• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım yardım edin

sen çocukların için sağlam dur...
sonrasında zaten en doğru kararı vereceksin eminim..
sen ne işle meşkulsün

evde net olmaması çözüm deilki, adamın içinde olmayacak. içinde varsa sen on takla at, eve net alma, süslen, giyin... hiç kar etmez. bi erkek böyle şeyleri sonlandırmak için kendisi adım atmalı; evini, yuvasını artık içselleştirmeli.. yoksa gerisi hikaye...

hepınıze tşk ederım akşam geldı sırnasıyo sordum kım bu anlat bana soz kızmıycam dedım (bu bır taktık sadece ozmn hayatıma yon verecektım) ben kımseyle bırlıkte olmadım olmamda yazıları ne sorunca onlar sadece arkadasıma hava atmak ıcın dedı ama ben ınanmıyorum ona elımde tam bır delıl yok malesef aılemde arkamda yok :(

Canım sana tabiki yapmadım diyecek yapdım diyecek hali yok. Eşin senİ kaybetmek istemez sonuçda kaç senelik evliliğiniz var. Dışarda bi kaçamak yapmış olabilir ve bunu asla anlayamazsın çünkü içine kurt düştü bikere senin sana şimdi nedesede boş. Birşey yapmamışda olabilir ama yazıları gördüğünü söylüyosun ve sana yaptıgı açıklama hiçde inandırıcı değil yani arkadaşıma hava atmak için yazdım. Ya safa yatıcaksın evliliğine devam ediceksin yada kararını verip ayrılıcaksın canım başka alternatif yok.

Yine igrenc bir erkek daha, adam evli, iki tane cocugu var ama gözü disaridaki kadinlarda.
Neden böyle seyleri bizim türk erkeklerimiz cok sever anlayamadim gitti.
Böyle bir evlilik nasil yürür? O güveni tekrar nasil insa edebilirki insan?
Kisiliksiz, kompleksli erkekler bunlar, iiiiyyyyyy igrenc seyler.

Yine igrenc bir erkek daha, adam evli, iki tane cocugu var ama gözü disaridaki kadinlarda.
Neden böyle seyleri bizim türk erkeklerimiz cok sever anlayamadim gitti.
Böyle bir evlilik nasil yürür? O güveni tekrar nasil insa edebilirki insan?
Kisiliksiz, kompleksli erkekler bunlar, iiiiyyyyyy igrenc seyler.

Evt canım malesef böyle çok örnekler duyuyoruz görüyoruz. Ben yapmayan erkek olduguna inanmıyorum bi şekilde güvenmek zorundayız ama fırsatını bulan her erkek yapıyor bence kimi kadın kabul ediyo kimiside çekmiyo ayrılıyo. Bende anlam veremiyorum biz bayanlar kendimizi onlara adamışken neden böyle bi gereksinim içine giriyorlar. Herhalde farklılık arıyorlar diye düşünüyorum. Yani bizlerde bi kusur oldugundan değil asla.

Erkekler neden bu face gibi sitelere bu kadar ısrarla meraklı bilmiyorum. Zannedersem başka birine ulaşmak daha kolay geliyor bu yöntemle. Eşiniz istediği kadar yapmadım desin. Içinizdeki bu şüpheyle nasıl devam edebileceksiniz bilmiyorum. Kendimi sizin yerinize koydum da çok zor. Hep bir şüphe olacak mutlaka. Bunu yapmayı göze almış çünkü. Iğrenç bir davranış. Böyle şeyler duyunca bütün erkeklerden nefretedesim geliyor.
Başka bir kadınla birlikte olunca ne elde etmiş olacak bunu da bilmiyorum. Böyle erkekler evlenmesin o zaman. Neden evlenip te eşinin hayatını mahveder anlamıyorum. Evlenme istediğini yap o zaman. Ya da evleniyorsan bırak artık böyle şeyleri. Kendine güvenmeyen evlenmesin ya. Nasıl sinirlendim. Ben eşime evlenirken dedim ki eğer böyle bir şey yapacaksan ileride, benimle evlenme, boş yere hayatımı mahvetme. Hiçbir şey eskisi gibi olmaz çünkü asla.
Yazıklar olsun..

Ayrılmak için şartların uygun değilse , ailen destek değilse , yapabileceğin şey şu eşine inanmış gibi görünmek aksi halde aldattığını bildiğini ve kabul ettiğini görürse bunu hiç çekinmeden tekrardan yapar
bir süre hiç bişe deme ve bekle sanki ona inanmışsın gibi yap , kendini dinle sen onu çok seviyorsan ve bu yaşadıklarına rağmen onu istiyorsan evliliğine devam et , he bide o dul arkadaşıyla eşinin görüşmesine engel olmaya çalış , kesinlikle eşini olumsuz etkileyebilir , gerçekten erkekler karşıdaki erkek arkadaşına hava olsun diyede çapkınlık yapıyorlar sanki onlar arasında bu durum bir üstünlük. O kişiyle görüşmesini engelleyemezsen ona bir eş bulda belki oda durulur.
yok hayır yapamıyorum diyorsan şartlarını sağla ne biliyem , iş ara, eşine hissettirmeden ailenle konuş , boşanmak için uygun ortamı sağlayıncada boşanırsın hayatına devam edersin derim ben tabi bunlar birer fikir
Allah yardımcın olsun

evde ne var ne yoksa kırdım döktum sınırımden ama kendımı hala sakinlestıremedım :((

ALLAH ım ne denirki nasıl tesselli edilebilinirki çok üzüldüm okurken ALLAH sabır versin karşına al konuş ilk önce pc yi kır hattını kır desem eşininizin tepkisi ne olur acaba...yani ben olsam şerrimden korusun RABBİM eşimide konuştuğu kadınlarıda ama çocuklarınızda var onların gözü önündede çok büyük yepkiler verebilirmisiniz bilmiyorum...

Canım sana tabiki yapmadım diyecek yapdım diyecek hali yok. Eşin senİ kaybetmek istemez sonuçda kaç senelik evliliğiniz var. Dışarda bi kaçamak yapmış olabilir ve bunu asla anlayamazsın çünkü içine kurt düştü bikere senin sana şimdi nedesede boş. Birşey yapmamışda olabilir ama yazıları gördüğünü söylüyosun ve sana yaptıgı açıklama hiçde inandırıcı değil yani arkadaşıma hava atmak için yazdım. Ya safa yatıcaksın evliliğine devam ediceksin yada kararını verip ayrılıcaksın canım başka alternatif yok.

Kesinlikle arkadasin soylediklerine katiliyorum yine de yapmamis olma olasiliginin oldukca az oldugunu dusunuyorum..
Esinizin sadece hava atiyor oldugunu varsayalim, bu nasil bir arkadasmis ki evli bir adam bir baska bayanla iliskiye girdiginde bunu cok iyi birsey olarak goruyor, ozeniyor...? Bu resmen ahlaksizlik.
Esinizin hem o arkadasla hem de irtibatta oldugu bayanla/bayanlarla tamamen iletisimi kesmesi lazim yoksa sizi ve cocuklarinizi haketmiyor demektir siz ona sicak bir yuva vereceksiniz isini goreceksiniz camasir utu hersey hazir o da bir baska bayanla gununu gun edecek. Ne anladim ben bu evlilikten...
Bence safa yatip evlilige devam etmek sizi cok yipratir suphelerle yiyip bitirir esiniz de oh karim anlamiyor. yalanlarimi da yutuyor nasil olsa diye yedigi her halta devam eder.
Bence cok ciddi bir sekilde karsiniza alip konusun ama sakinligi elden birakmayin, kesin ve net bir sekilde belirtin eger ortada size yapilan bir yanlislik varsa, bir ahlaksizlik varsa bir daha yuzunuzu goremeyecegini... Yani sizi kaybedebilecegini anlasin. O zaman ciddiye alir belki gulerek yalan atmak yerine (ki gulmesi bile yalan soyledigini dogruluyor o stres altinda insan guler ben de psikologum bu arada) bu kez sizinle daha acik konusabilir.

eşinin açıklaması hiç inandırıcı değil insan arkadaşına hava atmak için yuvasını tehlikeye atar mı hiç
eğer boşanmayı düşünmüyorsan mecburen ona inanmış güvenmiş gibi yapacaksın canım eğer aldattığını bilip evliliğine devam ettiğini düşünürse nede olsa karım affediyor deyip hep aldatabilir.bu nedenle sana güveniyorum deyip bu hatasını tekrarlamamasını sağla.zor bir durum Allah yardımcın olsun

Son düzenleme:
eğer devam etmek istiyorsan inanmış gibi yapmak zorundasın.
eğer senin bildiğini bilirse sana saygısı kalmaz. kendini eşinin yerine koyup da düşünürsen bunu çok iyi anlarsın.
bir de eşini bu konuda sıkıştırman da yanlış, çünkü itiraf edip evet aldattım dese de boşanmayacaksın, bu da bir sürü kavgayı, aylarca sürecek "sen beni aldatmıştın" tartışmalarına sebep olur.
en iyisi konuyu uzatmadan eski halinize dönmeniz ve konuyu bir daha ikinizin de açmaması.

Şu face'i icat edenin Allah belasını versin o kadar çok yuvayı dağıttığına şahit oldum ki :(
Bu erkeklerin mantığını, ahlaksızlığını anlayamıyorum bir türlü...
Arkadaşı evli olduğunu bildiği halde birini nasıl ayarlayacağı hakkında fikir verebiliyor :47:

İnsanlar acayip derecede ahlaksız ve vicdansız artık olay sırf face değil face sadece bunu yapacak insanın işini kolaylaştırıyor bence.

gün geçtıkce daha kötu oluyorum ıcımdekı bu suphe benı yıyıp bıtırıyo evde ıs yapamaz oldum cocuklarıma bakamaz oldum her gece kabuslar goruyorum kafayı yemek uzereyım sabah kalktıgım gıbı netın basına oturuyorum takıp edıyorum ama boyle olmak ıstemıyorum dun sabah yıne pc basına oturdum ve esımın facesını actım o arkadası slm yazdı cevap vermdım ardından sen bu facenı kapat dıyınce laf alırım dıye esımın agzından konustum neden kapatayım hocam yazdım evlısın yazdı evlı olmam fark edermı yazdım oda ama yazısmalarımız sorun oluyo dedı neyse boyle devam ettı konusma sonra bır ara verdı suphelendı sanırım bence esımı aradı kı o saatlerde esımı aramıs aksam telefonunu kontrol ettım ondan snra bana senın yuvan var boyle seyler olmaz yakısmaz sana demeye basladı bende dedım ben esıyım dıye yazısmalarınızı gordum dunden berı cok kotyum dedı esım anlatmıs ona yakaladıgımı bana adam cok uzuldum ınan onlar sadece ınanın aramızda esprı dedı dedım ben esımı sevıyorum ama boyle bırseyını gorursem bıtırırım kabul edemem yok asla dedı zaten ıs yerınden cıkamıyorkı nasıl yapsın falan dedı esımın ıs yerı benım alt katta yanı gozumun onunde ama ıs yerınde net var aksam bana dıyorkı esım netı telefonunu kapatcam dedım kapat gelıp ıs yerınde oturcam bırde dun bana gulerek dıyorkı sordugumda bu aksam gıtcem karıya sonra ıs yerını kapatırken aradı benı ben kahveye gıdıyorum gıdemezsın dedım walla kahveye gıtcem dedı dedım ınanmıyorum gıdersen bıter dedım yuzune kapattım telefonu gıtmedı eve geldı ama ben gun gectıkce kotuye gıdıyorum kafayı yemek uzereyım her dakıka aglıyorum off ıcım acıyo canım yanıyo nefes alamıyorum sankı bu supheyle yasamak cok zor :((

karsına al konus böyle yapmaya devam edeceksen 2 seçenegin var ya ben yada bu davranıslarına devam dersin ve ne kadar kararlı oldugunu söylersin.neden böyle davrandıgını onu böyle yapmaya iten sebebleri ve evliliginiz için ne yapmanız gerektigini karsılıklo konusmak faydalı olacaktır.

gün geçtıkce daha kötu oluyorum ıcımdekı bu suphe benı yıyıp bıtırıyo evde ıs yapamaz oldum cocuklarıma bakamaz oldum her gece kabuslar goruyorum kafayı yemek uzereyım sabah kalktıgım gıbı netın basına oturuyorum takıp edıyorum ama boyle olmak ıstemıyorum dun sabah yıne pc basına oturdum ve esımın facesını actım o arkadası slm yazdı cevap vermdım ardından sen bu facenı kapat dıyınce laf alırım dıye esımın agzından konustum neden kapatayım hocam yazdım evlısın yazdı evlı olmam fark edermı yazdım oda ama yazısmalarımız sorun oluyo dedı neyse boyle devam ettı konusma sonra bır ara verdı suphelendı sanırım bence esımı aradı kı o saatlerde esımı aramıs aksam telefonunu kontrol ettım ondan snra bana senın yuvan var boyle seyler olmaz yakısmaz sana demeye basladı bende dedım ben esıyım dıye yazısmalarınızı gordum dunden berı cok kotyum dedı esım anlatmıs ona yakaladıgımı bana adam cok uzuldum ınan onlar sadece ınanın aramızda esprı dedı dedım ben esımı sevıyorum ama boyle bırseyını gorursem bıtırırım kabul edemem yok asla dedı zaten ıs yerınden cıkamıyorkı nasıl yapsın falan dedı esımın ıs yerı benım alt katta yanı gozumun onunde ama ıs yerınde net var aksam bana dıyorkı esım netı telefonunu kapatcam dedım kapat gelıp ıs yerınde oturcam bırde dun bana gulerek dıyorkı sordugumda bu aksam gıtcem karıya sonra ıs yerını kapatırken aradı benı ben kahveye gıdıyorum gıdemezsın dedım walla kahveye gıtcem dedı dedım ınanmıyorum gıdersen bıter dedım yuzune kapattım telefonu gıtmedı eve geldı ama ben gun gectıkce kotuye gıdıyorum kafayı yemek uzereyım her dakıka aglıyorum off ıcım acıyo canım yanıyo nefes alamıyorum sankı bu supheyle yasamak cok zor :((

peki ne yapmayı düşünüyorsunuz??

kafam bombos hıcbırsey dusunemıyorum ımkanım olsa bır sanıye durmam bu evde karsıma alıp konusmaya gelınce cok denedım ama konusulmuyo sen sacmalıyorsun dıyo bana ben kımseyle bırlıkte olmadımama ınanmıyorum ayrıca soruyorum ona evlılıkte neyı eksık gordun es olarak ınanın dort dorlugum cınsel yonden olsun her turlu bana ne dıyor sen basma etek gıy acık gıyınme evde bunları yapacakmısın ben kapalıyım dısarda ama evde mınıde gıyerım askılıda gıyerım ıc camasırına ozen gosterırım bende kapalı gıyındım dıyelım sen neden ozmn acık kadına bakıyorsun dedım yanlıs anlamayın sakın benı acıklıga karsı degılım bırsuru acık arkadasımda var ama benım kapatmaya calısım evın altında o dısarda acık bır bayana bakıyorsa onceden facesıne ekledıgı kadından bılıyorum ayrıca esım benden 11 yas buyum o 37 yasında ben 26 guzellık desen guzelım herkes begenır resım yuklıycem albumume ordan bakarsınız nasıl bırı olduguma anlamıyorum kadınlıgımı dort dortluk yaparken onun bu yaptıgını aklım almıyo hanı pasaklı kendıne bakmayan bırı olsam dıycem tmm haklı adam ama degılım

sen dort dortluk olsanda erkekler aldatir sen ne kadar mini giysen evde onun istedigini yapsan bile o gidip bi baskasina bakar

kafam bombos hıcbırsey dusunemıyorum ımkanım olsa bır sanıye durmam bu evde karsıma alıp konusmaya gelınce cok denedım ama konusulmuyo sen sacmalıyorsun dıyo bana ben kımseyle bırlıkte olmadımama ınanmıyorum ayrıca soruyorum ona evlılıkte neyı eksık gordun es olarak ınanın dort dorlugum cınsel yonden olsun her turlu bana ne dıyor sen basma etek gıy acık gıyınme evde bunları yapacakmısın ben kapalıyım dısarda ama evde mınıde gıyerım askılıda gıyerım ıc camasırına ozen gosterırım bende kapalı gıyındım dıyelım sen neden ozmn acık kadına bakıyorsun dedım yanlıs anlamayın sakın benı acıklıga karsı degılım bırsuru acık arkadasımda var ama benım kapatmaya calısım evın altında o dısarda acık bır bayana bakıyorsa onceden facesıne ekledıgı kadından bılıyorum ayrıca esım benden 11 yas buyum o 37 yasında ben 26 guzellık desen guzelım herkes begenır resım yuklıycem albumume ordan bakarsınız nasıl bırı olduguma anlamıyorum kadınlıgımı dort dortluk yaparken onun bu yaptıgını aklım almıyo hanı pasaklı kendıne bakmayan bırı olsam dıycem tmm haklı adam ama degılım

canım anlıyorum seni..
ama lütfen kendine kusur bulma .eşin bu olayı yaptıysa seninle alakası yok.bu onun pisliğidir.
önünde 2 yol var ya durup bişey yokmuş gibi davranacaksın zor ama malesef mecburiyet.
yada arkana bakmadan çekip gideceksin.
o evde yaşayıpta sürekli bunları düşünmek sana daha çok zarar verir..

Back
X