• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım yardım edin

Çok güzelsin canım hatta hiç 2 çocuk annesi gibi de durmuyorsun ama erkek işte güzel çirkin olman farketmez, kafasından o düşünce geçerse mantıkları devre dışı kalıyor
İnşallah aklı başına gelir de tekrarlamaz

biraz once ıs yerıne gıttım yanı altkata ındım bılgısayarını kurcaladım gecmısıne baktım bırsey yok sonra rahatsız oldu geldı cık ordan dıye bagırdı neden dıyınce benım ozelıme bakamazsın oylemı dedım tmm bundan sonra goruscez cıktım eve ardımdan geldı bırsey olmamıs gıbı kahvaltı ıstedı suratına bıle bakmadım telefonumdan sarkı dınlıyordum aldı telefonu bende elınden cekıp aldım kahvaltı hazırladım cunku kızlarımda actı yedıler bırlıkte ama ben oturmadım onlarla taktım kulaklıgımı sarkı dınlemeye basladım o evde yokmus gıbı davrandım bundan sonra oyle yapacagım o benı hak etmıyor benım sevgımı askımı hak etmıyor bundan boyle o yokmus gıbı davrancam

Kimse aldatilmayi hak etmez. Ama yasak iliskileri seviyorlar.Baglilik onlari bunaltiyor.Bneimde basimda birtane var kendini cok yakisikli saniyor sanki bütün kadinlar ona hayran.

ya bilmiyorum ama tam emin olmadan böyle triplere girip yapmmamışsa birşey gerçekten yapmasına yönlendirme eşini.

bir de demişsin ya kocan arkadasına eşim siliyor ekleyince başka kadını. ee adam bunu biliyor mesajları okuyacagını akıl edemiyor mu? o yüzden kocan doğru söylüyor olabilir.

bence bir anda parlama böyle sonra daha büyük pişmanlık yaşarsın.

ki söylediğine göre cinsel olarak da senle beraber olmak istiyor. başka kadın olsa hayatında sana arkasını döner yatardı.

Son düzenleme:
Maalesef bütün erkeklerde var gözlede olsa her erkek aldatıyo galiba :(
Ben eşime sözyledim sen yap akşamına bende yaparım bide telefon ederim neye uğradığını şaşırırsın diyorum yapacağımı bilir inşallah böyle bişey yapmaz öküzz :20:

bir kac gundur yazamadım bu hafta sonu kızlarımı okuldan alıp anneme gıttım gondermek ıstemedı ama ben gıttım yınede kafamı dagıtım azcık alısverıs falan :) sımdı moral olarak ıyım yanı esım umrumda degıl anneme gıdınce hıc aramadım bugunde aksamdan döndum saat 4 kadar evde beklemıs benı ıse gıtmemıs sandıkı erken gelcem ohh sefam olsun goruscez bundan sonra eve geldım yemek yok dısardanda kendıme yemek soyle dedım soyledı telefonlar aradı bırkac defa canım cıcım umrumda degıl artık o sozlerın hıcbır kıymetı yok artık

Merhaba şuan çok kötüyüm bana bir akıl verin ne olur 10 yıllık evlıyım ve 2 kızım var bu sabah hayatımın en zor anlarını yasadım yasamayada devam edıyorum ıcım yanıyor kalbım paramparca bu sabah esımın facesınden bır erkek arkadasıyla yazısmalarını gordum ve o yazısmalarda esım ona bır kadından bahsedıyor ve nasıl ayarlıycagını soruyoru faceye ekle dedıgınde ıse arkadası hanım sılıyor gecen bır kadın eklemıstı ve ben sıldım gordugumde oda arkadasına oyle demıs sıldı hanım kavga ettık dıye oda telefon numaranı ver ve hal hatır sor yazmıs ama yazısmada su yazı da vardı araban olmadıgı ıcın bırakamadım onu ben bu yazıdan kadınla bırlıkte olmus ve gıdecegı yere bırakmamıs geldı ne olur bana yardım edın aklıma kotu seyler gelıyor elım ayagım hala tıtrıyor ben hak etmedım ne yapayım bılmıyorum kendıme zarar vercem sonunda ıcım daralıyo bogazım dugumlenıyo yardım edın konuscak bırıne dertlescek bırıne oyle ıhtıyacım varkı :(((

Yazdiklarini okudum ve cok üzüldüm. Aldatilma düsüncesi bile insanin icini parcalarken bunun gercektende basina gelmis olmasi nasil bir duruma sokar insani cok iyi anliyorum :5: Erkekler gül gibi eslerini birakipta niye baska kadinlara bakar, onlarla birlikte olmanin yollarini arar bir türlü anlam veremiyorum, hic bir zamanda veremicem.

En dogrusu esini karsina alip konusman olacak. Sonucta senin farkinda oldugunu bilsin, ona görede bekarmis gibi davranipta baska kadinlarla olamicaginida anlasin..

bir kac gundur yazamadım bu hafta sonu kızlarımı okuldan alıp anneme gıttım gondermek ıstemedı ama ben gıttım yınede kafamı dagıtım azcık alısverıs falan :) sımdı moral olarak ıyım yanı esım umrumda degıl anneme gıdınce hıc aramadım bugunde aksamdan döndum saat 4 kadar evde beklemıs benı ıse gıtmemıs sandıkı erken gelcem ohh sefam olsun goruscez bundan sonra eve geldım yemek yok dısardanda kendıme yemek soyle dedım soyledı telefonlar aradı bırkac defa canım cıcım umrumda degıl artık o sozlerın hıcbır kıymetı yok artık

Bu msj'ini okumamistim yukaridaki msj'i atmadan önce. Anlasilan karlarini ortaya koymusun sen, yüzlesmede olmus gibi.. Akillanir esin insallah.. Kimsenin yuvasinin yikilmasini istemem, sonucta 2 cocuk var birde isin icinde, onlarin anneden yada babadan uzak yasamasinida istemem.. Insallah hersey hayirlisiyla yoluna girer.

Sakın ama sakın kendine bir şey yapma. Hiçbir erkek için değmez çünkü. ayrıca senin gül gibi kızların var. Boşu boşuna kendini yiyeceğine çek karşına kocanı ve o yazışmaları göster. Ben o yazıdan böyle birşey anlamadım bence ileride onu bir yere götürürsemarabam olmadığı için bırakamam demek istemiştir. ama mutlaka onunla konuş.

valla çok üzücü bir durum. kendinizi harap etmeyin gül gibi kızlarınızın size ihtiyacı var. ama başıma gelse Allah korusun 2 küçük oğlum var az çok yetecek kadar bir maaşım ben kocamı kapının önüne koyardım eşyalarınıda bir bavula koyar pencereden aşağı atardım. beni aldatan bir erkekle veya aldatmayı düşünen kesinlikle aynı havayı teneffüs edemem.

Back
X