kişiye. Şüpheleneceksin.
Bu şekilde kendine psikolojik işkence etmek istiyorsan affet, barış gitsin.

Süründürsen ne olur ki?
Adam sana değer verse o yazışmalar olmazdı.
Güvenmeyeceksin zaten bundan sonra o kişiye. Şüpheleneceksin.
Bu şekilde kendine psikolojik işkence etmek istiyorsan affet, barış gitsin.

Omur boyu onu takip edebilicek guce sahipmisin??
Veya sen yapsaydin o seni affedermiydi??

Insanin icin suphe dustumu inan kurtulamiyo kolay kolay...

Doğru diyorsunuz bir yandan o kadar emek verilen ilişki bir yanda ilişkinin ortasına konulan güvensizlik
Ne kadar düzelebileceğiz ki :50:

kızlar (bak kız demiyorum) türk olmayınca aldatmış sayılmıyor mu? aldatmanın tescillenmesi için illa yerli malı (lafın gelişi) olması mı gerekiyor?
senin ayrılmak gibi bir niyetin yok ki bacım:ssz: e sen aldatılmayı sindirebiliyorsan (ki seni düşündürecek ne bir evliliğin ne de çocuğun var) bize de mutluluklar dilemek kalır.:51:

Back
X